Kharon Mesaj tarihi: Nisan 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2012 senko said: niye reno'dan bu kadar ucuz peki bilion mu? cogu parca ya komsulardan ya da yerli uretim. lojistik maliyeti az. yuruyeni oldukca basit, basit = guvenilir = ucuz tum araclari ayni platformu paylasiyor. Yedek parcalari tum urun gaminda ayni. araclar detay yoksunu, cogu parca simetrik sol icin ne uretiyorlarsa sag icin de onu uretiyorlar haliyle uretim bandinda vakit ve haliyle maliyet tasarrufu ediyorlar. emin olun piyasadaki bir cok cinli araca, ve sozum ona amerikan chevrolet e tas cikartir reliability alaninda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Nisan 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2012 chevrolet kötü ki ama dacia mı chevy mi desen chevy derim dacia almamın tek mantıklı sebebi iş için falan kullanıp yakıttan tasarruf etmek olabilir, motoru iyi. bir tek motoru iyi zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osie16 Mesaj tarihi: Nisan 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2012 Chevy cruze son yıllarda çıkan en yakışıklı araba.. Sırf tipinden bile biçok markanın önüne koyarım o arabayı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2012 ahah aynen ilk arabamın ne olacağı belli değil ama ikincisi kesinlikle chevy cruze olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Nisan 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2012 simdiden sahiplerine daewoo larina karsi sabir diliyorum en icten dileklerimle... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Nisan 12, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2012 http://www.traraba.com/wp-content/uploads/2008/08/new-yeni-chevrolet-cruze-1.jpg önü güzelmiş allah için :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2012 arkası da çok yakışıklı arabanın hatta bide buna wtcc kit dayıyacaksın, sonra her bindiğinde donuna boşalıyorsundur... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osie16 Mesaj tarihi: Nisan 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2012 Benim 3.20ci yi satıp almayı bile düşündüm açıkcası cruze ama yakıt tüketimi vs. nedir pek bilgim yok.. 15lt yakanbir araç canımı sıkmaya başladı süreklide benzine zam geliyor. Cruze her gördüğümde diyorum alıcam bunu binicem vurucam kırbacı sgdfhj. Bilenler/binenler cruze hakkında yorum yapsa ne güzel olur aslında. Tabi işin diğer tarafıda 3.20ci full donanımdan inip cruzea binmek attan inip eşek ilişkisi olurmu diye düşündürüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Nisan 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2012 tipi iyi de çevresi kötü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Nisan 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2012 Selam, Bu araca body kit uygulayanlar Taksim Meydanı'nda kırbaçlansın! Ben gıcık oluyor bu araca. Bir de bir Kia modeli var böyle sportif duran garip bir şey. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetoritto Mesaj tarihi: Nisan 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2012 Osie16 said: Bunu alıcağına 1 ay araba arasın 2. el mutlaka temiz araç bulur istediği kriterlere göre. Maalesef bütçe zorlayarak sıfır araç almak her zaman mantıklı olmuyor. Dacia = koşarak uzaklaş. net. Osie16 said: Benim 3.20ci yi satıp almayı bile düşündüm açıkcası cruze ama yakıt tüketimi vs. nedir pek bilgim yok.. 15lt yakanbir araç canımı sıkmaya başladı süreklide benzine zam geliyor. Cruze her gördüğümde diyorum alıcam bunu binicem vurucam kırbacı sgdfhj. Bilenler/binenler cruze hakkında yorum yapsa ne güzel olur aslında. Tabi işin diğer tarafıda 3.20ci full donanımdan inip cruzea binmek attan inip eşek ilişkisi olurmu diye düşündürüyor. Ya şimdi sen 3.20 sahibi bir adamsın. Elbette ki DACIA senin gibi bir adam için koşarak uzaklaştır ama sen hiç kaza yapmış bir Chevrolet ve kaza yapmış bir Dacia gördün mü? Chevrolet'nin kaporta bildiğin ince saç. Dacia'nın ki daha sağlam, öyle Chevrolet'nin ki gibi yırtılıp parçalanmıyor. Burada arkadaş 20 bin Lira'yı geçmeyecek araba önerilerimizi sormuş. Ben yine söylüyorum, 2. el araba ve hele bu söylenen paralara çok hem de çok büyük piyangodur, öyle motor ustasına falan götürüp anlaşılacak iş değildir, kullandıkça ne aldığını anlayabilirsin. Üstelik de benzinli ve az yakan bir araba arıyor. Yarış arabası arıyorum demiyor. Otomatik vites konusundan vaz geçerse ısrarla yeniden söylüyorum söylediğim Dacia modeli çok iyi bir modeldir. İstanbul'daki taksicilerin kullandıkları taksilere dikkat edin. Önemli miktarda taksici artık bu arabayı kullanıyor, hee çoğu tüplüdür, o ayrı ama araba sağlam araba, oturaklı araba, yedek parçası sağlam araba. Son bir not, DACIA DUSTER'ım var yaklaşık 8 aydır. Aldığım için bir an olsun pişman olmadım. Kullanımından da, yakıt harcama durumundan da, içinin konforundan da son derece memnunum. En büyük ve tek eksiği ses yalıtımını iyi yapamamışlar ama o arabanın ses yalıtımını iyi yapsalardı sanırım fiyatının 45-50 bin Euro düzeylerinde olması gerekirdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Nisan 13, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2012 Çarpıtmayın abi, az yaksın derken 3 LT / 100 km yapsın falan gibi saçma sapan şeyler istemiyoruz sonuçta. Muadillerine kıyasla daha az yakanlar hangileri onu merak ediyoruz. Keza punto ve jazz güzel öneriler; ikisini de araştıracağım denk gelebilir miyim diye; Diğer yandan fiesta / clio / corsa üçlüsü hakkında ne düşünüyorsunuz? Bu fiyatlara daha sık bulunabiliyorlar gördüğüm kadarıyla. Ay içerisinde, trafikte toplamda 1000 km ya yaparım ya yapmam sonuçta muhtemelen; 7 lt / 100 km yerine 8 lt / 100 km olsa 50 tl artacak yakıt masrafı sonuçta; o yüzden yukarıdaki üç model için de kalite / fiyat performans / yakıt tüketimi fikirlerinizi alabilirim memnuniyetle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Nisan 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2012 Selam, Benim için; Corsa > Clio > Fiesta Ama son okuduğum Opel sorunları sonrası bilemedim :P Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eski Mesaj tarihi: Nisan 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2012 corsa , clio ya göre aşırı pahalı kaçar abi. varsa imkan corsa tabiki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Nisan 13, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2012 Ecotec motorların yakıt tüketiminin iyi olduğunu duymuştum, http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-opel-sahibinden-otomatik-piril-piril-80836179/detay şöyle bir şey buldum mesela Paramecium, Jazz > Punto > Corsa > Clio > Fiesta diyebilir miyiz o zaman :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Nisan 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2012 Bence de Fiesta>Fabia>Corsa>Clio =P Bunu dusunurken fabia aklima geldi, gercekten oluru var da muhtemelen piyasada yok. yoksa 1.4 otomatik basariliydi. mesela http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-skoda-2005-fabia-video-herseyi-anlatir-81380091/detay Digerlerini onermemenin sebebi fiesta 2008 corsa 2006 clio 2006 fabia 2007 de kasa degistirdi. Bu butceye yeni kasa araci alamiyorken ustunden 2 kasa gecmis 7-8 yasinda bir arac alinmis oluyor. Bunu dusunurken aklima fiat panda geldi, 20k liraya ciddi az km yapmis 1.2 otomatik araci neredeyse 0 gibi alinabiliyor. mesela > http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-fiat-bayan-ogrenciden-0-gibi-panda-67810572/detay http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-fiat-orjinal-degiseni-yok-boya-dahi-yok-81405232/detay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2012 paramecium said: Selam, Benim için; Corsa > Clio > Fiesta Ama son okuduğum Opel sorunları sonrası bilemedim :P Saygılar. clio'yu neden fiesta'ya tercih edersin açıklayabilirmisin? şu sınıftaki en iyi araç açık ara jazz'mı bide şimdi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Nisan 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2012 Selam, Jazz >= Fabia > Corsa >= Clio > Fiesta Polo'yu da siz bir yere sıkıştırın :P Fiesta süslü bir kütük benim nazarımda. Ford'a olan gıcıklığımı ekle, üstünü de Koç Grubu alerjim ile süsle :P Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gleoddyn Mesaj tarihi: Nisan 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2012 bir önceki kasa fiesta ve clio 3 kullanmış olarak söyleyebilirim ki, clio3 her türlü fiesta'dan iyi. Yeni kasa için yorum yapamayacağım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osie16 Mesaj tarihi: Nisan 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2012 cetoritto said: Osie16 said: Bunu alıcağına 1 ay araba arasın 2. el mutlaka temiz araç bulur istediği kriterlere göre. Maalesef bütçe zorlayarak sıfır araç almak her zaman mantıklı olmuyor. Dacia = koşarak uzaklaş. net. Osie16 said: Benim 3.20ci yi satıp almayı bile düşündüm açıkcası cruze ama yakıt tüketimi vs. nedir pek bilgim yok.. 15lt yakanbir araç canımı sıkmaya başladı süreklide benzine zam geliyor. Cruze her gördüğümde diyorum alıcam bunu binicem vurucam kırbacı sgdfhj. Bilenler/binenler cruze hakkında yorum yapsa ne güzel olur aslında. Tabi işin diğer tarafıda 3.20ci full donanımdan inip cruzea binmek attan inip eşek ilişkisi olurmu diye düşündürüyor. Ya şimdi sen 3.20 sahibi bir adamsın. Elbette ki DACIA senin gibi bir adam için koşarak uzaklaştır ama sen hiç kaza yapmış bir Chevrolet ve kaza yapmış bir Dacia gördün mü? Chevrolet'nin kaporta bildiğin ince saç. Dacia'nın ki daha sağlam, öyle Chevrolet'nin ki gibi yırtılıp parçalanmıyor. Burada arkadaş 20 bin Lira'yı geçmeyecek araba önerilerimizi sormuş. Ben yine söylüyorum, 2. el araba ve hele bu söylenen paralara çok hem de çok büyük piyangodur, öyle motor ustasına falan götürüp anlaşılacak iş değildir, kullandıkça ne aldığını anlayabilirsin. Üstelik de benzinli ve az yakan bir araba arıyor. Yarış arabası arıyorum demiyor. Otomatik vites konusundan vaz geçerse ısrarla yeniden söylüyorum söylediğim Dacia modeli çok iyi bir modeldir. İstanbul'daki taksicilerin kullandıkları taksilere dikkat edin. Önemli miktarda taksici artık bu arabayı kullanıyor, hee çoğu tüplüdür, o ayrı ama araba sağlam araba, oturaklı araba, yedek parçası sağlam araba. Son bir not, DACIA DUSTER'ım var yaklaşık 8 aydır. Aldığım için bir an olsun pişman olmadım. Kullanımından da, yakıt harcama durumundan da, içinin konforundan da son derece memnunum. En büyük ve tek eksiği ses yalıtımını iyi yapamamışlar ama o arabanın ses yalıtımını iyi yapsalardı sanırım fiyatının 45-50 bin Euro düzeylerinde olması gerekirdi. Bak chevy kaporta hakkında hakkını yiyemem, yeni modelleri bilemiyorum ama bir kaç sene önce testlerrden 1yıldız falan almıştı diye hatırlıyorum ya cruze yada aveo.. Ama şu cruze yokmu şu cruze çok yakışıklı araç, 180 mi 200hp lik 2.0lt v6 sıda çıkmış al beni diyor resmen. Neyse yanlış anlaşılma olmasın ben daciayı küçük falan görmüyorum lakin kendim böyle bütçeyle araba bakıcak olsam 0 dacia yerine 2. el başka araçlar bakarım. 2. ele insanlar çok önyargılı ama iyi bir ustan ve birazda zamanın olduktan sonra tertemiz araçlar var piyasada tüm araçlar pert değil yani. Tabi biz ne desek boş şu anda başlığı açan arkadaş içine sinen aracı alıcaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Nisan 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2012 alakasız ama 85000 de corsa essentia diesel ecoflex beyaz önden kazalıydı lastikleri yeni bakımı muntazaman serviste yapıldı 21000e satmayı düşünüyorum isteyen ulaşabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
interperez Mesaj tarihi: Nisan 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2012 Az daha koy paranın üstüne şöyle bişi bak. http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-2003-accord-lpg-li-2-sahibinden-77655204/detay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Nisan 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2012 Accord'a benzin yetiştirebileceğini mi sanıyorsun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Nisan 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2012 Ha bir de şehir içi lpg 30 kr yakma olayı yalan ben Civic kullanırken şehir içi 30-35 kr yakıyordum 1.6 motorla manuel vitesle, araba otomatik vites ilandaki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
interperez Mesaj tarihi: Nisan 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2012 accorda bu arkadaş benzin değil tüp yetiştirir. Bende 2002 model honda crv var. Gayette sakin kullanırsan 30krş ortalaması yakalıyorum tüpte. Bazen 180-200 lerde filan gitmem gerekiyor acil hasta etc o zamanda max 45 krş yakıyor. not: Aracım 2000 motor.150 bg. Arazi şartlarında 4x4 geçiyor otomatik ki bu halde 30 kuruş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar