MrLevie Mesaj tarihi: Ekim 21, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 21, 2004 arkadaşlar leveldan okuduğuma göre cm5 in bügünlerde çıkmış olması lazımdı. hem googledan ve eidosun sitesinden bulamadığım için çıkıp çıkmadğıığnı öğrenemedim. yalnız özellikle altını çiziyorum FM2005 değil. hani nerede CM5?[signature][hline]Geçip giden zamanları Bir yerlerde bulsam Sonra üzülsem Üzüldüğüme üzülsem Gözyaşıma dalıp dalıp Seni hatırlarım
Baalzebul Mesaj tarihi: Ekim 21, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 21, 2004 Burada bu ay içinde çıkacak diyor. Ama tam tarih yok.[signature][hline]Ethernass Diyarına Hoşgeldiniz
hacibekirlokumu Mesaj tarihi: Ekim 21, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 21, 2004 yanlış hatırlamıyorsam CM 5 i 2005 ilkbahar aylarına ertelediler...
WinterWolf Mesaj tarihi: Ekim 21, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 21, 2004 evet ilk bahar 2005 e ertelendi[signature][hline]The magic is in the blood, it flows from the heart. Every time you use it, part of yourself goes with it. Only when you are prepared to give of yourself and receive nothing back will the magic work for you
Baalzebul Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 Doğru Sigames' inki FM. 5 kasımda çıkıyor.[signature][hline]Ethernass Diyarına Hoşgeldiniz
DoguJr Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 ben eskiden Premier League Manager ynardım Eidosun çok basit bir oyundu ama zevkliydi =) İlk CM oynadığımda ise oyundan çıkamamıştım =)
bravecik Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 abi bi menejerlik oyununun bahar da cıkmasının mantıgı nedir ligler bitmeye yüz tutmuşken
-Nae Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 CM5'i Bosver Olay FM de..(benim tavsiyem)[signature][hline]i am Na! God Protect me from allies! i destroy my enemy!
Dingaer Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 ya bende bugünlerde çıkacak diye biliyorum ama bakalım benim kardeş acayip bir merakla bekliyo benden bile meraklı bu konuda[signature][hline]Uzaklardan bir yerlerden bir çığlık duyarsanız bilin ki o çığlık ümidini yitirmiş birinin çığlığıdır o yüzden siz siz olun ümidinizi kaybetmeyin
MrLevie Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 yok o önce çıkacaktı zaten o yüzden soruyorum ama umudum var yinede.[signature][hline]Geçip giden zamanları Bir yerlerde bulsam Sonra üzülsem Üzüldüğüme üzülsem Gözyaşıma dalıp dalıp Seni hatırlarım
-Nae Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 Hepsi hikaye ULTİMA oynayin siz gene[signature][hline]i am Na! God Protect me from allies! i destroy my enemy!
Öne çıkan mesajlar