poopla Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 hakemin kötü olması için beleş 2 golden aşağısı kesmiyor heralde sizi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 iste az iq zor oluyo olabilir. ofsaytı orta hakem gormez yan hakem gorur ha yan hakem hatalı dersen haklısın evet gormesi lazımdı goremedi gol oldu. orta hakem yan hakem ofsayt yok dedigi icin verdi golu. onun dısında lig tv de gosterdikleri pozisyonlarda herifin 1 tane bile hatalı hareketi yok. dogru calmıs hepsini. markus merk in oyle demesini gectim(hadi o da eyyamcı) ben de baktım yok lan dogru calmıs adam. hatta quaresmaya kırmızı da vermemis. eyyam var quaresma ya kırmızı lazım diye bagırmıyo kimse burda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 bi anelkanın elle attığı gol gibi değil tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
poopla Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 Red said: bi anelkanın elle attığı gol gibi değil tabi http://www.hurriyet.com.tr/spor/futbol/18798773.asp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 Yok ben hala sarı kartlar, fauller filan orada kaldım. Birşey yazdın arkasında dur, lafı çevirme. Ben burada ofsayt değil demedim. Ama dünyanın sayılı hakemlerinden biri de bu pozisyonu görmek oldukça zor, burada hakeme yüklenmek anlamsız diyorsa, koyulan resimlerde bile Melo'nun ayakları tam olarak gözükmüyorsa bana hala beleş gol filan diyip durma. Fenerbahçe lehine hata yapılmamış, hiçbir takım bu kadar zor gözüken pozisyondan gol atmamış gibi konuşmayın burada... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
poopla Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 hakem ofsaytı taraflı olduğu için göremedi demiyoruz zaten. pozisyonu kesemedi ve maçı katletti? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 poopla said: son 10 yılın en düşük derbi puanını alması bekleniyormuş hakemim. baya iyi yönetmiş yahu? Kötü yönetimin sebebi sadece Galatasaray lehine kararlar mı? Tamam offside golümüz, o pozisyondan itibaren tekrarlansın maç. Ama Q7 de kırmızıyı görsün? Sezonun en bariz kırmızı kartlarından birini vermedi adam. Aydın'ın golünde bile taktik faul var devam ettirmemeliydi diyen beyni yanıklar var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 hıncal ulucla bi noktaya varmaya calısmak daha ilgincmis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 benzetme yaptık ne komlpeksi bariz hata odur öyle görülmesi çok zor ofsayttan verilen gol değil hani maçı izlemesek inanıcaz gerçekten melo 5 metre ofsayttan gol attı.hakem bşeiktaşın bariz penaltısını vermedi.top çizgiyi geçti ama gol vermedi gibi bişiler oldu snaırsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 poopla said: hakem ofsaytı taraflı olduğu için göremedi demiyoruz zaten. pozisyonu kesemedi ve maçı katletti?simdi sen hangi hakemin hatalı oldugunu soyluyosun ona gore devam edelim? adım adım belki daha anlasılır olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 Pozisyonu kesemedi ne demek. Yardımcı devam edip, orta hakem ofsayt mı diyecek imkansıza yakın olan görüş açısından. Mantıklı konuşun. Orta hakem katletti diyorsun, pozisyonlar orada. Faul diyorsun, kart diyorsun. Bekliyorum cevaplarını. Katletti diyorsun, ben etmedi diyorum hadi bakalım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
poopla Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 abi tamam zor pozisyon eyvallahta maçı kopardı diyorum zaten . bilerek vermedi demiyoruz ki. kilidi hakem çözdü . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 yani 90 dakkanın bahanesi budur diyorsun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Roqq Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 Tüh o ofsayt olmasa BJK fark atacaktı lan. Ah hakem ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 poopla said: abi tamam zor pozisyon eyvallahta maçı kopardı diyorum zaten . bilerek vermedi demiyoruz ki. kilidi hakem çözdü .ya onu bunu bosver sen yanlıs oldugu pozisyonu soylesene. ofsayt orta hakemin sucu degil. evet nerde yanlıs oldugu pozisyon? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 HAKEM TAÇIMIZI VERMEDİ taçtan gol atıcaktık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 Hilbert tacın kendisine verilmemesine nasıl isyan etti be of. Beşiktaşlı olmak vardı tüylerim diken diken oldu. Ben olsam ben de sahaya girerdim Taca giden topa pres yap, tribünlerin önünde iki üç isyankar ol topa vur. Al sana hero of the day Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
poopla Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 neden belli mi olur hatalı faulden gol yedik diye ağladınız trabzon maçında ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 Sen pozisyonları bir daha izle. Sonra bir daha yaz. Çünkü saçmalama yolunda ilerliyorsun. Kaldı ki ağlayan filan da yok. Küfür eden yok. Sahaya inen yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 maçı izlememiştir abi fenerli değil mi işte antudan okuyup okuyup buraya geliyor sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
poopla Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 ya benim iy0 kuponum gitmiş 400 tllik . hakemin gerizekalılığı yüzünden kalan pozisyonlar çokta fifi isterse 5-0 bitsin maç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 Ağlamadık hatalı faulden gol yedik. Dün de offside'dan gol attık. Bir Beşiktaşlı kadar kimse ağlayamaz poopla kardeşim. Cayır cayır 2 puanımız gitti o maçta, belki şampiyonu bile belirleyecek o 2 puan. Şampiyonluğa koşan biz değiliz Beşiktaş sanırım bu kadar hırsla ağlıyorsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 Ha sadede gel işte...Boşver pozisyonları hakemi filan.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 sasduahsdauhsd sebebi belli oldu. bırakın kendi kendine oynasın bi kosede Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
poopla Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 screwy said: sasduahsdauhsd sebebi belli oldu. bırakın kendi kendine oynasın bi kosede Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar