Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 9, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2012 Ayrıca Linux'un en popüler resim gösterme ve irfanview modunda hafif editleme programlarından biri olan gThumb bunu yıllardır komut filan gerekmeden irfanview kolaylığında yapıyor. Eğer bu yüzden Linux kullanmayı bıraktıysan sana böyle yardım edeni döverim ben. http://i.imgur.com/Wtbhw.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 10, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2012 Bilgisayarı epey yoğun kullanmaya başladım zaman geçirme aktiviteleri dışında. Arch'ın kararsızlığı son bir kaç aydır yavaş yavaş endişelendiriyordu zaten. Scientific Linux'e geçmeyi deneyeceğim şimdi. Dual boot yapmak tarzım değil ama, tamamen geçerim. Son anda ucundan döndüm yine. Yepyeni bir sisteme atılmaya cüret edemiyorum bir türlü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Nisan 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2012 Isletim sistemleriyle savasmayin abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar