doubtful Mesaj tarihi: Nisan 6, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 6, 2012 http://www.starcraftturkiye.com/yurt-disi-turnuvalar/ipl4-turnuvasi-las-vegas-cosmopolitan/ Stream açılmıyor bende şu an, yoğunluktan çöktü galiba.
doubtful Mesaj tarihi: Nisan 6, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 6, 2012 MarineKing vs Stephano maçı gece 01:00 'e denk geliyor galiba.
Cuce Mesaj tarihi: Nisan 6, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 6, 2012 YARDIR YIGIDIM! alıcak ikinci macı whita-ra stephanoyu son zamanlarda böle zorlıyan bi mc var sanırım toss
vermillion Mesaj tarihi: Nisan 6, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 6, 2012 White-Ra alacağı maçları verdi. İlk maçta o mothership'i beleşe yakalatıp 2 vortex'e zorlandı,zar zor kurtartıktan sonra neural parasite'e kaptırdı falan filan.Base sayıları eşitti stephanoyla inanılmaz da harasslıyordu. Antigadaki maçta 3'ü çok güzel oldıktan sonra 7 spine 'ın üzerine yürüdü resmen gateway üniteleriyle kaybetti bütün orduyu verdi maçı. Mkp vs White-Ra ilk maçta MKP çok hellionla aldı direk ^^ 2. maçta MKP biraz trolledi gibi geldi bana 546456 tane colossus vardı White-Ra'da yanında da 20'ye yakın stalker bi avuç da zealot.MKP'da 0 viking vardı ordusunu kaybettiğinde. Son maçtada WhiteRa'nın colossus üretimini kesmesi kopma noktası oldu.Warp Prism timingleri cok süperdi ama mkp'nin bio ordusunu tutacak adamı yoktu mainde.Ayrıca oyun başlarında pushları püskürtmede cok iyiyken takip edip saçma sekilde sentry immortal falan kaybetmesi hiç de yararına olmadı açıkcası.
Cuce Mesaj tarihi: Nisan 6, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 6, 2012 iki kera takip edip bütün ordusunu verdi ya, collosususzda döverdi valla onları vermese. ikinci macta mkp nin normalde yaptığı bişi o, abanıp dövüyo toss'u vikignsiz medivacsiz. ama white-ra 3 kez koca kopca orduları zealot ffile temizleyince 3-4 dakka gecikti timingi mkp'nin.
Seru Mesaj tarihi: Nisan 6, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 6, 2012 o salak karıyı nerden bulmuşlar soru soran. ayrıca seyirci rezalet.
mastere Mesaj tarihi: Nisan 7, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 7, 2012 Seru said: o salak karıyı nerden bulmuşlar soru soran. ayrıca seyirci rezalet. japon midget demi
Memphis Mesaj tarihi: Nisan 7, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 7, 2012 hacı ben twitchden izledim orda otamatikman kaydedio videolara oraya bi bak istersen vod için
mastere Mesaj tarihi: Nisan 7, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 7, 2012 Memphis said: hacı ben twitchden izledim orda otamatikman kaydedio videolara oraya bi bak istersen vod için Heh tamam buldum teşekkürler :)
vermillion Mesaj tarihi: Nisan 8, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 8, 2012 Bu akşamki maçlar iyiydi bayağı ama sonlara doğru oyunculara maçtan önce el sıkıştırma olayları bayağı komik oldu. Nerdlükten midir nedir milletin önüne cıkmadan mıdır artık hareketler komediydi aşırı heyecan falan yapmacıklığı saymıyorum bile.MC Squirtle'a öldürcek gibi bakarak yürüdü adamın yerinde olsam tırsardım. Ganzi ve Nestea'nin olayı samimi geldi sadece.
Untouchapple Mesaj tarihi: Nisan 8, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 8, 2012 efsane yarı final gerceklesicek nestea vs stephano
tunca Mesaj tarihi: Nisan 8, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 8, 2012 http://www.ign.com/ipl/tv?screens=ignproleague%28twitch%29,ignproleague2%28twitch%29,iplliveu%28twitch%29&f=all http://boards.4chan.org/vg/res/3303621#3305878
Ivanov Mesaj tarihi: Nisan 8, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 8, 2012 sadece 3. kanal izleyen elle tutulur bi kesim de var euheuh
Huzeyfe Mesaj tarihi: Nisan 8, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 8, 2012 Oha MMA naptı öyle Stephano'ya yav? -_-
Lopeth Mesaj tarihi: Nisan 8, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 8, 2012 Ya sıçayım geçen hafta ordaydım, geçen hafta niye gelmedi bu şerefsizler
Lauranas Mesaj tarihi: Nisan 8, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 8, 2012 mma yok etti direk :) mule ile ramp block yapti adam ahahaha.
Memphis Mesaj tarihi: Nisan 8, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 8, 2012 o mapde ne zaman tvz izlesem nukeler havada ucusuo :SS:Ss:SsS:.
Seaa Mesaj tarihi: Nisan 8, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 8, 2012 squirtle ın süper micro macro taktik skilleri beni etkiledi. bu toss ne kadar zor yahu!
Öne çıkan mesajlar