DoguJr Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 Ben ineternetten alışveriş yapmak istiyorum. ama bir yandandan şüphelerim var. Acaba bilgisayarımda Keylogger vs vs... varmı diye. Ama hangi yazılıma güvenceğimi bilmiyorum. Free olan ve keylogger,trojan gibi dosyaları silemi sağlayacak iyi bir yazılım varmı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xayder Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 ad aware - sd spybot - norton 2003 kullanıyorum ve şu ana kadar internet üzerinden 50yi aşkın alışveriş yaptım hiç bir sorun çıkmadı önemli olan ilk önce pc güvenliği ardından karşındaki sitenin güvenirliğidir. kolay gelsin[signature][hline]Yaşamı yaşanır kılan bazen olumsuz bazende olumlu olan insan düşünceleridir. Xayder Tearaway Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 ad-aware benim güvenimi sarsmıştı, ama yeni çıkan SE versiyonu çok daha güvenli gözüküyor. buna rağmen spysweeper'dan vazgeçemedim, adamlar işlerini iyi yapıyor. bir de norton kullandım uzun süre, ama çok bayıcı bir program, onun yerine mcafee'ye geçtim ve memnunum. ancak sitenin güvenilirliği evet çok önemli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar