forgiver Mesaj tarihi: Nisan 9, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 9, 2012 viral iyidir gs maçının ilk yarısını otobüste izleyemedim diye şikayet gönderdim onlarda indirimli bilet verdiler goller de 2. yarıda geldi
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Nisan 9, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 9, 2012 pamukkalenin halkla ilişkilerin başında olsam tesislere çağırır tesislerini eline verip gönderirdim şikayete bak sopalık adam.
forgiver Mesaj tarihi: Nisan 9, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 9, 2012 aga 5 tl fazla veriyorsun elim ayağım titredi 2. yarı başlayana kadar
forgiver Mesaj tarihi: Nisan 9, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 9, 2012 ayrıca şikayet etmek ya da etmemek işte bütün mesela bu http://www.eksisozluk.com/show.asp?id=27255379 önemli olan hakkını aramak
forgiver Mesaj tarihi: Nisan 9, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 9, 2012 geçen de vatan bilg. kargodan alıcı öder göndermiş 3 tl için beynim gözüm bacağım döndü, soğuk su içerek kargo parasını ödedim sonra eve geldim yardıracakken okuyim dedim, kampanyalı alınca kargo alıcıya aitmiş, ılık su içtim ama başka bir şey almıştım onun kargosunu ödemişler kargo değişikliği istemiştiö teslim edilmiş üründe değiştirmişler ama yapmışlar bir şey en azından vatan da iyidir
Masakari Mesaj tarihi: Nisan 9, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 9, 2012 alış veriş yaparken dikkat etmek lazım vatana %25 indirim ayağına bindirim yapıyorlar.
iarwain Mesaj tarihi: Nisan 9, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 9, 2012 kamilkoç çok iyi nan bana iki kutu meyva suyu verdiler
olorin84 Mesaj tarihi: Nisan 9, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 9, 2012 Laorx said: vatan iyi ama az çakal değiller. montajdan dolayı tamamen kendi salaklıgımdan kısa devre yaptırdığım anakartı kullanıcı hatası değildir diye değiştirip yenisini verdilerdi. o günden beri vatandan alıyorum her şeyi :)
throine Mesaj tarihi: Nisan 9, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 9, 2012 ulusoy da iyi yaa. geçen yaz tüm bölüm aynı obotüse binmiştik. otobüs full öğrenci olunca şoför de kafa adam çıkınca resmen otobüsü yağmaladık. kekler, krakerler, şişeler havada uçuşuyordu. kız popülasyonu biraz daha fazla olsaydı seks otobüsü olacaktık.
forgiver Mesaj tarihi: Nisan 9, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 9, 2012 en iyi otobüs en ucuza götüren otobüstür, at kokar kek vermezler ama iyidir
forgiver Mesaj tarihi: Nisan 9, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 9, 2012 bugun araddılar 2 saat özür diledier hala mezarcısın diyorsunuz sadede gel de diyemedim zaten beleş bilet bekliyordum indirim çıktı kısfmet adamlar lig tv için 5 lira afazla para alıyor, lig tvsiz ototbüs verip ilk yarı bitince aktarmayla ligtvli otobüse alıyor zaten kanmayın görüntü donuyor
0ne Mesaj tarihi: Nisan 9, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 9, 2012 kamil koçta bi kere geç kalmıstım otobüse, direk 1 saat sonraya bilet saatini degistirdilerdi, o günden beri gözümde 1 numaradır, ki hazırlamıstım yeni bilet parasını sanki yolda bulmus gibi sevindim üstüne
forgiver Mesaj tarihi: Nisan 9, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 9, 2012 hakkını aramak mezarcılık olmuş
kozalak Mesaj tarihi: Nisan 11, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 11, 2012 lan kimse de gelip "aa fakire bak otobüsle seyahat ediyor" dememiş. paticikte değişim var lan.
ginaly Mesaj tarihi: Nisan 11, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 11, 2012 ilk sayfayı okudum, aha dedim fakir denmemiş, tam hevesle yazacaktım ki ikinci sayfayı gördüm ve yıkıldım. 2 yıldır otobüse, 1,5 yıldır metrobüse binmiyorum, fyi.
vadaa Mesaj tarihi: Nisan 12, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 12, 2012 NolaxThensbane said: pamukkalenin halkla ilişkilerin başında olsam tesislere çağırır tesislerini eline verip gönderirdim şikayete bak sopalık adam. ahahaha efsane
Öne çıkan mesajlar