SeaGle Mesaj tarihi: Nisan 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2012 Osie16 said: SeaGle said: Ortalama bi mühendis maaşına 1.5k dersek, bi mühendisin 4 küsür senelik maaşı ediyor. 4 sene özel sektörde kölelik yap, adam planı çekimi ıvırı zıvırı max 1 haftada o parayı kapsın. peh. Bu arada 1.5k mı alıyor mühendizler abovv o ne la zara'da 2 yıl çalışsan bile o maaşı alıyosun. 50 yıl çalışsan da 1.5 alıyorsun ama, bide adın hep satış sorumlusu, aka kasiyer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Nisan 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2012 yiyesim varsa bile yemicem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osie16 Mesaj tarihi: Nisan 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2012 SeaGle said: Osie16 said: SeaGle said: Ortalama bi mühendis maaşına 1.5k dersek, bi mühendisin 4 küsür senelik maaşı ediyor. 4 sene özel sektörde kölelik yap, adam planı çekimi ıvırı zıvırı max 1 haftada o parayı kapsın. peh. Bu arada 1.5k mı alıyor mühendizler abovv o ne la zara'da 2 yıl çalışsan bile o maaşı alıyosun. 50 yıl çalışsan da 1.5 alıyorsun ama, bide adın hep satış sorumlusu, aka kasiyer. Müdür yardımcısı,Müdür olabiliyorsun. Tabi HEDEF olabilcek bir kariyer değil ama mühendislik okuyupta o maaşı almakta çok kötüymüş yani, türkiye diyip geçiyorum artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bloodjackal Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 Hayattan Rengi Alın Geri Neyi Kalır ki ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeoStyle Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 Az önce face de eski manitayı stalklıyordum, bi baktım bu reklamı beğenmiş keşke yeni ayrıldığımda çıkmış olsaydı bu reklam dedim içimden asdas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SekerPembe Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 bu adam beni hayattan soğuttu, orçun karakteri ölsün lütfen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ivanov Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 oynayan çocuk çok yetenekli bi çocuk orçun karakteri inanılmaz ötesi itici kötü bi karakter reklam inanılmaz kötü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeoStyle Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 SekerPembe said: bu adam beni hayattan soğuttu, orçun karakteri ölsün lütfen diziyi izliyormusun peki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SekerPembe Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 NeoStyle said: SekerPembe said: bu adam beni hayattan soğuttu, orçun karakteri ölsün lütfen diziyi izliyormusun peki? evet diziye bayılıyorum ama bu adam çıktı mı midem bulanıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 Zorlama bir karakter ben sevemedim çok yapmacık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 Bi Saldıray orjinalliği yok misal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SekerPembe Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 Ayrıca nurhayat karakteri de çok baymaya başladı.İlk bölümlerde gayet başarılıydı ama abartmaya başladı bence.Bu iki karakter in tek sorunu abartılı olmaları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeoStyle Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 nurhayat okanın programında skeçlere çıkan hatunun oynadıgı kızmıydı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SekerPembe Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 İnternette skeçlerini izlemiştim daha önceden evet bu nurhayatın o zamanlarda çok hoşuma gidiyodu ama şimdi bişi oldu bu kızı aynı orçun tarzı çarpılmış gibi konuşuyor eski halinden eser kalmadı. Neyse ya ne kadar dertliymişim, ne halleri varsa görsünler banane Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 sitcom denen şey abartı karakterler üzerine kurulu bir şey zaten. n'apmalarını bekliyorudnuz ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SekerPembe Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 Myshkin said: sitcom denen şey abartı karakterler üzerine kurulu bir şey zaten. n'apmalarını bekliyorudnuz ki diğer karakterler napıyosa onu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 dünya üzerinde öyle bir sitcom yok işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SekerPembe Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 Nasıl yok ya, gürse birsel nasıl oynuyo, olgun şimşek nasıl oynuyo nie kendini kaybedip rolünün dışına çıkmıyor.ayrıca o kız önceleri güzel oynuyodu sonra...... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 rol o, disina cikmiyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SekerPembe Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 bence çıkıyor rol o değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar