Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

pamukkale

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
geçen de vatan bilg. kargodan alıcı öder göndermiş
3 tl için beynim gözüm bacağım döndü, soğuk su içerek kargo parasını ödedim
sonra eve geldim yardıracakken okuyim dedim, kampanyalı alınca kargo alıcıya aitmiş, ılık su içtim
ama başka bir şey almıştım onun kargosunu ödemişler
kargo değişikliği istemiştiö teslim edilmiş üründe değiştirmişler ama yapmışlar bir şey en azından

vatan da iyidir
Mesaj tarihi:
Laorx said:

vatan iyi ama az çakal değiller.

montajdan dolayı tamamen kendi salaklıgımdan kısa devre yaptırdığım anakartı kullanıcı hatası değildir diye değiştirip yenisini verdilerdi. o günden beri vatandan alıyorum her şeyi :)
Mesaj tarihi:
ulusoy da iyi yaa. geçen yaz tüm bölüm aynı obotüse binmiştik.

otobüs full öğrenci olunca şoför de kafa adam çıkınca resmen otobüsü yağmaladık. kekler, krakerler, şişeler havada uçuşuyordu.

kız popülasyonu biraz daha fazla olsaydı seks otobüsü olacaktık.
Mesaj tarihi:
bugun araddılar 2 saat özür diledier hala mezarcısın diyorsunuz
sadede gel de diyemedim
zaten beleş bilet bekliyordum indirim çıktı kısfmet

adamlar lig tv için 5 lira afazla para alıyor, lig tvsiz ototbüs verip ilk yarı bitince aktarmayla ligtvli otobüse alıyor
zaten kanmayın görüntü donuyor
Mesaj tarihi:
kamil koçta bi kere geç kalmıstım otobüse, direk 1 saat sonraya bilet saatini degistirdilerdi, o günden beri gözümde 1 numaradır, ki hazırlamıstım yeni bilet parasını sanki yolda bulmus gibi sevindim üstüne
Mesaj tarihi:
ilk sayfayı okudum, aha dedim fakir denmemiş, tam hevesle yazacaktım ki ikinci sayfayı gördüm ve yıkıldım.

2 yıldır otobüse, 1,5 yıldır metrobüse binmiyorum, fyi.
Mesaj tarihi:
NolaxThensbane said:

pamukkalenin halkla ilişkilerin başında olsam tesislere çağırır tesislerini eline verip gönderirdim şikayete bak sopalık adam.
ahahaha efsane
  • Yeni Oluştur...