Supradyn Mesaj tarihi: Nisan 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2012 copry said: Supradyn said: http://forum.paticik.com/read.php?62,5805838,6229280,page=12#msg-6229280 Şurdaki ilk posta gönderme yapmış arkidiş. ahah oh ya teşekkür rahatladım yemin ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Nisan 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2012 senko said: bi istanbula dönebilsem değişikliklerin en büyüğünü yaşıyacam. ama pek mümkün gözükmüyor hala, burda yorgunluktan ölünce gönderecekler sanırım.mesajıma niye cevap vermiyon lan. yukseklerde tanıdıklarım var, curuturum ankarada seni sdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
iarwain Mesaj tarihi: Nisan 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2012 bende senin gibi bir gün çok sıkıldım balkonda aksiyon ararken aşağıdan geçen insanları gördüm ve onlara mandal atmaya başladım,attıkdan sonra beni görmemeleri için hemen yere yatıyordum.kafalarını kaldırıp göremedikleri bana küfüretmeleri çok hoşuma gidiyordu.daha sonra mandal yerine ceviz,patates,yumurta gibi şeyler attım üçünü birbirine bantlayıp attığım zamanlarda oldu.sonra bir gün yumurta fırlattığım birisi beni gördü ve kapıya kadar geldi kapıyı açtığımda erasmus için ülkemizde bulunan sarışın uzun bacaklı bir kızın rusça bana küfür ettiğini anlamıştım onu içeri girip temizlenmesi için ikna ettim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Nisan 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2012 Terlik atsaydin da iki gulseydik :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
patatespresi Mesaj tarihi: Nisan 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2012 davay davay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Nisan 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2012 arabanı yıka. hem yorucu hem suyla haşır neşir olduğun için tüm stresini atıyorsun. üstelik pırıl pırıl olunca kayda değer bir şey yapmış oluyorsun 2 saat yemek yapıp 10 dakkada yemekten iyi sayılır bu açıdan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Nisan 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2012 dota atayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Nisan 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2012 farklı dedikçe insanlar hergün yaptıklarını yazıyor sanki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lemuria Mesaj tarihi: Nisan 13, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2012 Eski zamanları yadediyoruz! Üniversiteden arkadaşlarımda okurken bi ton gittiğimiz barlardan birine akıp bira içip fıstık yicez. İnsanların kafasına fıstık atıcaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyv Mesaj tarihi: Nisan 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2012 bugun kullerimden yeniden dogacagim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Nisan 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2012 Kız arkadaşınıza küçük süprizler yapın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2012 cinsiyet degistirin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lemuria Mesaj tarihi: Nisan 19, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2012 sakarya caddesine mantı yemeye gidicem bugün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liberal Mesaj tarihi: Nisan 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2012 spora gitmeyi istiyorum da önce bi sigara yakacağım. gidip gitmeyeceğimi 25dk sonra belirtirim burdan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyv Mesaj tarihi: Nisan 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2012 iyy sigara mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liberal Mesaj tarihi: Nisan 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2012 gittip spora 7dk koştum 3dk nefessiz kalıp ölüyordum. neyse geri kalanı da yürüdüm. ne demiş büyüklerimiz? no pain no gain. inanıyorum, başaracağım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lemuria Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 Kız arkadaşım bana reçel yapmayı öğreticek. çok girly bir aktivite ama, işin ucunda yemek var. kavanoz kavanoz reçel yiyebilirim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 ben seni kız zannediyordum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RabbiT Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 Bakkala giderken paraşütle atla balkondan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 Kızların da kız arkadaşları olabilir. tamam vurmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lemuria Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 senko said: ben seni kız zannediyordum... Yok artık daha neler.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 valla lan nickin kız nicki gibi ya ondan heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lemuria Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 Seninki de testosteron saçmıyor yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
photographer Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 iarwain said: bende senin gibi bir gün çok sıkıldım balkonda aksiyon ararken aşağıdan geçen insanları gördüm ve onlara mandal atmaya başladım,attıkdan sonra beni görmemeleri için hemen yere yatıyordum.kafalarını kaldırıp göremedikleri bana küfüretmeleri çok hoşuma gidiyordu.daha sonra mandal yerine ceviz,patates,yumurta gibi şeyler attım üçünü birbirine bantlayıp attığım zamanlarda oldu.sonra bir gün yumurta fırlattığım birisi beni gördü ve kapıya kadar geldi kapıyı açtığımda erasmus için ülkemizde bulunan sarışın uzun bacaklı bir kızın rusça bana küfür ettiğini anlamıştım onu içeri girip temizlenmesi için ikna ettim adamım bulvar gazetesinde başyazar olabilirsin bu fanteziyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar