Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Haritadaki itemları sildirmek..

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Ben haritadaki itemları sildirmek istiyorum nekadar static olmayan item varsa silinsin nasıl bir kod kullanmalıyım..
birde
mesela i_redouble diye item var onuda bi severden heryerden silmek istiyorum
thx..
Mesaj tarihi:
Forumları Arastirirsan Bi Arkadasimizin Yazdigi Guzel Bir Program Bulabilirsin , Yerde Static Olan Dosyalari Silmek Istiosan sphereworld dosyasindaki istedigin itemleri silmek yeterli fakat charlarin sahip oldugu itemleri silmek icin spherechars da ki itemleri silmen gerekir.
Mesaj tarihi:
ilk once silmek istedigin seyin statik olup olmadigini bi soyle..
static deilse scriptsel olarak silinir ancak static ise(yani static0.mul icinde biryerler ise) birkac program var bunun icin..
Mesaj tarihi:
silmek istediğim item static falan değil yaw msg ımı okumadınızmı, ben şu id ye sahip bütün itemları silcem dünyadan i_paticik isimli
(bütün dünyayıda silmek istemiyorum)
Mesaj tarihi:
i_hede olan item ı sildirmek istiyorsan. o item'ın bulundugu script'i aç ve satırların başına // işaretini koy server açılırken siler ama save almazsan tekrar anı item'larla karşılaşırsın.[signature][hline]//İki İnsanın İyi Geçinmesi Hiç Kusursuz Olmalarıyla Değil, Birbirlerinin Kusurlarını Hoş Görmeleriyle Sağlanır
//İnsanın tüm evrende kesin olarak düzeltebileceği tek bir şey vardır KENDİSİ
Mesaj tarihi:
Hata olarak kalır dogru söylüyorsun şöyle söyleyeyim bir şeyin id si eger i_katana ise sende yazdığın item'a id olarak i_katana verdiysen dediğim şekilde yaparsan default id olarka i_gold kalır. sonuç olarak bir birine bagımlı. i_hede yi silmek için i_katana nın scriptinide kapamalısın.[signature][hline]//İki İnsanın İyi Geçinmesi Hiç Kusursuz Olmalarıyla Değil, Birbirlerinin Kusurlarını Hoş Görmeleriyle Sağlanır
//İnsanın tüm evrende kesin olarak düzeltebileceği tek bir şey vardır KENDİSİ
Mesaj tarihi:
arkadaşım yazdıgın yazı genel bir yazı.. benim yazıma karşı dusunuldugunde mantıgı olan bi yazı.. bana karsımı yazılmıs dıye soruyorum.. artislik yapıpta. yok akıllı kardesim falan filan konusma.. ipini koparan buraya gelıyor....
Mesaj tarihi:
olm kimsen kimsin.. adam ol once.. konuşmayı ogren.
bilmem neyimin developerı olsan kac yazar.? benım ne yaptıgımı ne ettıgımı bılmeden artızlık yapıon.. ustelık karsındakı ınsanın bıseyler yapmasıda gerekmıyor.. duzgunce konuş.. Ne gunlere kaldık ya
Mesaj tarihi:
ay bıktım yeter abi ne dir bu ya :( hayatımdan bezdirdiniz nekadar çok laf sokuyorsunuz birbirinize sizin verdiğiniz cevapları okurken ne sorduğumu unuttum yani.. bukadar olur lütfen biraz saygı :( birşeytler öğrenmek istiyorum..
benim sildirmek istediğim item static değil ayrıyetten i_hede diye bir item ve bu item dünyada 1000 tane ayrı noktada yayılmışdurumda.. ve scp yide silmek istemiyorum gold kalmasın, bana öyle bir remove script algoritması verinki o item ı tek seferde uçurayım..
lütfen sadece yardım msgları atın :(
Mesaj tarihi:
i_hede scp sini scripts klasorunden kesip alsan sonra serverı çalıştırsan 1000 lerde i_hede hatasını aldıktan ve server çalışır duruma geçtikten sonra save alıp serverı kapasan daha sonra kesip aldığın scpyi tekrar yerine koysan olmuyormu?denedinmi bu şekilde??[signature][hline]Her zaman her şey olabilir asla şaşırma.
Mesaj tarihi:
statics remover programı onu kullanabilirsin yanlış anlamadıysam tabi ama yok ben static olmayan itemleri silmek istiyorum diyorsanda save dosyasından silmek yerine scriptini kaldırıp save atarsın sunucuya otomatik siler hepsini.
Dikkat sadece scriptini kaldırdığın item v.b şeyleri kaldırır.[signature][hline]Her şey daha iyi bir Online Gaming için...
Arqas World: Zenith & Enlil.
Ada.net
Krisha From Lowca [SwG]
  • Yeni Oluştur...