Spidee Mesaj tarihi: Nisan 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2012 3-4 gün önce bilgisayarım kendi kendine restart atmaya başladı. İlk başlarda günde 1-2 kere atıyordu, son iki gündür ben bilgisayar başındayken 45 dakika, 1 saatte falan sürüyor iki restart arası. Bu restartlar sırasında sistemi zorlayacak herhangi bir şey yapıyor olmuyorum. Ya Word'de bir şeyler yazıyorum, ya da nette geziniyorum. SpeedFan diye bir program indirdim, acaba çok ısınan bir şey mi var bilgisayarda diye, programın kendi kabul ettiği standartlara göre gayet düşük sıcaklıkta çalışıyor her şey. 1 ay önce falan bilgisayarımın içini süpürürken kasanın kapağını kenara koydum, o günden itibaren bu restart problemi başlayana kadar kasayı açık kullanıyordum. Problem başladıktan sonra ulan bir hıyarlık yaptım heralde diyerek kapağını kapadım ama, bilmiyorum alakası olabilir mi? Kasayı masanın üzerinde kullanıyorum zaten, halının üzerinde falan da durmuyor, ama gene de problem yaratma ihtimali vardır belki. Üşenmeyip bilgisayarımın özelliklerini de yazayım. dxdiag falan da koyabilirim isteyen olursa. Core2Duo E6750 2.66 OCZ 2x2 4gb Ram Nvidia GTS450 Gigabyte G31M-GS2L Anakart 1 TB WD SATA HDD Daha ne bilgi verebilirim bilemedim. Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Nisan 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2012 psu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Nisan 11, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2012 Bluestorm II 500 var, onu yazmayı unutmuşum. Problem PSU kaynaklıdır manasında mı demiştin acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Nisan 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2012 %90 psu da sıkıntı var, ben ethernet kablosu takamadıgım günleri bilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Artariel Mesaj tarihi: Nisan 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2012 psudan oluyo mu öle ya ? ram falan derdim ben olsam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hugrad Mesaj tarihi: Nisan 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2012 büyük olasılıkla psu s.o.s çekmeye başlamış.geçen ay aynı durum başıma geldi.sorun psu kaynaklıydı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Nisan 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2012 e zamanında kıymamışız paraya sorun yaşadım git şimdi bence paraya kıy =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Nisan 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2012 psu ge ge olmus, yeni psu alirken dikkat et yalniz. eskisinden bi 100 watt falan fazla olsun. bi de kac senedir kullaniyosun o sistemi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Nisan 12, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2012 Hatirlamiyorum ki valla, 3 senedir falan heralde en az. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Nisan 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2012 Kasa icinde kacak olmasindan dolayi da olabilir. Kontrol kalemi ile kontrol ediver Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Nisan 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2012 parcalar eskiyse fazla guc cekiyor olabilir, onu da aklinda bulundur diyecektim. olur da psu alman gerekirse su ankinden 100 watt fazla al bence, ne olur ne olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar