Theridone Mesaj tarihi: Nisan 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2012 Selam, internette biraz araştırdım aramalara da inandım ama beceremedim ben bu işi. mesela siteye bir resim attım, aktarımı yaptı ama urlsini tarayıcıya girdiğim anda bende kullanıcı adı ve parola istiyor. ben istiyorum ki dosyanın (mesela jpg dosyası) urlsini girdiğim anda bana şak diye çıkarsın. nasıl çözerim ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Nisan 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2012 örnek verebilir misin. linki paylas mesela :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Nisan 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2012 attığın dizinin password protected directory olmadığına dikkat et bunun dışında chmod 755 dene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Nisan 8, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2012 abi likn yok işte, dosya benim pc'de şimdi. atıyorum filezilla ile web siteme. bana verdiği url şu şekilde. ftp://[email protected]/httpdocs/img/prestige%20logo%203.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Nisan 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2012 www.siten.com/img/asdasd.jpg istediğin adres hatta http://alanadi.com/img/prestige logo 3.jpg gireceğin adres ftp bağlanmaya çalışırsan user pass ister doğaldır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
haydari Mesaj tarihi: Nisan 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2012 prestige%20logo%203.jpg türkçe karakter kullanma boşluk da kullanma prestigelo.jpg gibi bişe yap sen o dosyanın adını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Nisan 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2012 adresten ftp'yi sil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Nisan 8, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2012 oldu beyler sonunda yaptım valla :) teşekkürler tavsiyeler için. özellikle ad3m'e benden tavşan kanı çay :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar