hired_gun Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 neon sen dünyanın en iyi ogretmen / baba sşba sahipsin belkide ... dersin e giren herkes donup donup bahtiyar hocayi hatirlar ... okulda arkasindan kotu lakap takilmayan , küfür yemiyen , kötü konuşulmayan belkide 2-3 hocadan biridir bahtiyar hoca ... nerde görsem koşar öperim elini :)[signature][hline]Try to hit me , tempt me, push me, pussies, I need a good reason to give this trigger a good squeeze... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zeppelin Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 ben de üyeyim yuvamın (kallı olmayan anlamaz bu olayı) unoffical sitesine. oradaki nickim "Raven".[signature][hline]Known as "Raven" icq:289270637 msn:[email protected] Killing one is a tradegy, killing thousands is a statistics. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 ben dahha eski üye olmama rağmen database değişince yeni bir cthulhu gelmiş ben de üye olmadım küstüm siteye :)[signature][hline]herkes, düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür.(chE) www.heavymetaltr.com/forum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar