Afterdeep Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 Arkadaslar kazaa ve kazaa lite ile ilgili tum eski topicleri inceledim ama benim sorunumla karsilasan biri olmamis sanirim, cozemedim bir turlu. Kazaa K++ v2.40 kurdum. Ama programi acinca connecting durumunda surekli bir turlu baglanmiyor. Sizce sorun ne olabilir? Norton vs. hepsi disable durumda ve baglantim wireless. Simdiden tesekkurler..[signature][hline]Sungur - Scout - 7L2 - ML6 - LGM Fletcher Necrocks - Necromancer - 1L8 Olcayto - Infiltrator - 3L4 Alaattin -Sorcerer - 2L3 Olcayto - Nightshade - 3L0 - ML4 - Assistant Tailor Now in Sydney, Australia... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afterdeep Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 Baska surumu nu yukleyip denedim ve calisti :) Topici silebilirsiniz..[signature][hline]Sungur - Scout - 7L2 - ML6 - LGM Fletcher Necrocks - Necromancer - 1L8 Olcayto - Infiltrator - 3L4 Alaattin -Sorcerer - 2L3 Olcayto - Nightshade - 3L0 - ML4 - Assistant Tailor Now in Sydney, Australia... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodscalp Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 banada olmustu bi keresinde eski versiyonlari yukleyince duzeliyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar