Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Restart Problemi

Spidee

Öne çıkan mesajlar

3-4 gün önce bilgisayarım kendi kendine restart atmaya başladı. İlk başlarda günde 1-2 kere atıyordu, son iki gündür ben bilgisayar başındayken 45 dakika, 1 saatte falan sürüyor iki restart arası.

Bu restartlar sırasında sistemi zorlayacak herhangi bir şey yapıyor olmuyorum. Ya Word'de bir şeyler yazıyorum, ya da nette geziniyorum.

SpeedFan diye bir program indirdim, acaba çok ısınan bir şey mi var bilgisayarda diye, programın kendi kabul ettiği standartlara göre gayet düşük sıcaklıkta çalışıyor her şey.

1 ay önce falan bilgisayarımın içini süpürürken kasanın kapağını kenara koydum, o günden itibaren bu restart problemi başlayana kadar kasayı açık kullanıyordum. Problem başladıktan sonra ulan bir hıyarlık yaptım heralde diyerek kapağını kapadım ama, bilmiyorum alakası olabilir mi? Kasayı masanın üzerinde kullanıyorum zaten, halının üzerinde falan da durmuyor, ama gene de problem yaratma ihtimali vardır belki.

Üşenmeyip bilgisayarımın özelliklerini de yazayım. dxdiag falan da koyabilirim isteyen olursa.

Core2Duo E6750 2.66
OCZ 2x2 4gb Ram
Nvidia GTS450
Gigabyte G31M-GS2L Anakart
1 TB WD SATA HDD

Daha ne bilgi verebilirim bilemedim. Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim =)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...