phantasos Mesaj tarihi: Ekim 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2004 marmara üniversitesi göztepe kampüsünde Frp klubu kurulma çalışmaları başlamıştır eğer ilgileniyor iseniz guildimizin ilk 15 onur üyesi olabilme şansınız war. klubü Kurmak için 15 kişiye ihtiyaç vardır.. bana kötü bir haber olarak önceden kurmaya çalıştık rektörlük geri çevirdi gibi şeyler demeyin lütfen... şakası bile iyi değil şimdiden teşekkür ederim......[signature][hline]...ve tanrı ateşi gönderdi ...ve insanlar ilk yangın musluğunu aradı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grudge Mesaj tarihi: Ekim 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2004 said: phantasos, 13 Ekim 2004 19:26 tarihinde demiş ki:önceden kurmaya çalıştık rektörlük geri çevirdi gibi şeyler demeyin lütfen... daha önceden kurmaya çalıştık. ama rektörlük geri çevirmedi. o sırada(1999-2000 öğretim yılı) klüplerle ilgilenen bi hatun kişi vardı. o geri çevirdi. gel gör ki ilahi adalet midir yoksa başka bişey mi bilinmez o hatun kişi çeşitli yolsuzluklara karıştığı için görevden alındı. siz bi deneyin gene. ama tavsiyem FRP klübü diil de FK-BK klübü falan olarak kurmanız. yani fantastik ve bilim kurgu türleri ile ilgilenen insanların bir araya gelmesinden oluşmuş bi klüp olarak. Oyunun olayını o insanlara anlatmaya çalışmak deveye hendek atlatmak gibi bişey. Klübü böyle kurup FRP'yi de klüp aktiviteleri arasına sıkıştırırsanız sizin için kabul ettirmesi daha kolay bişey olur kanaatindeyim.[signature][hline]The search for an ultimate, unifying explanation for all things is a fruitless endeavor, a step in the wrong direction. This is why, in a universe of chaos, we must constantly adapt. - Bene Gesserit Azhar Book Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hired_gun Mesaj tarihi: Ekim 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2004 said: Grudge, 13 Ekim 2004 21:01 tarihinde demiş ki: .... Oyunun olayını o insanlara anlatmaya çalışmak deveye hendek atlatmak gibi bişey... 1 değil 40 deve atlatirim ben onlara anlatana kadar .. yıldızda çektik biz bunu bk&rpg tarzi bi klüp kuralim derken .... sonuç hüsran tabe[signature][hline]benimde mi düşüncelerim olacakti , bende mi böyle uykusuz kalacaktim ? sessiz sedasız mı olacaktım boyle ...(Orhan Veli) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Ekim 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2004 öss belasından alnımın akıyla çıkabilirsem seneye bende ordayım:) eğer girersem klübe direk girerim. (tabi alırsanız:))[signature][hline]öss nubisi hiç bitmeyen efsaneler MSN:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arakhna Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 ben marmara bahcelievlerdeyim benimde bi kkulup hayalim vardı goruselim en kısa zmnda...[signature][hline]Est sularus Oth mithas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
phantasos Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 arkadaşlar haklısınız bncede önce bi fk-bk formatında kurmalıyım ama biliyorsunuzki klubü kurmak için 15 kişye ihtiyaç var bütün evraklarım hazır sadece kurucu arkadaşlara ihtiyacım var buarada ben göztepe kampüsüne bu sene geldim... eğer ilgilenen arkadaşlar varsa cep telefonum 05057594533 arayın kurum aşamalırına başlayalım kasımın sonuna kadar vaktimiz var klubü kurmak için herşey hazır bi tüzük cart curt falan onlar bide eleman eksikliğim var ulyima online dedimmi millet bilio ama frp ile ilgilenen adama alıkıllı sadece bi arkadaş tanıyorum toplanalım fantastik kurgu klubünü kuralım......[signature][hline]...ve tanrı ateşi gönderdi ...ve insanlar ilk yangın musluğunu aradı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GenjuroXXX Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Walla ben goztepedeyim bi suru elemen var oynayanda frp klubu kurma olayi zor sonucta okuldaki ust duzey karakterlerin odun class i 20. level prestige class olarakta kalas 5 ler zor yani ama diosanizki unoffical olayina girelim daha kolay olur ama ben varim herturlu yardima...[signature][hline]"He raged at the world, at his family, at his life... But mostly, he just raged..." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grudge Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 şu an benim marmara üniversitesiyle bi ilişkim yok. yoksa katılırdım ben de. yanlış anlama olmasın diye şeediyorum :)[signature][hline]The search for an ultimate, unifying explanation for all things is a fruitless endeavor, a step in the wrong direction. This is why, in a universe of chaos, we must constantly adapt. - Bene Gesserit Azhar Book Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marthel Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 oh be artık krize girmeye başlamıştım bence kur(maya çalış)alım [email protected] a mail atarsan ya da şimdi messengera gelebilirsen konuşalım[signature][hline]Take help where it is offered. Yet I've always found that help offered when not needed, is usually no help at all... -KAIN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
b1vRiP Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 üniversitede bilmem de biz lisede kurmaya çalıştık sonu hüsran oldu yeterince adam yok hocalar önyargılı vs vs bol şans..[signature][hline]Ivalios, Valenthe , Ardemaar , Dodo , Lessien , Rashune , Miranda Amakiir Amakiir -Cevherçiçeği- Heironeous'un Takipçileri Bu seni yetiştiren vatanına borcundur! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar