Dev Mesaj tarihi: Ekim 2, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2004 nick'inden belli zaten...[signature][hline]Efsane kalplerimizde yaşıyor... Ailenizin spamcısı devhochi ölmedi ölmeyecek... [Bu mesaj darth_devhochi tarafından 3 Haziran 1991 04:18 tarihinde değiştirilmiştir] MetallordS Guildmaster (pati guild)
Rewendor Mesaj tarihi: Ekim 2, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2004 said: _Diablo_Tyrael_, 02 Ekim 2004 16:29 tarihinde demiş ki: Burada EVRİM TEORİSİ'NİN IRKÇI YÜZÜ: DARWIN'İN TÜRK DÜŞMANLIĞI görebilirsiniz. İyi sanslar Türk düşmanı diye adamın doğru söylediği şeyi kabul etmeyecek miyiz? Bunu mu demek istiyorsun? Bu kadar mı dar görüşlüsün? Senin yaptığını Hitler zamanında Almanya yaptı, Yahudi diye Einstein'ı kaçırdı ABD'ye, peki sonra noldu? Bir tarih kitaplarına bak bakalım...[signature][hline] Quidquid latine dictum sit, altum viditur.
wanderer Mesaj tarihi: Ekim 2, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2004 @huun: konuyla ilgili belirtilmesi gerekenler dark tarafindan gayet guzel belirtilmis, bunlari ya okumamassin, ya anlamamissin ki hala boyle seyler yaziyorsun.[signature][hline]templars of steel
huun Mesaj tarihi: Ekim 2, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2004 wanderer ben gayet iyi anliyorum anlayacagimi da sen hala eften puften konusuyorsun onu anlamiyorum . gg no re[signature][hline]You must be silent in front of my famous presence .
Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 2, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2004 Abi Harun Yahya sonuçta. Nereye kadar...Hayatımda bukadar saçma bir propoganda görmedim ben. [signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.'' [Bu mesaj Ardeth tarafından 02 Ekim 2004 17:09 tarihinde değiştirilmiştir]
huun Mesaj tarihi: Ekim 2, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2004 eheh bende oturmus okuyordum ciddi ciddi 2-3 paragraf gectim "lan dedim burasi neresi" yukarda harun yahya yi gorunce kapattim sayfayi direkt .[signature][hline]You must be silent in front of my famous presence .
_Diablo_Tyrael_ Mesaj tarihi: Ekim 2, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2004 Darwinizm'in herşeyle ilgilidir. Burada Darwin'e karşı düşüncelerimi yazmama gerek yok aslında!.. Darwin Evrimi çöktü. hâlâ tartışma bitmedi mi ?.. Son noktaya koyabileceği bir şey varsa. Burada EVRİM TEORİSİ'NİN ÇÖKÜŞÜ görebilirsiniz fikri sahibi olmak isterseniz..[signature][hline]Daha önce hiç görmediğin aklın sınırlarını yıkacak bir yolculuk için Paranormal sırlara açılan kapı UFO NET
Rewendor Mesaj tarihi: Ekim 2, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2004 Harun Yahya'yı baz alarak konuşuyorsan zaten hiç boşuna tartışmayalım bile.[signature][hline] Quidquid latine dictum sit, altum viditur.
_Diablo_Tyrael_ Mesaj tarihi: Ekim 2, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2004 said: Rewendor, 02 Ekim 2004 17:19 tarihinde demiş ki: Harun Yahya'yı baz alarak konuşuyorsan zaten hiç boşuna tartışmayalım bile. Hayır almıyorum. Darwinzim hakkında daha bilgi sahibi olmak için site verdim. burada tartışmak istediğimi hiç sanmıyorum[signature][hline]Daha önce hiç görmediğin aklın sınırlarını yıkacak bir yolculuk için Paranormal sırlara açılan kapı UFO NET
huun Mesaj tarihi: Ekim 2, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2004 ama o sitede harun yahyanin eserlerinden yararlanilarak hazirlanmistir diye bir ibare var .[signature][hline]You must be silent in front of my famous presence .
Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 2, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2004 Huun: Bak tartışılan evrimin varlığı değil nasıl olduğudur. Bu gerçekten böyle yani dünyadaki bütün bilim adamlarını tanıdığımdan söylemiyor ama yapılan tartışmalar ve çoğu ders kitaplarından vs biliyorum. Yani bende gerçekten merak ettim bu evrime inanmayan bilim adamlarını. Şöyle bir durum varki ayrıca dünya üzerinde ki tüm canlılarda ortak olan glikoliz enzimlerini üreten dna parçası var ki bu zaten yaradılışın tek canlıdan çeşitliliğine doğru gittiğinin en büyük kanıdı sayılır, dünyada ilk canlı yaşamaın ortaya çıktığını tahmin ettikleri zamanlarda yaşamak için en uygun enerji üretme yollarında biri glikolizdi ve ortam değişse bile glikoliz herhangi bir canlı için gerekli bir metabolik olaydır bu yüzden değişemeyecek özelliklerden biri canlılığın temelidir. Evet evrim belki henüz her noktası gün gibi açık bir konu değil ama quantum teoriside öyle. Peki insanlar quantum teorisini ciddiye almıyor mu? Bir teoride açıklığa kavuşmamış yerler olması o teorinin kabul edilmemesi değil tam tersine ilgi gören bir teori olmasına neden olur. Ortada tıkanan bir yer yok tam tersine araştırılıp anlaşılması gereken bir çok yeni yol var. Ha evrim teorilerinden biri ilk oluşan canlıdan beri değişen çevre etkisi ile gereksiz olan genlerin köreldiği ve yok olduğudur. (yada darwin karşıtlarına göre körelen genlerin değişen çevreye uyum sağlamaya uygun olduğudur). Bunun gibi teoriler sorularını açıklayabilir henüz kesinde olmasa. ''dna o kadar karisik bir seyki bir butunluk olusturacak sekilde araya 1 tana bile gen eklemeye kalksan butun yapisini -mimarisini- degistirmen gerekir ve biz burada milyonlarca farkli canlidan bahsediyoruz '' Gen eklemeye gelince genellikle dna üzerindeki değişiklikler genellikle nükleotik baz çapında olur yani genin bir parçası değişir buda gen üzerindeki etkisini gösterir. DNAnın yapısı veya mimarisi falan değişmez. zaten yumurta ve sperm oluşumunun her seferinde sana ait olmayan gen kombinasyonları ortaya çıkıyor çaprazlanma sonucunda. Ve hatta oluşan hatalar yüzünden eksik veya fazla kromozomla yaşayan insanlar bile var. Bu dediğin pekte bir yere çıkmıyor. Şu noktayada bir daha değineyim 1.000.000 yıl.(gerçi dünyanın varlığının ve dünya üzerinedki hayatın süresinin kaç sene olduğunu bilmiyorum ama bir milyon yıldan fazla sanırım), Bunun anlamı nedir; 10 tane 100.000 yıl. Bu sürenin uzunluğunu göz önünde bulunudurun bence.[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.'' [Bu mesaj Ardeth tarafından 02 Ekim 2004 17:31 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj Ardeth tarafından 02 Ekim 2004 17:32 tarihinde değiştirilmiştir]
huun Mesaj tarihi: Ekim 2, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2004 Nine-tenths of the talk of evolutionists is sheer nonsense, not founded on observation and wholly unsupported by facts. This museum is full of proofs of the utter falsity of their views. In all this great museum, there is not a particle of evidence of the transmutation of species. (Dr. Etheridge, Paleontologist of the British Museum) I reject evolution because I deem it obsolete; because the knowledge, hard won since 1830, of anatomy, histology, cytology, and embryology, cannot be made to accord with its basic idea. The foundationless, fantastic edifice of the evolution doctrine would long ago have met with its long- deserved fate were it not that the love of fairy tales is so deep-rooted in the hearts of man. (Dr. Albert Fleischmann, University of Erlangen) By the late 1970s, debates on university campuses throughout the free world were being held on the subject of origins with increasing frequency. Hundreds of scientists, who once accepted the theory of evolution as fact, were abandoning ship and claiming that the scientific evidence was in total support of the theory of creation. Well-known evolutionists, such as Isaac Asimov and Stephen Jay Gould, were stating that, since the creationist scientists had won all of the more than one hundred debates, the evolutionists should not debate them. (Luther Sunderland, "Darwin's Enigma", p.10) The more one studies paleontology, the more certain one becomes that evolution is based on faith alone; exactly the same sort of faith which is necessary to have when one encounters the great mysteries of religion... The only alternative is the doctrine of special creation, which may be true, but is irrational. (Dr. L.T. More) I have come to the conclusion that Darwinism is not a testable scientific theory, but a metaphysical research programme... (Dr. Karl Popper, German-born philosopher of science, called by Nobel Prize-winner Peter Medawar, "incomparably the greatest philosopher of science who has ever lived.") The fact of evolution is the backbone of biology, and biology is thus in the peculiar position of being a science founded on an unproved theory -- is it then a science or faith? Belief in the theory of evolution is thus exactly parallel to belief in special creation... (Dr. L. Harrison Matthews, in the introduction to the 1971 edition of Darwin's "Origin of Species") What is so frustrating for our present purpose is that it seems almost impossible to give any numerical value to the probability of what seems a rather unlikely sequence of events... An honest man, armed with all the knowledge available to us now, could only state that in some sense, the origin of life appears at the moment to be almost a miracle... (Dr. Francis Crick, Nobel Prize-winner, codiscoverer of DNA) ---------------------------------------------------------- özellikle bu ustteki soze dikkat cekmek isterim . gen bilimcilerin hemen hepsi bu gorustetir . arastirmasi bedeva :D The chance that higher life forms might have emerged in this way is comparable with the chance that a tornado sweeping through a junk-yard might assemble a Boeing 747 from the materials therein... I am at a loss to understand biologists' widespread compulsion to deny what seems to me to be obvious. (Sir Fred Hoyle) ------------------------------------------- harun yahya vari bir soylem olmus bu sozu kimin soyledine dikkat tabii ki . I don't know how long it is going to be before astronomers generally recognize that the combinatorial arrangement of not even one among the many thousands of biopolymers on which life depends could have been arrived at by natural processes here on the earth. Astronomers will have a little difficulty in understanding this because they will be assured by biologists that it is not so, the biologists having been assured in their turn by others that it is not so. The 'others' are a group of persons who believe, quite openly, in mathematical miracles. They advocate the belief that tucked away in nature, outside of normal physics, there is a law which performs miracles (provided the miracles are in the aid of biology). This curious situation sits oddly on a profession that for long has been dedicated to coming up with logical explanations of biblical miracles... It is quite otherwise, however, with the modern miracle workers, who are always to be found living in the twilight fringes of thermodynamics. (Sir Fred Hoyle) The fossil record with its abrupt transitions offers no support for gradual change... (Dr. Stephen Jay Gould, famous Harvard Professor of Paleontology) I admit that an awful lot of that has gotten into the textbooks as though it were true. For instance, the most famous example still on exhibit downstairs (in the American Museum) is the exhibit on horse evolution prepared perhaps 50 years ago. That has been presented as literal truth in textbook after textbook. Now I think that that is lamentable, particularly be
Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 2, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2004 Yahu bu yazıları nerden buluyorsunuz anlamıyorum, tabi ki bir kaç kişi var bunu kabul etmeyen ama bu adamlar neden komplekse girip kimse kabul etmiyor diyor bunu anlamıyorum. Adamlar resmen görüş bildirmek yerine propoganda yapıyor. Benim bildiğim şey tartışılan konu evrimin varlığı değil evrimin detaylarıdır. Ayrıca bundan önceki sayfalarda bakarsan evriim karşıtı bir çok sitenin bu tür insanların konuşmalarından parça alarak yada bunları yanlış yorumlayarak propaganda yaptığını görebilirsin. Umarım sende bunları tek bir siteden değilde ayrı ayrı yerlerden toplamışsındır. Hatta bundan nerdeyse emin olacağım artık bunca propaganda gördükten sonra. Onca alıntıyı elde ettiğin site bu olmasın sakın. Buda o sitenin ana sayfası. Biraz ana sayfayı incele istersen ozaman nasıl bir site olduğu hakkında fikir edinirsin. Madem Stephen Jay Gould'u bukadar övdün Stephen Jay gould burda olmayan bir şey üzerine boşunamı yazmış bunca sayfa yazıyı? Bir İki (bunu oku) Hatta okumazsan diye şunu koyuyorum ''According to idealized principles of scientific discourse, the arousal of dormant issues should reflect fresh data that give renewed life to abandoned notions. Those outside the current debate may therefore be excused for suspecting that creationists have come up with something new, or that evolutionists have generated some serious internal trouble. But nothing has changed; the creationists have presented not a single new fact or argument. Darrow and Bryan were at least more entertaining than we lesser antagonists today. The rise of creationism is politics, pure and simple; it represents one issue (and by no means the major concern) of the resurgent evangelical right. Arguments that seemed kooky just a decade ago have reentered the mainstream. The basic attack of modern creationists falls apart on two general counts before we even reach the supposed factual details of their assault against evolution. First, they play upon a vernacular misunderstanding of the word "theory" to convey the false impression that we evolutionists are covering up the rotten core of our edifice. Second, they misuse a popular philosophy of science to argue that they are behaving scientifically in attacking evolution. Yet the same philosophy demonstrates that their own belief is not science, and that "scientific creationism" is a meaningless and self-contradictory phrase, an example of what Orwell called "newspeak." Buyur kasamazsan bununda son paragrafını oku. Üç Yahu propoganda ile bilimsel tartışma arasında ki farkı göremiyor musunuz? Araştırma deyipte tek sayfadan alınan yazılarla gelmeyin. [signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.'' [Bu mesaj Ardeth tarafından 02 Ekim 2004 18:46 tarihinde değiştirilmiştir]
Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 2, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2004 Ha bilmiyorsan diye söyleyeyim creationism evrim teorisine karşı çıkan insanların geliştirdiği bir düşünce[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.''
wanderer Mesaj tarihi: Ekim 2, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2004 ehauu harun yahya hep bunlardan arak yapiyor zaten[signature][hline]templars of steel
Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 2, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2004 İki önceki mesajımdaki site Bu site hakkındaki yorumlarım hafif bile kalmış adamlar şaka gibi resmen...[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.''
MUAMMER Mesaj tarihi: Ekim 2, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 2, 2004 harun yahya yı eleştireceğinize biraz adamın hayat hikayesini merak edin çalışmalarını ciddi ciddi okuyun adamın ve sitesinin kaynaklarını eleştirmeyin bence..(felsefenin temeli bencelere dayanır) alakasız oldu ama severim bu sözü..
Loras Mesaj tarihi: Ekim 2, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2004 Ya yeter, lütfen yeter. Tarih bölümüne girdiğimde bu boş başlığı görmekten gına geldi. Artık uğraşmayın rica edicem. Zaten son zamanlarda sırlar dünyası vari konularda abardı.[signature][hline]Follower Of Cyric,Prince Of Lies
Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 2, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2004 valla bir konu içinde yazanlara göre değişir, sırların dünyası vari yazıları beğenmiyorsan bu konu altında dark'ın veya diğer insanların bilimsel açıklamaları oku, ha konu tarih konusu değil o ayrı ama sende okumak zorunda değilsin. Bukadar sinirlenme.[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.''
Asteroth Mesaj tarihi: Ekim 4, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2004 Link verilen bu belgeselleri(!) her akşam Kanal 7 yayınlıyor. Tabii belgesel diyince insanın aklına "Belge", "Kanıt" gibi kavramlar geliyor ama bu belgesellerin (!) verdikleri bilgi "Bu kadar muhteşem bir düzeni ancak yüce bir yaratan ortaya çıkarmış olabilir" den öte gitmiyor. Bence bu konunu şu haliyle tartışılması son derece mantıksız. Ardeth ; abi akıllı bir adamsın , karşındakilerin fikirlerini gözü kapalı bir şekilde savunduklarını ve senin öne sürdüklerini hiçbir şekilde gözönünde bulundurmadıklarını görmüyor musun? Adamlardan biri "Darwin'in Türk düşmanlığı"ndan bahsederken, biri de "Sen Maymundan gelmek ister miydin?" diyebilecek kadar boş konuşuyo. Vallahi bu adamlarla tartışırken seni görünce sana acıyorum. Bence tartışmaya değmez ama yine de sen bilirsin.[signature][hline]horacegoesskiing, 21 Eylül 2004 16:41 tarihinde demiş ki: hayır adamlar bi de inatla türkleri seviyo yani. ehuh. anlaşılır şey değil. ben de sizi seviyom lan!
Rewendor Mesaj tarihi: Ekim 4, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2004 said: MUAMMER, 02 Ekim 2004 20:41 tarihinde demiş ki: harun yahya yı eleştireceğinize biraz adamın hayat hikayesini merak edin çalışmalarını ciddi ciddi okuyun adamın ve sitesinin kaynaklarını eleştirmeyin bence..(felsefenin temeli bencelere dayanır) alakasız oldu ama severim bu sözü.. Evet ama bilim "bence"ye yer vermez, kanıta yer verir. Ve bu adamın nasıl biri olduğu çoktan kanıtlanmış. Hatta adam kendini kanıtlamış..[signature][hline] Quidquid latine dictum sit, altum viditur.
insight_13 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2004 ama nereye kadar?[signature][hline]Güvendiğim Dağlardaki Kardan Farklı D E Ğ İ L S İ N ! ! !
_Insomnia_ Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 ya beyler sıkılmadınız.ay da isterse cami olsun nolcak sanki.bizim hayatımızda ne degisecek.delinin biri kuyuya bir tas atmıs 40 akıllı cıkarmaya calısmıs.[signature][hline]kofte+piyaz
AngeLinFirE Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 ewrim de mükemmel bi düzen içinde tasarlanmış olamaz mı?[signature][hline]BurN BabY BurN!
matematik Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 said: Tipki adamin birinin matematikte 1=2 yaptigi ama buna ragmen matematik kurallarinin degistirilmedigi gibi. Bazi seyler yanlis olsa dahi o kadar cok cevrece kabul edilmistir ki, sen reddedemezsin ve kendini ona gore uyarlaman gerekir. Konuyla alakasız ve ayrıca çok öncelere ait bir alıntı yaptığım için lütfen kusura bakmayın ama forumda pek çok yerde daha geçtiği için cevap yazmadan duramadım. İddia ettiğiniz gibi adamın biri matematikte 1=2 yapamaz. Matematik aynı aksiyomlar ve tanımlar kabul edildiği sürece değişmeyen, evrensel gerçekler sunar. O "1=2" yapma gibi hokkabazlıklar "0'a bölme hatası" gibi hileler içerir ki matematikte bu tür şeyler espriden öteye gidemez. Sakın ola ki bölüm gruplarından, halkalardan, modlardan falan örnekler vermeyin. Bir matematikçiyim, yani o açıdan söylüyorum. :P :P Eğer aynı tanımları ve aksiyomları kabul ediyorsak 1 eşit değil 2'dir. [Bu mesaj matematik tarafından 17 Ekim 2004 21:26 tarihinde değiştirilmiştir]
Öne çıkan mesajlar