Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Süper Final 1.Hafta | Beşiktaş - Galatasaray

Llama

Öne çıkan mesajlar

iste az iq zor oluyo olabilir. ofsaytı orta hakem gormez yan hakem gorur ha yan hakem hatalı dersen haklısın evet gormesi lazımdı goremedi gol oldu. orta hakem yan hakem ofsayt yok dedigi icin verdi golu.

onun dısında lig tv de gosterdikleri pozisyonlarda herifin 1 tane bile hatalı hareketi yok. dogru calmıs hepsini. markus merk in oyle demesini gectim(hadi o da eyyamcı) ben de baktım yok lan dogru calmıs adam. hatta quaresmaya kırmızı da vermemis. eyyam var quaresma ya kırmızı lazım diye bagırmıyo kimse burda.
Sosyal ağlarda paylaş

Yok ben hala sarı kartlar, fauller filan orada kaldım. Birşey yazdın arkasında dur, lafı çevirme. Ben burada ofsayt değil demedim. Ama dünyanın sayılı hakemlerinden biri de bu pozisyonu görmek oldukça zor, burada hakeme yüklenmek anlamsız diyorsa, koyulan resimlerde bile Melo'nun ayakları tam olarak gözükmüyorsa bana hala beleş gol filan diyip durma. Fenerbahçe lehine hata yapılmamış, hiçbir takım bu kadar zor gözüken pozisyondan gol atmamış gibi konuşmayın burada...
Sosyal ağlarda paylaş

poopla said:

son 10 yılın en düşük derbi puanını alması bekleniyormuş hakemim. baya iyi yönetmiş yahu?

Kötü yönetimin sebebi sadece Galatasaray lehine kararlar mı? Tamam offside golümüz, o pozisyondan itibaren tekrarlansın maç. Ama Q7 de kırmızıyı görsün? Sezonun en bariz kırmızı kartlarından birini vermedi adam. Aydın'ın golünde bile taktik faul var devam ettirmemeliydi diyen beyni yanıklar var
Sosyal ağlarda paylaş

benzetme yaptık ne komlpeksi

bariz hata odur

öyle görülmesi çok zor ofsayttan verilen gol değil

hani maçı izlemesek inanıcaz gerçekten

melo 5 metre ofsayttan gol attı.hakem bşeiktaşın bariz penaltısını vermedi.top çizgiyi geçti ama gol vermedi gibi bişiler oldu snaırsın
Sosyal ağlarda paylaş

Pozisyonu kesemedi ne demek. Yardımcı devam edip, orta hakem ofsayt mı diyecek imkansıza yakın olan görüş açısından. Mantıklı konuşun. Orta hakem katletti diyorsun, pozisyonlar orada. Faul diyorsun, kart diyorsun. Bekliyorum cevaplarını. Katletti diyorsun, ben etmedi diyorum hadi bakalım...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...