Silphatos Mesaj tarihi: Nisan 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2012 https://twitter.com/#!/puppygames/status/190428677241184259 Revenge of the Titans ve Titans Attack için Steam kodu da veriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Nisan 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2012 revenge of the titans ı merak ediyordum baya güzel oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Enyalios Mesaj tarihi: Nisan 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2012 bende aldım, sizede hemen geldimi key falan ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Nisan 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2012 bana gelmedi bekliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nwalka Mesaj tarihi: Nisan 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2012 http://www.puppygames.net/steam keyi burdan alıyorsunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Enyalios Mesaj tarihi: Nisan 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2012 ana sayfadan buy yapıp sipariş vermeyecekmiydik ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Nisan 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2012 ordan alamıyorum ben error diyor. mail geldi ama başardın aldın ama biraz zaman alcak falan gibisinden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GokTuRK Mesaj tarihi: Nisan 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2012 error diyor yahu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Enyalios Mesaj tarihi: Nisan 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2012 Sorry, but you do not appear to have purchased this game from Puppygames. You might have bought it via the Humble Indie Bundle, in which case you can get a Steam key directly from there. Otherwise, Please email us at [email protected] or you can contact us using this form diyo şimdide kayıt ettiğim mail de boşa gitti anlaşılan :s Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Nisan 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2012 ya bana mail geldi de key gelmicek direkt oynayabilceksin diyo. steam'de nası aktive edicez peki bunları? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Enyalios Mesaj tarihi: Nisan 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2012 Nwalka nın verdiği linktenmi yaptın ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liberal Mesaj tarihi: Nisan 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2012 Enyalios said: Sorry, but you do not appear to have purchased this game from Puppygames. You might have bought it via the Humble Indie Bundle, in which case you can get a Steam key directly from there. Otherwise, Please email us at [email protected] or you can contact us using this form diyo şimdide kayıt ettiğim mail de boşa gitti anlaşılan :s Aynısı. Oyunu almamışın hacı, anca alırsan veririz rörö diyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liberal Mesaj tarihi: Nisan 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2012 eğer bunlar emailimi spamlerse, bozuşuruz Slip. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Nisan 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2012 aldım da 48 saat içinde ulaşıcaz dio bakalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liberal Mesaj tarihi: Nisan 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2012 biz zencimiyiz olm bize niye gelmiyor edit: Nwalka'nın attığı linkden değil Slip'inkinden alın. Nwalka'nın linkiymiş sakat olan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Enyalios Mesaj tarihi: Nisan 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2012 liberal said: Enyalios said: Sorry, but you do not appear to have purchased this game from Puppygames. You might have bought it via the Humble Indie Bundle, in which case you can get a Steam key directly from there. Otherwise, Please email us at [email protected] or you can contact us using this form diyo şimdide kayıt ettiğim mail de boşa gitti anlaşılan :s Aynısı. Oyunu almamışın hacı, anca alırsan veririz rörö diyor. Nwalkanın linkte verdi o hatayı belkide 48 saat ilgiliniyoz bla bla bişiyler diyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
iarwain Mesaj tarihi: Nisan 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2012 bana geldi hemen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Enyalios Mesaj tarihi: Nisan 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2012 iarwain said: bana geldi hemen mail geliyo orda bi problem yok :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Nisan 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2012 Silph bookmarklarının listesini istiyorum abi,nerden buluon her indirimi her beleş şeyi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Nisan 12, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2012 gog ve neogaf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Nisan 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2012 bi de bu revenge of titansla ötekini ayrı maillerden mi alalım? aynı steame ekleyebiliyoruz mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Nisan 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2012 keyler hazırmış alın sitesinden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kunh Mesaj tarihi: Nisan 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2012 yep geldi benimkilerde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Nisan 13, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2012 titan attacks bildiğin space invaders ama güzelmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sypro Mesaj tarihi: Nisan 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2012 titan attacks ilk steam'e girdiğinde puppygames'den dolayı (neticede revenge of the titans'a saygım sonsuz) WL'e ekledim. 3dk kadar geçti geçmedi bi arkadaş gift'ledi. şimdi diyorum keşke skyrim'i falan ekleseymişim. bu da böyle bi anımdır işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar