mokoko Mesaj tarihi: Nisan 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2012 şu anki evimizden taşınıcazda 1 2 tane sorum var burdaki taşınma tecrübelilerine; 1) taşıma şirketiyle anlaşıp bütün herşeyi onların halletmesini istiyoruz. yakın mesafe olucak büyük ihtimalle taşınma. bütün dolapları falan demonte edip yeni eve geri monte etmeleri falan gibi işte. sizin bildiğiniz şirketler ve fiyatları varsa yardım plox. (Kadıköy civarında oturuyoruz) 2) 2. el eşyalarımızı satabilceğimiz yer arıyoruz. Buzdolabı falan var 2 tane. 1 2 tanede büyük dolap var. Bilgisayar monitörü var mesela bide hava temizleyici var falan. Hepsi iyi durumda herhangi bi hor kullanma durumu falan yok. yani hurda satmicaz :D böle 2. el eşyaları alan bildiğiniz yerler varsa onlarında bilgileri çok iyi olur gerçekten. şimdiden teşekkür ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Nisan 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2012 monitor lcd mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Nisan 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2012 Sahibinden.com u dene eşyalar için yani parayı düşük tutarsan hızlı satarsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Nisan 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2012 tüh ev açıo olsaydım komple alırdım 8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Nisan 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2012 mokoko said: hava temizleyici var falan. ben alabilirim bunu, model ve sey atarsan =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LuNiZ Mesaj tarihi: Nisan 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2012 bol bol tasindigim icin ben, bu nakliye firmalarindan cok agzim yandi. en sonunda baya tuzlu ama inanilmaz kaliteli bir tane buldum. goztepe nakliyat. oldukca iyi herifler, goztepe den cekmekoy e 3+1 daireyi 7. kattan giris katina 1400 tl e tasidilar. ama soyle soyliyim, cekmecelerin icini bile bosaltmadik. patpatlarini kendileri getiriyorlar, sifir yaninda aciyorlar. hic bir esya kirilmadi catlamadi, sadece bulasik yikadik o kadar.. adamlar toplamak icin 4 kisi geldiler.. bosaltip yerlestirmek icin 11 kisi calistilar.. 8 saatte topladiklari evi, 2 saatte yerlestirdiler mum gibi.. yemeklerini caylarini bile kendileri getiriyorlar.. cok titiz ve temiz calisiyorlar. 600 tl lik nakliyat firmalari butun dolaplarimizi masalarimizi aynalarimizi ve bilimum miktar tabak canagimizi kirdigi icin, bu sefer yogurdu ufleyerek ve baya bir pahaliya yedik ama butun gun balkonda oturup cay icip geyik yaparken evimizin tasinmasini izledik.. her kurusuna degdi ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
emanet Mesaj tarihi: Nisan 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2012 git kahveden adam topla kelle başı 30-40 liraya çingene pazarlığı yaparsın. eşyaların yarısı ya parçalanır ya da çalınır ama bu fiyata anca o kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Nisan 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2012 Ben de pati ahalisini koli taşımaya çağırıyosun sandım. peh :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Nisan 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2012 copry said: Ben de pati ahalisini koli taşımaya çağırıyosun sandım. peh :/ ahah aynen ben de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LuNiZ Mesaj tarihi: Nisan 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2012 yalniz millet super arazi olur, o evde tasinmaz.. net yani oyle bir eventin hazin sonu belli :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Nisan 9, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2012 LuNiZ said: bol bol tasindigim icin ben, bu nakliye firmalarindan cok agzim yandi. en sonunda baya tuzlu ama inanilmaz kaliteli bir tane buldum. goztepe nakliyat. oldukca iyi herifler, goztepe den cekmekoy e 3+1 daireyi 7. kattan giris katina 1400 tl e tasidilar. ama soyle soyliyim, cekmecelerin icini bile bosaltmadik. patpatlarini kendileri getiriyorlar, sifir yaninda aciyorlar. hic bir esya kirilmadi catlamadi, sadece bulasik yikadik o kadar.. adamlar toplamak icin 4 kisi geldiler.. bosaltip yerlestirmek icin 11 kisi calistilar.. 8 saatte topladiklari evi, 2 saatte yerlestirdiler mum gibi.. yemeklerini caylarini bile kendileri getiriyorlar.. cok titiz ve temiz calisiyorlar. 600 tl lik nakliyat firmalari butun dolaplarimizi masalarimizi aynalarimizi ve bilimum miktar tabak canagimizi kirdigi icin, bu sefer yogurdu ufleyerek ve baya bir pahaliya yedik ama butun gun balkonda oturup cay icip geyik yaparken evimizin tasinmasini izledik.. her kurusuna degdi ;) teşekkür ederim yanıt için. bizde 2 sene önce levent'ten kadıköye gelirken 4bin liraya gelmiştik. aynen senin dediğin gibi eşyaları bile toplamadan etmeden. ama senin verdiğin fiyat gerçekten çok iyiymiş. netten bulayım telefonlarını bi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Nisan 9, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2012 Goering said: mokoko said: hava temizleyici var falan. ben alabilirim bunu, model ve sey atarsan =) tamamdır abi yarın model, marka, resim vs ile gelirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Nisan 9, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2012 Theridone said: monitor lcd mi ? monitör lcd değil. tüplü monitör. eğer ilgileniyosan resim vs ile gelirim yarına :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Nisan 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2012 Joker said: tüh ev açıo olsaydım komple alırdım 8-) ben tanıyorum mokoko'yu, adam milyarder. bence alamazsın o eşyaları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Nisan 9, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2012 tl milyarderiyim. ona göre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Nisan 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2012 jokeri de tanıyorum, milyoner olsan bile gene alamaz hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Nisan 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2012 http://galeri3.uludagsozluk.com/152/bitch-please_205136.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Nisan 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2012 mokoko said: monitör lcd değil. tüplü monitör. eğer ilgileniyosan resim vs ile gelirim yarına :D ben izmirdeyim mumkunati yok kavusmamizin ali kaptan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Nisan 10, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2012 Goering said: mokoko said: hava temizleyici var falan. ben alabilirim bunu, model ve sey atarsan =) resimler http://i.imgur.com/EXcW1.jpg http://i.imgur.com/Ds8b5.jpg http://i.imgur.com/HA2eq.jpg http://i.imgur.com/JczRo.jpg http://i.imgur.com/nL3bA.jpg http://i.imgur.com/3LVnk.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Nisan 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2012 Çok ses yapıyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Nisan 10, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2012 valla ben hiç kullanmadım. bizde eski evimizde kullanıyoduk o yüzden hiç bilmiorm ne kadar ses çıkarır. ama muhtemelen çıkarıyodur. sonuçta pervane falan filan çalışıyo içinde. ama rahatsız edicek seviyede midir onu bilemiyorum bende. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar