redouble Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 Ben haritadaki itemları sildirmek istiyorum nekadar static olmayan item varsa silinsin nasıl bir kod kullanmalıyım.. birde mesela i_redouble diye item var onuda bi severden heryerden silmek istiyorum thx..
Pingu Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 hiç yapmadım ama ya save yada world dosyasındakileri sileceksn[signature][hline]EXILE PLAYER
redouble Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 bana kesin şeyler lazım lütfen.. ve scriptle yapabileceğimi biliyorum ..
jonq Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 sadece item mi yoksa spawn felan ne var yoksa silinsin mi[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on. Tysre Freewave - Eclipse FrF - Master BH -
pozitiff Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 sphereworld.scp nin içini boşalt sadece [eof] yaz kaydet server i aç..
DIEMASTER Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 pozitiff dogru sölüyor ancak player vendor daki itemlar ve playerların evleride silinir.[signature][hline]Diemaster never kill , never destroy and never forgive Slayertr Developer || MSN [Bu mesaj DIEMASTER tarafından 17 Ekim 2004 02:38 tarihinde değiştirilmiştir]
medievil Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 Forumları Arastirirsan Bi Arkadasimizin Yazdigi Guzel Bir Program Bulabilirsin , Yerde Static Olan Dosyalari Silmek Istiosan sphereworld dosyasindaki istedigin itemleri silmek yeterli fakat charlarin sahip oldugu itemleri silmek icin spherechars da ki itemleri silmen gerekir.
Core Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 ilk once silmek istedigin seyin statik olup olmadigini bi soyle.. static deilse scriptsel olarak silinir ancak static ise(yani static0.mul icinde biryerler ise) birkac program var bunun icin..
redouble Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 silmek istediğim item static falan değil yaw msg ımı okumadınızmı, ben şu id ye sahip bütün itemları silcem dünyadan i_paticik isimli (bütün dünyayıda silmek istemiyorum)
Manloth Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 i_hede olan item ı sildirmek istiyorsan. o item'ın bulundugu script'i aç ve satırların başına // işaretini koy server açılırken siler ama save almazsan tekrar anı item'larla karşılaşırsın.[signature][hline]//İki İnsanın İyi Geçinmesi Hiç Kusursuz Olmalarıyla Değil, Birbirlerinin Kusurlarını Hoş Görmeleriyle Sağlanır //İnsanın tüm evrende kesin olarak düzeltebileceği tek bir şey vardır KENDİSİ
redouble Mesaj tarihi: Ekim 21, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 21, 2004 peki anladım ama o item silinmez yaw hata olarak kalır sadece action ı gider diye biliyorum?
Manloth Mesaj tarihi: Ekim 21, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 21, 2004 Hata olarak kalır dogru söylüyorsun şöyle söyleyeyim bir şeyin id si eger i_katana ise sende yazdığın item'a id olarak i_katana verdiysen dediğim şekilde yaparsan default id olarka i_gold kalır. sonuç olarak bir birine bagımlı. i_hede yi silmek için i_katana nın scriptinide kapamalısın.[signature][hline]//İki İnsanın İyi Geçinmesi Hiç Kusursuz Olmalarıyla Değil, Birbirlerinin Kusurlarını Hoş Görmeleriyle Sağlanır //İnsanın tüm evrende kesin olarak düzeltebileceği tek bir şey vardır KENDİSİ
redouble Mesaj tarihi: Ekim 21, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 21, 2004 olmaz bunun için mutlaka bir yöntem vardır .. gold falan kalmamasını istiyorum ben
Chernobel Mesaj tarihi: Ekim 21, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 21, 2004 yaf bu adamm statici sileecem diyor scp itemlarını degil...
Arq_PiSMeN Mesaj tarihi: Ekim 21, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 21, 2004 hayret çok bilmiş arkadaşlar sana yardıcı olamamışlar... ilginç...[signature][hline]Arqas Hedere Hödörösü What is the PiSMeN & Metriks
Chernobel Mesaj tarihi: Ekim 21, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 21, 2004 burda cok bilmiş dedigin kim?? "sana" dedigin kim?? bana yardım etmıcekler zaten.. soruyu sorana yardım edıcekler
Arq_PiSMeN Mesaj tarihi: Ekim 21, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 21, 2004 bende soruyu soran arkadaşa yazdım ztn.cok akıllı kardeşim.atladığına göre bi yaran mevcut...[signature][hline]Arqas Hedere Hödörösü What is the PiSMeN & Metriks
Chernobel Mesaj tarihi: Ekim 21, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 21, 2004 arkadaşım yazdıgın yazı genel bir yazı.. benim yazıma karşı dusunuldugunde mantıgı olan bi yazı.. bana karsımı yazılmıs dıye soruyorum.. artislik yapıpta. yok akıllı kardesim falan filan konusma.. ipini koparan buraya gelıyor....
Arq_PiSMeN Mesaj tarihi: Ekim 21, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 21, 2004 hahahah.... sen ne zmn koparttın ipini :) sphere developerım benim ... artist dedi yaa.... yürü bee kim tutuyo seni.....[signature][hline]Arqas Hedere Hödörösü What is the PiSMeN & Metriks
Chernobel Mesaj tarihi: Ekim 21, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 21, 2004 olm kimsen kimsin.. adam ol once.. konuşmayı ogren. bilmem neyimin developerı olsan kac yazar.? benım ne yaptıgımı ne ettıgımı bılmeden artızlık yapıon.. ustelık karsındakı ınsanın bıseyler yapmasıda gerekmıyor.. duzgunce konuş.. Ne gunlere kaldık ya
Arq_PiSMeN Mesaj tarihi: Ekim 21, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 21, 2004 harbi ya ne günlere kaldık düşünsene senin gibilerle aynı havayı soluyoruz ediyoruz.neyse genç başarılar sana hayatında.ben konuşmayı öğrenmeye gidiyorum...[signature][hline]Arqas Hedere Hödörösü What is the PiSMeN & Metriks
Chernobel Mesaj tarihi: Ekim 21, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 21, 2004 ya iki dakka susta parası neyse verelim! benimle aynı havayı soluduguna şükret.. asıl ben yanayım o duruma.. git sen tepesini develop yap hadi
redouble Mesaj tarihi: Ekim 21, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 21, 2004 ay bıktım yeter abi ne dir bu ya :( hayatımdan bezdirdiniz nekadar çok laf sokuyorsunuz birbirinize sizin verdiğiniz cevapları okurken ne sorduğumu unuttum yani.. bukadar olur lütfen biraz saygı :( birşeytler öğrenmek istiyorum.. benim sildirmek istediğim item static değil ayrıyetten i_hede diye bir item ve bu item dünyada 1000 tane ayrı noktada yayılmışdurumda.. ve scp yide silmek istemiyorum gold kalmasın, bana öyle bir remove script algoritması verinki o item ı tek seferde uçurayım.. lütfen sadece yardım msgları atın :(
Kerhuzad Mesaj tarihi: Ekim 21, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 21, 2004 i_hede scp sini scripts klasorunden kesip alsan sonra serverı çalıştırsan 1000 lerde i_hede hatasını aldıktan ve server çalışır duruma geçtikten sonra save alıp serverı kapasan daha sonra kesip aldığın scpyi tekrar yerine koysan olmuyormu?denedinmi bu şekilde??[signature][hline]Her zaman her şey olabilir asla şaşırma.
Larethian Mesaj tarihi: Ekim 21, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 21, 2004 statics remover programı onu kullanabilirsin yanlış anlamadıysam tabi ama yok ben static olmayan itemleri silmek istiyorum diyorsanda save dosyasından silmek yerine scriptini kaldırıp save atarsın sunucuya otomatik siler hepsini. Dikkat sadece scriptini kaldırdığın item v.b şeyleri kaldırır.[signature][hline]Her şey daha iyi bir Online Gaming için... Arqas World: Zenith & Enlil. Ada.net Krisha From Lowca [SwG]
Öne çıkan mesajlar