pascalnouman Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2012 Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2012 taze taze bilgiler vereyim hala merak eden vardır belki meydanda belediyenin yanından cikan bir cadde var orda sıra sıra pansiyonlar var sevil mi selin mi oyle bir pansiyon var şık bir yer kapıda elemanlar fln karsiliyor taksiden inince daha ilerde mor renkli kapısı olan bir mekan var ora da fena degil dönen pansiyon var - evet ismi dönen - onların ilersinde sevinc pansiyon var klimalı 70lira klimasız 50lira en ust katta o klimasız odalar vantilator var klimanin yerine ki bence klimadan daha az etkili olmasına ragmen en azından carpmıyor sonucta marmaristeki otelde bir gun daha kalsam şifayı kapıyordum kesin.he bir de yatak cok iyiydi su yatagı kıvaminda seks yapmaya bire bir yani - dun halikarnas ın acilisi vardi sebehe kadar 300 500 kafam davul gibi daha yeni kendime geliyorum.
BulletRide Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 Denize girmelik iki bira içmelik salaş tatil istiyorsan bin tane sayfiye mevcut. Bodrum'a gideceksen merkezde, en olmadı Bitez veya Gümbet'te kalacaksın. Çünkü yazın Bodrum trafik ve ulaşım anlamında mini bir İstanbul oluyor, Turgutreis, Akyarlar, Yalıkavak, Türkbükü vs. (muhit olarak daha kaliteli ve yerli turist yerleri olsa da) yerlerden dolmuş her saat var; fakat 1 saate kadar çıkabiliyor yol tüm yarımadayı turladığı için. Ama takılacağın yer Bodrum olacak, Gümbet ve Bitez bildiğin küskücü bekarlığa veda partisi yapan 50 yaşındaki İskoçların mekanı Araban varsa da alkol kontrolü ve trafik adamı delirtiyor. Gümbet'te Paloma Resort'u tavsiye ederim. Groupon'dan fırsat kovalayabilirsin, yine Bitez ve Gümbet otellerine bak derim. Çift kişilik oda sezonda bile 150'yi geçmiyor çoğu, temizliğini geçtim gayet güzel oteller. Bodrum'un milli ulaşım aracı dolmuştur, taksiye asla binme mesafeye aldanıp yakın diye. 10 dakikada merkezdesin. Katamaran vs. girip para domalmaya gerek yok, Tekilacılar sokağına gir. Adamik'e gir, güzel müzik dinle daha uygun fiyatlara iç. Yemeği ucuza kapatacam diyorsan sebzeli döner var meşhur ondan ye. İçim bayıldı dersen ki -benim mantığıma göre tatile gidiyorsan orada ne yenmesi gerekiyorsa paraya kıyacaksın- Meyhaneler sokağında Meyzen git rakı-balığa; balıkçıdan yarım kilo levrek al pişirme parasını çok giydirmezler. Meze olarak da attır deniz börülcesiyle kabak çiçeği dolması, bunlar olmazsa olmazlar. Adam başı 50'ye bile kalkarsın rakının dibine vurmazsan
BulletRide Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 Ha bu arada kalabalıksanız Bodrum'dan charter yat kaldıran arkadaşım var kaptan, pasaportunuz varsa Kos(İstanköy) adasına gidersiniz, teknede kalırsınız orda yer içersiniz içkinizi götürüp. Rahat adam, iner o da içer sizinle. 4-5 günlük bir Bodrum tatiliden daha ucuza gelebilir. 8 kişi topladı mı demir alıyor
Rotweiler Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2012 Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2012 Medisun diyorum direk. Caliente'ye gittik, kesinlikle kimseyi göndermeyin oraya, başlık açıcam yakında zaten onla ilgili. Resimli, videolu...
Genwa Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2012 Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2012 Ben de bakınıyorum yer bodrum için. Nette medisunu itin şeyine sokmuşlar calienteyi övmüşler hep?
pascalnouman Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2012 Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2012 halikarnas açıldı demiştim ama pek tavsiye etmem kekoburgerle dolu
Genwa Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2012 Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2012 Yok mu şöyle önerilecek bir yer? 100-1500 tele arası?
Berkovich Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2012 Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2012 Bodrum için güncel tavsiye verebilecek var mı? Merkez de düzgün otel-apart-pansiyon tavsiyesi(butik otel de mi kalsak?), gidilecek gezilecek yerler ve gece hayatı için öneriler verebilir misiniz?
tiLi Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2012 Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2012 barlar sokağında tekilacılar sokağının girişinin önünde 15 kişilik esnaf grubundan meydan dayağı yedim.
deadwoll Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2012 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2012 Doğru söylüyorsan nasıl yazıyorsun sdf Geçmiş olsun.
roket adam Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2012 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2012 tekilacılara gittiysen zaten kavga etmeyi dayak yemeyi falan göze almışsın demektir. bodrum merkezin böyle dandik yerlerinde fakir apaçiler, vittoria gibi testisli yerlerinde de zengin apaçiler var. canını zor kurtarırsın.
tiLi Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 2 kişiydik, canımızı kurtardık. ağzımız burnumuz da sağlam allahtan kafaya, elmacık kemiğine falan çalıştılar. sopa, bıçak falan da yoktu. gerçekten çok pis bir yer. ha tabi nerede olursan ol, esnafa dayılanmak gerizekalılıktır. arkadaş dayılanınca ben de yenilmiş sayıldım
toggie Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 kaslı adamsın. yıgsaydın herifleri yere.
tiLi Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 1-2 tane yığsaydım beni öldüresiye döverlerdi muhtemelen
BulletRide Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 tiLi said: 2 kişiydik, canımızı kurtardık. ağzımız burnumuz da sağlam allahtan kafaya, elmacık kemiğine falan çalıştılar. sopa, bıçak falan da yoktu. gerçekten çok pis bir yer. ha tabi nerede olursan ol, esnafa dayılanmak gerizekalılıktır. arkadaş dayılanınca ben de yenilmiş sayıldım Dışarıda takılınca malesef öyle oluyor. Sırf yerli kalitesiz turiste döndü olay, geçen Can Bonomo vardı iki kız muhabbet etti herifle 2-3, garsondan içki isteyip Bonomo'dan dediler kitleyip kaçtılar misal jfsjsdf. Lahmacuncu çırağı tipli ergen grubu kavgaları da bol oluyor, çünkü mekanın dışına oturulduğu için yaş sınırı sıkıntısı yok. Gidilecek en güzel yer 8 senedir benim için değişmeyen Adamik'tir o sokakta, ama onda da içeride duracaksın. Güzel müzik, ne olduğunu bildiğin vodka ve cinler, kaliteli turist
kavurma Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 http://www.bodrumugurpansiyon.com/ bodrum merkezde geçen yıl kaldım kliması sıcak suyu tvsi var kişi başı ortalama 50 tl ödersin gündüz saatleri sınırsız çay kahve su falan filan var güzel yani yer varsa buraya gidebilirsin.
Öne çıkan mesajlar