hacibekirlokumu Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2012 Spyro said: oyun cikinca yeni contenti konsolda da oynayabilecekmisiz.. ciksa da aksak.. Konsola yeni content sene sonu gelecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2012 Kaede said: uzanıyorum koyun postlu pufuma cillop gibi exclusivelerimi oynuyorum rahat rahat bu sıcakta? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2012 bu sıcakta klozete bile oturmuyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spyro Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2012 hacibekirlokumu said: Spyro said: oyun cikinca yeni contenti konsolda da oynayabilecekmisiz.. ciksa da aksak.. Konsola yeni content sene sonu gelecek. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hacibekirlokumu Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2012 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bck Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2012 cıktımı la bu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2012 daha çıkmamış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GokTuRK Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2012 alsam mı almasam mı bir karar veremedim gitti... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2012 Steamde göremedim oyunu. Sanki daha önceden reklamı vardo steamde,şuan aramada bile çıkmıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GokTuRK Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2012 region lock yedik. almak isteyen gamers gate den alacak. steamworks olduğu için ordakilerde sıkıntı olmuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hacibekirlokumu Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2012 rusçuyu bekleyin 50 TL'den alırsınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2012 peee GFWL oyunu almam aga. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2012 sahibi geldi ama almıyor :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2012 ya oyunun tek (tartışılabilir) eksiği kötü matchmakingiydi. gfwl olmasa belki tekrar alırdım oyunu ama meh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GokTuRK Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2012 ya GFWL destekliyor muydu bizim ülkemizi multi coop yapılabilir mi ki acaba rahat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hacibekirlokumu Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2012 Kaede said: ya oyunun tek (tartışılabilir) eksiği kötü matchmakingiydi. gfwl olmasa belki tekrar alırdım oyunu ama meh PvP arena var, sırf onun için bile alınabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2012 valla türkiyeyi destekliyorsa oynarsın arenada tabi gfwl sayesinde cheat hack herşey olur. xboxda bile deli gibi hile yapan vardı. pc de sen düşün gg ya zaten CE var. kuruş vermem bu gavatlara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2012 sp mp sorunsuz kullanıyorum ben gfwli, dandik tabii ama bana sorun çıkarmadı ilginç bir şekilde hatta listedeki çoğu oyunu tek cdkeyle oynadım sdfds http://live.xbox.com/en-US/Profile?GamerTag=s1lphatos Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2012 pc grafikleri söylendiği kadar kötü değilmiş http://i.imgur.com/Tt9mD.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hacibekirlokumu Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2012 Rusçu 40 TL'den satıyor. Alın,aldırın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2012 http://www.neogaf.com/forum/showthread.php?t=488240 internal resolution i kirmislar, istedigin reso da calistirabiliyosun... ama 30fps cap falan var hala, kirarlar herhalde... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2012 Grafik modsuz hali, resmen çamur gibiymiş görüntüleri. Yalnız su üstteki mod tüm pclerde sorunsuz çalışıyorsa,oyunun alınabilirliği baya artar. Ha bu arada GFWL dayatması olan oyunu ben sittinsene almam o ayrı,her ne kadar nickime hürmeten oyun yapmış olsalar bile almam sdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2012 konsola limited alanlar pcde de oynayabilcek efsanesi vardı.o yalandı dimi.ben inanmıştım ona sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hacibekirlokumu Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2012 Red said: konsola limited alanlar pcde de oynayabilcek efsanesi vardı.o yalandı dimi.ben inanmıştım ona sdfs I LOL'ed. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2012 yalnix o fix'le 1080p'de grafikler yeterince iyi oluyor abi, ps3 den iyi gozukuyor, 30fps caps li ama cok hizli calisti desktop'ta tek gtx460 ile... tek gicik durum mouse kaybolmuyor, ama ufacik diye gozden kaciyor genelde, dusuk cozunurlukte cok daha fazla rahatsiz eder kesin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar