Lopeth Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 dark rootu vs sonrada yapabilirsin istersen depthsten blighttowna inde frame rate in bi bayram etsin fixlemedilerse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 Ayrıca epicnamebro diye biri var youtube da. Onun videolarını izlemekte en az oyun kadar zevkli, tavsiye ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 şu aslyum demon u bi kesemedim lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 block/roll vur. bi kere vur stam bitmesin. oyundaki hemen her boss için geçerli bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 ya 2 2 2 vura vura 45 dakka sürer bu be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 niye 2 2 2 vuruyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 abi elimde kırık bi kılıç var bakındım ama ekipman falanda bulamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 Ayrıca ipucu Kuyruğu olan her bossun önce kuyruğunu kesin (özellikle kırmızı ejderha) hın hın hın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 tamam ya kapı açılıyomuş ilerde brightness ı açınca şimdi fark ettim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 priscillanın kuyruğuna uzanan eller kırılsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 abi depths de tentacle slime monster var :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Eylül 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2012 ya human forma geçiyorum 20 kere adam summonlamaya çalışıyorum hep fail ama black phantomlar çatır çatır geliyor dünyama kesiyolar beni bide soul level scaling falan yok demons soulsdaki gibi heralde elemanlar hep toplamış gearı büyüleri patır kütür kesiyolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Eylül 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2012 gargoyle'lara yetemedim :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Eylül 2, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2012 gear upgradelemen soul level arttırmıyor ki. demons soulsda da öyleydi yani. esas sorun oyunu bilip gear farmlıyan tipler değil zaten, hax yapan tipler. teşekkürler gfwl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Eylül 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2012 Ve GFWL bir kez daha yaniltmadi iyiki almamisim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Eylül 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2012 Kaede said: gear upgradelemen soul level arttırmıyor ki. demons soulsda da öyleydi yani. esas sorun oyunu bilip gear farmlıyan tipler değil zaten, hax yapan tipler. teşekkürler gfwl ya abi adamın öğrendiği büyüler sahip olduğu itemlar için belli bi progress gerekiyor diyorum benim soul levelımda olması imkansız yani ben soul level 10'um mesela adamda elektrikli uchigatana dragon breath gibi bi büyü acaip kıyafetler falan. adamda öyle bi hp varki vuruyorum 5 canı mı ne gidiyo ve hp si azalmıyo bile. o adam soul level 10 mu şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Eylül 2, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2012 e olur ne olucak soul level 1 de bitiriyor insanlar oyunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Eylül 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2012 bir değil iki değil bütün black phantomlar mı sl 1 de oyunu bitiriyor abi niye inat ediyorsun anlamamakta sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2012 sen beceremicen buişi anelor aim açıp kantır oyna fsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Eylül 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2012 gayet iyi gidiyorum sen raad ol red Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PastorOfMuppets Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 http://i.imgur.com/SCMdY.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 anlaşılamıyacak bir tarafı yok abi birinin seni invadelemesi için belli bir soul level aralığında olması lazım bulunduğun zoneda +-%10 muydu neydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 http://www.destructoid.com/dark-souls-director-contemplating-doing-a-new-difficulty-234288.phtml pc oyuncuları cidden yeteneksiz ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PastorOfMuppets Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 PC'deki kontrolleri gerçekten kansermiş galiba ama, öyle duydum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spyro Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 "easy" mode in Dark Souls? ::o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar