elm Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 Arkadaşlar digital camera almayı düşünüyorum.Mini dv ve digital 8 altında geçen modeller var.Pek bilgili değilim ama biraz okuduğum kadarıyla mini dv türünde almak daha mantıklı olur.Ne önerirsiniz model , marka olarak ne alıyım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perkins Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 Sony al derım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dwinz Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 beyler datron nası bu konuda?? CD43700 numaralı model Datronda.. 4.0 megapixel, hede hödösüde var başka.. 325 mil. iimi sizce?[signature][hline]Come with me my friend, come and see the end.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 sony'nin cybershot serisini tek geçerim.[signature][hline]iyi olmak kolaydir, zor olan adil olmaktır. Mach en Deth Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Abus Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 Sony Cybershot P-93 aldım kullanıyorum harika.En iyi seçim[signature][hline]Love is Divine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 Arkadaş Dijital Video Kamera almak istiyor. Yanlış anlama oldu heralde :)[signature][hline]God created the earth in six days, on the seventh he rendered. @ui ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] ek$i | DevianArt | Eve-Online Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 said: Sereglin, 22 Ekim 2004 19:46 tarihinde demiş ki: sony'nin cybershot serisini tek geçerim. evet bende var baya güzel :)[signature][hline]Dost Bildiklerimizde Bizi Sırtımızdan Bıçakladı Olsun , En Azından Arkamda Hala Brutus Var!!! Grandmaster zgrw [Bu imza zgrw tarafından 18 october 2004 22:33 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elm Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 Ewt digital olucak.Aslında digital fotoğraf makinası alcaktım hem resim ve video için kullancaktım ama onun videoları cok kalitesiz oluyor bilgisayarda dediler bende kararsız kaldım.Kameralarda cok pahalı değer mi sizce ne yapıyım yani .Digital olcak her sekilde :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 said: elm, 22 Ekim 2004 22:35 tarihinde demiş ki: Ewt digital olucak. digital olmuycak, dijital VIDEO camera olucak. biz video camera'lara kamera diyoruz ama gavur fotoğraf makinesine camera diyor. aynen cake-pasta ilişkisi gibi.. video cameralarda tavsiyem Sony alman çok kaliteli ürünleri var. ancak dijital 8, mini DV, hi 8 gibi bir sürü modeli var, artılarını eksilerini bilemiycem, dijital 8 sony video kameralar sanırım dijital video camera oluyor, hi 8'ler ise eski tip kasetli video cameralar, mini dv'ler ise dvd'ye kayıt yapıyordu, ancak özelliklerini felan hiç hatırlamıyorum yani dijital 8 sonylere bak derim [Bu mesaj Bonecrusher tarafından 22 Ekim 2004 23:03 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Worth Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 http://www.twinblues.com/940464-Mustek-DV4000-MP-7-in-1-Digital-Camcorder.html ben bunu almayı düşünüyorum içerenköy carrefourda 350 milyon 4 taksit 128 ve 64 mb bellek hediyeli promosyan kaçmadan almam lazım :D[signature][hline]Kolayoyun Online Gaming NetworkCSAdmin.org Online Gaming Olorin UO Shard NOS Clan CS Server [NOS]RedHotRyder Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar