senko Mesaj tarihi: Nisan 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2012 var mı bildğiniz dell'in müşteri hizmetleri çalışmıyor, yanlış numara diyip duruyor zaten 00800 ile başlayan numara koymuş akıllılar. ulaşamıyorum haliyle. telefonu yere düşürdüm bugün, ekran paramparça durumda tamiri yapılabilir mi ki bunun? garantisi duruyor aletin ama garanti kapsamında değildir sanırım telefonu yere düşürüp paramparça yapmak :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Nisan 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2012 Garanti kapsamında olmasa da garantiye ver parasını ödersin. En temiz servisi yapar . Geçmiş olsun bu arada :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Nisan 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2012 dell cep telefonu ne ya, ne hipstermışsın arkadaş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Nisan 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2012 ebay'den ekranı getirtiyosun, burada kendin yapıyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 9, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2012 e sorun ekrandan fazlaysa görünen sadece ekran tuzla buz olmuş gibi gözüküyor ama başka yerlerinde sorun varsa bide telefon bu bu arada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Nisan 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2012 Selam, HTC Sensation kullanıyorum. Metal kasası var. 3 kere göğüs hizzasından granit zemine düştü. sıkıntısız şekilde kullanmaya devam ediyorum. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Nisan 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2012 Kızılayda bi dell servisi varmış ama senin telefonu yapabilirler mi bilmiyorum gidip bi soralım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Nisan 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2012 Bana bi ulaş bu arada öm attım numerom yoktur deyü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 13, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2012 abi çıldıracam şu dell teknik servisin mail adresini bilen var mı siteyi fersah fersah taradım bi tane mail adresi verilmez mi abi teknik servis ile ilgili. saçma sapan bi telefon numarası var sadece, o da hiçbiyerden aranmiyor, cepten arıyorum numara yanlış diyor, şirketten arıyorum restricted number diyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar