zydar Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 Evet bilgisi olan varmı? gitmeyi düşünüyorum şayet avrupada ve düzgün zamanda olursa..[signature][hline] -nevin, uyan horluyorum.. -allah belani versin sait... ***** - bakkal amca ölümden sonra hayat war mı? - yok, tadelle war weriyim mi? - ver hadi..
Wendigo Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 yellowcard ne ? grup mu? walla bilmiyorum[signature][hline]lost in sorrow nights! dark one, be my guide, light my path! follow the energizer tav$ani gizli ninja
glamdring_S Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 ben bi kere dinledim alternative ama çok kötü diil özellikle bateristin tramper atakları epey iyi...[signature][hline]Thrash 'Till Revolution
Cthulhu Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 türk mü yabancı mı?[signature][hline]herkes, düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür.(chE) www.heavymetaltr.com/forum
Norton_Antor Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 ya ne türk'ü mtv maymunu bi grup işte.vma de ödül aldıalr die adamın bi ağlamadığı kaldı sevnçten.[signature][hline]administrator error -oo saçını mı kestirdin çok yakışmış. -salak salak konuşma ikimizde iğrenç göründüğümü biliyoruz... son projem:yemek yerken ağzından ses çıkaranları öldürme derneği progresifim progresifsin progresif :rock::rock:
Cthulhu Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 said: Norton_Antor, 22 Ekim 2004 22:23 tarihinde demiş ki: ya ne türk'ü . tamam ya dövme bilmiyoruz işte alla alla..[signature][hline]herkes, düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür.(chE) www.heavymetaltr.com/forum
micha Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 http://www.ticketsgalore.com/concerts/yellowcard.htm Burada gerekli bilgiler var da o kadar kaliteli bir grup degil bence .Turkiye'ye gelirlermi bilemiycem .[signature][hline]To be or not to be
Infeqted Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 she loves me we met on the 18th block but she never loved me at all we used to go surfing boyle klise muzik cin cin cin[signature][hline]café del mar´dan carte blanche´ye
Öne çıkan mesajlar