Joker Mesaj tarihi: Nisan 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2012 işte yada evde çalışırken konsantre olamıyorum. zırt pırt email'i kontrol etmeler, stumble tıklamalar, dandik oyunu(ikariam) kontrol etmeler filan işe konsantre olamıyorum bi ton iş var yapılcak. bir süredir baya iyi gidiyordum son 1 haftalık izin kullandım 1 hafta önce sanırım orda koptum :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Nisan 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2012 Yumurta kapıya dayanınca halledersin abi boşver ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Nisan 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2012 spor yapmaya başla kendini mental ve fiziksel olarak yorabilirsen düzelir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2012 ne olabiliyosun? ona onem ver, oldugun seyde en iyi ol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Murray Mesaj tarihi: Nisan 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2012 Dikkat veya konsantrasyon dağınıklığı, pc kullanan günümüz jenerasyonunun en büyük problemlerinden.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HocaEfendi Mesaj tarihi: Nisan 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2012 engelle abi girdiğin siteleri.. ne bilim en azından girmek için kasmassın.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Nisan 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2012 terlikle duvara vur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noddle Mesaj tarihi: Nisan 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2012 bombilo said: terlikle duvara vur. :D :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeoStyle Mesaj tarihi: Nisan 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2012 dikkatini dagıtan esas mesele ne? kafanda bir şeyin ağırlığı mı var? esas bunu bi gözden geçir.. yukarıda yazmışlar spor yaparsan seni meşgul eden megatif düşünceleri saf dışı bırakabilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odullusoru Mesaj tarihi: Nisan 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2012 Joker said: işte yada evde çalışırken konsantre olamıyorum. zırt pırt email'i kontrol etmeler, stumble tıklamalar, dandik oyunu(ikariam) kontrol etmeler filan işe konsantre olamıyorum bi ton iş var yapılcak. bir süredir baya iyi gidiyordum son 1 haftalık izin kullandım 1 hafta önce sanırım orda koptum :( cilala parlat çekirge. cilala parlat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bullbird Mesaj tarihi: Nisan 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2012 dikkat eksikliği var sanırım bi doktora görün sen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2012 çalışmayınca işten atılınca konsantre olcak bişeye ihtiyacın olmaz merak etme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sixoms Mesaj tarihi: Nisan 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2012 ayni sorundan muzdaribim su an. 8 gun icinde 3 onemli proje var ve bir turlu baslayamiyorum. cildiricam. yapmadigim sacmalik kalmadi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar