Joker Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 Güney Kore'nin başkenti Seul'da bilgisayar oyunu bağımlısı kadın yeni doğan bebeğini öldürdüğü gerekçesiyle tutuklandı. Polis,neredeyse her gün oyun oynamak için internet kafeye giden 26 yaşındaki kadının kafenin tuvaletinde doğurduğunu ve bebeği plastik bir poşete koyduğunu belirtti. Kadının poşeti kafenin yakınındaki bir park yerine attığı bildirildi. http://www.ntvmsnbc.com/id/25337114/ Polis sözcüsü, son ana kadar kadının oyun oynamaya devam ettiğini vurguladı. Güney Kore hükümetinin tahminlerine göre 50 milyon nüfuslu ülkenin 2 milyonu internet ve bilgisayar oyunu bağımlısı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 lvl 1 bebeye tek attı tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Plaka Mesaj tarihi: Nisan 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2012 Killer said: lvl 1 bebeye tek attı tabi Ne sacma sapan espri bu. Agzindan diski cikarmak bu iste. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Nisan 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2012 QQ =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2012 disk ne be? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Nisan 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2012 dışkı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Artariel Mesaj tarihi: Nisan 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2012 espri güzel ya, did he drop any good loot gibi bi şey. hem gülüyosun hem acı çekiyosun. öyle işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2012 lokasyon guney kore olunca haliyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Nisan 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2012 peki ne ara kim bununla sevişti, olayın asıl gizi bu. ancak yalçın abi çözer bence bu işi bu arada çok fena olay ya :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2012 gene kafenin tuvaletinde, kafede oyun oynayan biriyle, iki oyun arasi halletmislerdir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Nisan 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2012 hayır doğum sonrası sancısı, kanaması falan olmamış mı abi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Nisan 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2012 çocuk kendi göbeğimi kendim keserim yapmış!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Nisan 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2012 Joffrey bile daha insaflıdır bundan. Söyleyecek söz bulamıyorum . Keşke anası tuvalette doğurup sifonu çekeseydi üstüne derdim ama ondan farkım kalmaz diye demiyorum sadece düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liberal Mesaj tarihi: Nisan 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2012 nasıl abi filmlerde görüyoruz kadınlar sancıdan ölüyo falan.. hep yalanmış lan scr gibi doğuruyorlarmış demek ki. GÖZÜN KÖR OLSUN HOLLYWOOD. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Nisan 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2012 Lancelion said: dışkı. ben de diski anlamıştım lan. saçmalayan hater diye düşünmüştüm. teşekkür ederim Lanc fgdg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar