sostizm Mesaj tarihi: Nisan 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2012 Çok iyi fiyatmış. Pasaport masaport yok di mi? hat alabiliyorsun??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Nisan 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2012 sostizm said: Çok iyi fiyatmış. Pasaport masaport yok di mi? hat alabiliyorsun??? pasaport kaydı istersen 100 lira daha veriyorsun eşim geçenlerde almanyaya gitmişti, onun pasaportuna kaydettirdim ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Nisan 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2012 pasaport kaydını para verip yaptırırken güvence alın 3-5 ay sonra kayıt silinmesin. böyle yapıp paraları cukka edip kayboluyorlar. kayıtta düşüyor usulsüz/eksik evrak olduğu için. aylar sonra düşebilir elde kapanmış tel ile kalabilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Nisan 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2012 forgiver said: http://www.motorola.com/staticfiles/Consumers/Products/Mobile%20Phones/DROID-RAZR-by-Motorola/_Images/Spyder_Row3.112311.png cog iyi bişi dim mi ben de çok merak ediyorum bu aleti ya gerçi bi iki video izledim, hiç öyle şık durmuyor, bildiğin plastik gibi ama bi görmek lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Nisan 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2012 telefonlarda tuşlar duracaktı, dokunmatik isteyen parasına kıyıp tablet alcaktı çok yanlış yaptılar, herkese çok kırgınım kapaklı telefonlar da bitti, abv Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar