Tcpip Mesaj tarihi: Nisan 7, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 7, 2012 yoğurt kekik kırmızı pul biber ile de oluyor :)
Cairne Mesaj tarihi: Nisan 7, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 7, 2012 Cipsin tadi bi farkliydi ya hele sosuyla yenince inanilmaz oluyordu buna benzeyen tadda bir cips bulamaz miyim ya :(
FromTheHell Mesaj tarihi: Nisan 7, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 7, 2012 satışları kötüydü ve kaldırıldı muhtemelen.
Lyv Mesaj tarihi: Nisan 7, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 7, 2012 Tcpip said: yoğurt kekik kırmızı pul biber ile de oluyor :) + nane sarımsak tozu tuz
applev0dka Mesaj tarihi: Nisan 7, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 7, 2012 Cairne said: Cipsin tadi bi farkliydi ya hele sosuyla yenince inanilmaz oluyordu buna benzeyen tadda bir cips bulamaz miyim ya :( abi cipsin tadi yoktu ki sdfsf öyle sade aromasız aptal bişeydi tek basına yiyince espirisi sostu yani, bide ben cipsi alıp sosu evde hazırlıodm ucuza getrmek için :D
Cairne Mesaj tarihi: Nisan 7, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 7, 2012 Ben de oyle yapiyordum :) Simdi ozledigimde sade cips alip yogurt la pulbiber ve naneyi karistirip ayni tadi tutturmaya calisiyorum
NeoStyle Mesaj tarihi: Nisan 7, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 7, 2012 Doritos Panço zamanından kalan var mı (:P)
senko Mesaj tarihi: Nisan 7, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 7, 2012 onun aslı panço'ydu aslında sonra doritos aldı bişiler yaptı. doritostan önce panço vardı tey tey
throine Mesaj tarihi: Nisan 7, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 7, 2012 yemeklere katılan toz çeşniler var onlarla güzel gidiyor. yoğurda koy karıştır tamamdır.
Öne çıkan mesajlar