yav Mesaj tarihi: Nisan 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2012 Yillik sinav yapan bir programa kaydolmustum. Sinavlar bu haftasonu imiş. Bi kac sorum olcak, simdi 4 tane ders gozukuyor ve baslangic saati 9. Kitapciklar nasil dagitiliyor? Tum dersleri dagitip kitapcik basina x dakikada toplam sure mi biciyorlar? yoksa X dk basina bir ders olmak uzere sirayla mi dagitiyorlar? pazar gunu isim var sinavdan 1 saatte cikmam lazim olcak, eh baktim zaten %30 mus vize degeri ve 50 ile geciliyormus. yani sirf finalle gecmeyi dusundum kimi dersimi amma velakin merak ettim tam nasi oluyor bu isler. mesela basladiktan sonra kac dakka gecince cikabiliyoruz o da onemli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Nisan 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2012 ilk yarım saat içinde çıkamıyorsun sonra çıkabiliyorsun sıkıntı yok kitapcık veriliyor istediğin kadar süre sana kalmış sınav boyunca sınavda 2.5 saat sanırsam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Nisan 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2012 Yine üniversite gibi son 2 kişi kalırsanız sen bitirirsen diğeri bitirmeden çıkamıyorsunuz Sorular baya kolay zaten 1 saatte alayını bitirirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Nisan 6, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2012 eyv. sagolasin tam da istedigim cevapti :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Nisan 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2012 bende ilk defa bu sene giricektim ama giremicem finallere artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Nisan 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2012 Girin abi bence baya kolay hemen bitirir çıkarsınız işinize gidersiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Nisan 6, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2012 tam da o dedigin seyden oturu isi finallere birakmak da ayni oranda makul iste :D finalden 72 aldin mi geciyosun vizeye girmemis olsan da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Nisan 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2012 en son 08de girmiştim sonra gaza geldim hadi bitireyim dedim şimdi bi bok anlamıyorum okuduklarımdan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Nisan 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2012 ulan benim de son senem gidemiyorum sınavlara. Finalleri de kaçrııyorum artık büt'e girerim. Oluyor dimi böyle bişey? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Nisan 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2012 bunun kayıtları nası yapılıyor ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Nisan 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2012 lys ye girmen gerek. eğer halihazırda okuyorsan ikinci üniversite başvurusu yapabilirsin aöf bürolarından Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Nisan 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2012 zamanı var mı o başvurunun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Nisan 6, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2012 dusuncelihayvan said: ulan benim de son senem gidemiyorum sınavlara. Finalleri de kaçrııyorum artık büt'e girerim. Oluyor dimi böyle bişey? oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Nisan 6, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2012 hamsilipilav said: zamanı var mı o başvurunun kasim sonu oluyor en son. bu sene bizzat son gunu basvurmustum. o degil de harci bi kere yatiriyoruz saniyodum. gecen mesaj geldi 250 tl daha ver bakalim diye de dumur oldum :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Nisan 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2012 hem beleşten okul bitiriyorsun hemde ucuz olsun istiyorsun keh keh keh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Nisan 6, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2012 o da dogru:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
misread Mesaj tarihi: Nisan 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2012 wastyrx said: hem beleşten okul bitiriyorsun hemde ucuz olsun istiyorsun keh keh keh iyimiş lan, bi bakmak lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LuNiZ Mesaj tarihi: Nisan 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2012 yok harc iki kere valla.. :) bende evde soyle bir gecmis sinav sorularina bakmaca yapiyorum eheh.. cicek gibi oluyor.. harci her sene bir kere yatirin ben ole yapiyorum, gecen senenin ikinci taksidi ile busenenin ilk taksidini birlestiriyorum ;) yilda bi kere oduyorum en azindan ehe. faiz i de oyle cok bisey degil, arada kayniyiveriyor.. nesse sinavlarda basarilar gencler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Nisan 7, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2012 finaller ne zaman peki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
batuhan Mesaj tarihi: Nisan 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2012 Bu arada aöf seneye dönemlik sisteme geçiyo. Bütler kalkıyo haberiniz olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LuNiZ Mesaj tarihi: Nisan 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2012 02-03 haziran da finaller.. benim bildigim, 2012-2013 de kredili sisteme gecilcek hocam, seneye but yok yani. bu sene butler var, hatta tarihleri bile belli 08-09 eylul de. tabi ben isletme 3. sinif icin konusuyorum. edit: seneye yazmissin ben yanlis okumusum, anlamsiz olmus mesajim:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Nisan 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2012 girdim 50 dk sürdü dsf iktisadı salladım. bölüm işletme yönetimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 final sınav programı da vizedekiyle aynı şekilde mi oluyor? yani vizede cmt xyz pazar abc varsa finalde de aynı sırayla mı sınavlar? gene 1 gün katılamayacağım ondan soruyorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karamürselidelihamdi Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 sınav giriş belgende yazar cumartesi şu sınavın var pazar şu sınavın var diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 sorduğum soruyu anlamamışsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar