Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

aöf sınavları

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Yillik sinav yapan bir programa kaydolmustum. Sinavlar bu haftasonu imiş. Bi kac sorum olcak,

simdi 4 tane ders gozukuyor ve baslangic saati 9. Kitapciklar nasil dagitiliyor? Tum dersleri dagitip kitapcik basina x dakikada toplam sure mi biciyorlar? yoksa X dk basina bir ders olmak uzere sirayla mi dagitiyorlar?

pazar gunu isim var sinavdan 1 saatte cikmam lazim olcak, eh baktim zaten %30 mus vize degeri ve 50 ile geciliyormus. yani sirf finalle gecmeyi dusundum kimi dersimi amma velakin merak ettim tam nasi oluyor bu isler.

mesela basladiktan sonra kac dakka gecince cikabiliyoruz o da onemli
Mesaj tarihi:
ilk yarım saat içinde çıkamıyorsun sonra çıkabiliyorsun sıkıntı yok
kitapcık veriliyor istediğin kadar süre sana kalmış sınav boyunca sınavda 2.5 saat sanırsam
Mesaj tarihi:
tam da o dedigin seyden oturu isi finallere birakmak da ayni oranda makul iste :D

finalden 72 aldin mi geciyosun vizeye girmemis olsan da.
Mesaj tarihi:
dusuncelihayvan said:

ulan benim de son senem gidemiyorum sınavlara. Finalleri de kaçrııyorum artık büt'e girerim.

Oluyor dimi böyle bişey?
oluyor
Mesaj tarihi:
hamsilipilav said:

zamanı var mı o başvurunun
kasim sonu oluyor en son. bu sene bizzat son gunu basvurmustum.

o degil de harci bi kere yatiriyoruz saniyodum. gecen mesaj geldi 250 tl daha ver bakalim diye de dumur oldum :/
Mesaj tarihi:
yok harc iki kere valla..
:)

bende evde soyle bir gecmis sinav sorularina bakmaca yapiyorum eheh..

cicek gibi oluyor..

harci her sene bir kere yatirin ben ole yapiyorum, gecen senenin ikinci taksidi ile busenenin ilk taksidini birlestiriyorum ;)

yilda bi kere oduyorum en azindan ehe. faiz i de oyle cok bisey degil, arada kayniyiveriyor..

nesse sinavlarda basarilar gencler...
Mesaj tarihi:
02-03 haziran da finaller..

benim bildigim, 2012-2013 de kredili sisteme gecilcek hocam,
seneye but yok yani. bu sene butler var, hatta tarihleri bile belli

08-09 eylul de.

tabi ben isletme 3. sinif icin konusuyorum.

edit: seneye yazmissin ben yanlis okumusum, anlamsiz olmus mesajim:D
  • 2 hafta sonra ...
  • 4 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
final sınav programı da vizedekiyle aynı şekilde mi oluyor? yani vizede cmt xyz pazar abc varsa finalde de aynı sırayla mı sınavlar?
gene 1 gün katılamayacağım ondan soruyorum :D
  • Yeni Oluştur...