dark-dr Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 said: navyamphs, 22 Eylül 2004 15:58 tarihinde demiş ki: Benim demek istediğim sadece doğruluğu ispatlanmamış hatta bildiğim kadarıyla nerdeyse tamamen çürütülmüş bir teorinin benim nezdimde bir değer taşımadığıdır. Yalnış anlaşılmak çok kötü birşey. simdi bir kere konuyu iyi bilmedigini kendin ifade ettin, ustune title i bilim adami olan herkese guvenip saygi mi duyucam diye abes laflar da ettin, sonra cevap verilecek adam olmaya layik olamadik diye beni mi tasliyorsun? tezatin boylesi. konuyu iyi bilmedigin evrim hakkindaki her ifadenden belli oluyor zaten. acip da evrim veya evrimsel biyoloji hakkinda bir makaleyi bile bastan sona okumadigina bahse girerim. hatta birak evrim teorisinin evrim kismini, bence `teori` kismini da bilmiyorsun. teori ne demek onu pek kavrayamamissin gibi geldi bana. yanlis anlama, bu sana yoneltilmis bir asagilama veya hakaret degil, son derece normal bir durum. benim de hakkinda tek makale bile okumadigim onbinlerce, yuzbinlerce bilimsel teori vardir. lakin aramizdaki fark su: ben gidip de cesitli inanclarimla celisiyor diye, ustunde yuzlerce senedir milyon insanin calistigi teoriye bu kadar saygisiz bir sekilde, hakkinda tek gram bilgim olmadigi halde `yalan bu teori hahaha boyle sey mi olur bakin bir de fikra anlatayim` diye soytarilik yapmadim. her isin bir adabi var, bi olusu var. bir teoriye inanmadigini belirtip dalga gececeksen o zaman once o teorinin ne oldugunu okursun. ve de bedavaya dagitilan propaganda kitaplarindan degil gercek bir bilim kitabindan okursun. simdi, son yaptigin alinti harunyahya.com adresinde de var. ne amaclarla hangi soytarilarin kullandigi belli zaten. soyleyen adamcagiz nelere alet olacagini bilseydi herhalde o gun yataktan bile kalkmazdi. alinti zaten evrim teorisine yoneltilmis herhangi bir yalanlama, curutme niteligi tasimiyor bile. neden mi? 1 - darwin, 1800lerde yasamis bir bilim adamidir, hepimiz gibi bir insandir. ilgi duydugu bu konuda hayatini harcayip, bilimsel bulgular toplayarak bir kitap yazmistir, bir fikir one surmustur. iste 150 senedir, bu fikirden yola cikarak, ustunde calisan sayisiz bilimadaminin yardimiyla darwinin ilk adimini attigi bir evrim teorisi olusturulmustur. bilim din gibi statik degil, dinamik oldugundan bu teorinin darwinin ilk attigi temelden, bir gokdelen uretilmis ve darwinin bulgu ve fikirleri bu binanin sadece temeli olarak kullanilmistir. bugun ise cesitli sapikca amaclarini bilmedigim bir takim kisi, grup ve organizasyonlar(yani yanlis oldugunu dusundukleri icin izafiyet teorisine saldiran kilise veya haci hoca gormedim ben, bu saldirinin nedeni bilim sevdasi degil o kesin) nedense ortada baska bir teori kalmamis gibi evrim teorisini `charles darwin` denen zavalli adamcagizi yerden yere vurarak curutmeye calismaktalar. charles darwin 1900lu yillari goremeden oldu. bugun 2004 teyiz. evrim teorisinin yanlisligini kanitlamaya calisanlarin acizligi burada basliyor zaten. bir teoriyi yalanlamaya ugrasacaksan bari teoriyi 150 sene once ortaya atan adamin kitabiyla fikriyle, diniyle ugrasacagina bugun ki haliyle ugras. bu suna benzer: dunyanin gunes etrafinda dondugunu soyleyen kopernik`in(1400lerde dogdugunu belirtmek gerekir) fikirlerinin bir yanlisligi vardi, yorungeyi dairesel zannediyordu. simdi ben cikip da, `kopernikin dunyanin gunes etrafinda donuyor teorisi yanlistir, dunya gunes etrafinda donmuyor iste`, dersem HAH iste aynen `charles darwin yanlis soylemis, darwinism curutulmus` diyerek evrim teorisini yalanlamaya benzer bu. gayet acik olmasi lazim. gerizekali olmayan, yani bu yukardaki maddeyi anlamis olan kimse gelip de bu thread e bir daha charles darwindi darwinismdi yazmasin lutfen. evrim teorisinden bahsedeceksek tabi eger. yani sonuc olarak darwinizmi birak curutmeyi, istersen gel agzina sic, yine de bugun ki evrim teorisi dimdik ayakta duracaktir. said: navyamphs, 22 Eylül 2004 15:58 tarihinde demiş ki: Benim demek istediğim sadece doğruluğu ispatlanmamış bir teorinin 2 - yuzlerce kez teorinin ne oldugu ve evrim teorisi denince ne kastedildigini soyledik, yuzlerce kere de ne evrimden ne bilimden anlayan insanlar gelip, sadece evrim kavraminin adini orda burda evrim teorisi olarak duyduklari, ve de lisede tesadufen teori kavramini bir iki kere duyup yarim yamalak ogrendikleri icin evrim teorisinin bir hipotez oldugunu dusunmekteler, hatta ve hatta `evrim sadece teori bi kere, kanitlanmamis daha` gibi seyler bile soylemekteler. dogrulugu ispatlanmamis bir teori diye bir sey yoktur. teori zaten dogrulugu test edilip ispatlanmis hipotezlere denir. teorilerin kanunlasmasi ise uzun ve tabiri caizse muammali bir surectir. evrim gibi devasa, ve cok fazla dali olan, milyonlarca detayi olan bir kavramin KANUN olmasi yuzlerce sene gerektirir, belki de hic olmaz. 3 - bu demek degildir ki evrim bir teori oldugundan kesin degildir ve curutulebilir. [b]evrim teorisinde yanlis bulmak baska bir sey, evrimi cu
Demon_of_Hell Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 said: dark-dr, 22 Eylül 2004 18:01 tarihinde demiş ki: yani sonuc olarak darwinizmi birak curutmeyi, istersen gel agzina sic, yine de bugun ki evrim teorisi dimdik ayakta duracaktir. :D[signature][hline]Beer help ugly people have sex since 1862 [Bu mesaj Demon_of_Hell tarafından 22 Eylül 2004 18:05 tarihinde değiştirilmiştir] Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 hakkaten yahu zavallı darwinden ne istiyorsunuzki :( adamın fikirlerindeki bir kaç yanlışlığı politikalarına alet ederek çıkarlarını savunuyor adamlar yahu dark'ın dediği harbiden belli adamların amacının bilim adına tartışma yapmak olmadığı evrimi 200 yıl önce yaşamış bir adamcağızın ...... sıçarak çürütmeye çalışmalarından belli. Rahat bırakın şu adamcağızıda artık huzur içinde yatsın.[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.'' navyamphs Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 Hmm, biraz düşündümde dark biraz haklı :) Yani hem kendim tam olarak bilmediğimi söylüyorum, hemde ahkam kesiyorum. Farkında olmadan birde ön yargıyla yaklaşmışım konuya. Neyse zararın neresinden dönülürse kardır. İndirdim The Origin of Species'i, okuyorum. Biraz kasıyor ingilizcesi ama olsun. Bitirince anladığımı yazarım. Bu arada birde Darwin'in hayatını indir National Library'den. Baya ilginç bi hayatı var. Hafiften şizofrenlik felam. Hatta ilginç bazı noktalar varmış. Darwin-Komünizm-Hitler felam. Bana 1-2 hafta müsade. Ev ödevimi yapayım, sonra daha sıkı tartışırız.[signature][hline] Efendiler, benim yaptıklarım için bende bir olağanüstülük aramayınız. Bendeki tek olağanüstülük Türk olarak doğmamdır. Mustafa Kemal Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 Origin Of species güzeldir onu okuduktan sonra birde adamın söylediklerini bilimsel olarak yanlışlayan ve doğrulayan makaleler oku iki tarafında görüşünü oku ondan sonra verdiğin karar daha sağlıklı olur =)[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.'' [Bu mesaj Ardeth tarafından 22 Eylül 2004 19:37 tarihinde değiştirilmiştir] dark-dr Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 navyamphs ehe cok buyuk adamsin gozumde artik. insanin hatali davrandigi cok olur da bunu duzeltmek icin caba sarfetme erdemine sahip insan sayili. MUAMMER Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 tartışma alevlenir bazen söner ama gerçekler her zaman yakıcı niteliğe sahiptir tıpkı darwinin görüşlerinin çürütüldüğü ve bu konunun hala tartışılmaya açık bir konu olması gibi... Sly-One Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 pardon bab pls.[signature][hline]abeo nihilum demonstrere quod abolesco dum te defendo Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 daha tartışılıyor henüz ama Darwinin teorisi yıkılırda adam kötülenirse üzülürüm. Öyle bir durumu politikalarına alet edecek bir sürü adam sırada bekliyor çünki. Adamın sadece fikirine değil getirdiği akımın olumlu yönlerinede bakmak lazım. Neyse umarım bu sene genetiğe geçebilirim.[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.'' Vampire Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 said: MUAMMER, 22 Eylül 2004 21:44 tarihinde demiş ki: tartışma alevlenir bazen söner ama gerçekler her zaman yakıcı niteliğe sahiptir tıpkı darwinin görüşlerinin çürütüldüğü ve bu konunun hala tartışılmaya açık bir konu olması gibi... hoca, okuma yazma varmi? Sizi ilk sayfadan bidaha alalim, buraya kadar bastan bi yine oku, ha hala ayni seyde inat ediyosan, en yakin balkona gidip kendini bosluga birakiyosun ve hayatin anlami evrimin her ayrintisini oturup tanridan dinliyosun öbür tarafta...Hey allahim ya, daha ne var tartisilcak, ortaya tartiscak bisey koyda tartis, tartisilcak cok sey var diyosun, eee hani nerde? Susup ortaya yem atip kacmasana, varsa tartiscak bisey getir koy masaya herkes görsün...[signature][hline]Dont make me more aggressive than devil... Absolut Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 Evrim geçirip geçirmediğimizi tartışacaksak durumdaysak evrim geçirmişiz demektir. İlk atalarımız yani evrimsiz halimiz ancak UNGU ANGA BUM BUM derken bizler evrimin bizi geliştirmesi sayesinde tartışabiliyoruz en basitinden. Yani bizleri o atalarımızdan bu hale getiren evrimin, maymunu insana evrimleştiremeyeceğini tartışmaya gerek yok.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Kızımız Duru dark-dr Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 abi zaten temelde baktigin zaman tek hucreli hayvanindan baligindan kusuna insanina kadar her bok temelde ayni dna yi tasiyo, demek ki bunlar ayni yerden geliyolar. evrimin var oldugu anlamak icin alim olmaya gerek yok. Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 her canlı glikoliz enzimlerini üretmek için gereken dna parçasına sahip ve dünya üzerindeki ilk canlı üzerine yapılan teorilere bakılırsa öyle bir ortamda bir hücrenin kullanabileceği en ekonomik enerji üretme yollarından biri glikoliz ve evrimsel açıdanda her zaman bir canlıya gerekli olabilecek hatta neslini devam ettirmesine yardım edecek bir özellik olduğu için bütün canlılar her kuşak boyu taşımıştır, dünya üzerinde eksiksiz her canlıda glikoliz için gereken dna parçaları vardır ve aynıdır (tabi bunun için virüsleri cansız saymamız gerek) benim kanıt olarak bildiğim ve saydığım budur.[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.'' [Bu mesaj Ardeth tarafından 23 Eylül 2004 01:16 tarihinde değiştirilmiştir] Foxx Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 said: MUAMMER, 22 Eylül 2004 21:44 tarihinde demiş ki: tartışma alevlenir bazen söner ama gerçekler her zaman yakıcı niteliğe sahiptir tıpkı darwinin görüşlerinin çürütüldüğü ve bu konunun hala tartışılmaya açık bir konu olması gibi... MUAMMER son zamanlarda gordugum en bomba kisiliklerden birisin. Buyuksun abi... Makaveli Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 said: sheref, 20 Eylül 2004 22:45 tarihinde demiş ki: Cemaat falan mı kurmak amacındasın?? mürit avına çıkmış gibi bir havan var Paticik Tarih bölümü burası... Evrim teorisi Tanrı Darwin falan biraz daha felsefe karalama defterine bi deneme falan yazabilirsin bunlar ile ilgili. Ahahahah gece gece bittim, yapma etme guzel kardesim :)[signature][hline]-Makaveli- -Mandrake- Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 said: Foxx, 23 Eylül 2004 02:31 tarihinde demiş ki: said: MUAMMER, 22 Eylül 2004 21:44 tarihinde demiş ki: tartışma alevlenir bazen söner ama gerçekler her zaman yakıcı niteliğe sahiptir tıpkı darwinin görüşlerinin çürütüldüğü ve bu konunun hala tartışılmaya açık bir konu olması gibi... MUAMMER son zamanlarda gordugum en bomba kisiliklerden birisin. Buyuksun abi... heuheueehueh aynen,büyüksün MUAMMER tarih bölümünde katılımcılığı arttırmanı bekliyoruz çok enteresan bir insansın,bölüme olan talebi arttırdın resmen[signature][hline]%70 i sadece su olan bir kadın için değmez... navyamphs Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 Beyler, ben bir hata yaptım, konuyla dalga geçtim. Ama hatamı anladım. Sizin yaptığınız ne peki ? Burası tarih bölümü, mizah değil. Adamın kişiliğini değil, konuyu tartışın.[signature][hline] Efendiler, benim yaptıklarım için bende bir olağanüstülük aramayınız. Bendeki tek olağanüstülük Türk olarak doğmamdır. Mustafa Kemal -Mandrake- Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 iyide esas muammerin pardon MUAMMER in mesajları konuyla dalga geçer gibi ve aksine MUAMMER forumun en eğlenceli kişiliklerinden biri bence[signature][hline]%70 i sadece su olan bir kadın için değmez... huun Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 niye mizah bolumunde adamin kisiligi tartisilabiliyor mu ? :D bunun disinda adam hakli . evrim hakkinda kendince bildigi dogrulari yazmis siz ne ayaksiniz murit avi okuda gel bomba adamissin vs . farkli goruslere yer yoksa her fikir saplantidir bilimsel degildir demokrat degildir .[signature][hline]You must be silent in front of my famous presence . _Diablo_Tyrael_ Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 Darwinzim ölsün çürüsün yok edilsin!..[signature][hline]Daha önce hiç görmediğin aklın sınırlarını yıkacak bir yolculuk için Paranormal sırlara açılan kapı UFO NET horacegoesskiing Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 ben dün darwini yıktım.[signature][hline]sistre+cila=900 milyon... ona göre BlackRose Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 ya bi de arkadaş darwin değil darvin'in evrim teorisinin yıkıldığını anlatmak istemiş, niye bu kadar karşı çıktınız ki? tamamen doğru söyledikleri de[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 Darvin'in evin teorisi yok mobilyları var bi tek :p http://www.darvin.com/[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.'' mikado Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 Oda guzel :)[signature][hline]Kaybettigim seyler arasinda en cok aklimi ozluyorum. Numb Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 said: horacegoesskiing, 23 Eylül 2004 11:27 tarihinde demiş ki: ben dün darwini yıktım. +1 bir önceki günde ben yıkmıştım yerine iki katlı bir villa yapmayı düşünyorum. gerçi emin diyilim.[signature][hline] "kadınlara mı gidiyorsun? kırbacını unutma!" Önceki 1 2 3 4 5 6 7 8 9 Sonraki 5.sayfa (Toplam 9 sayfa) Paylaş https://forum.paticik.com/topic/622273-darvinin-evrim-teorisi-ve-yykyly%25c3%25bey/ Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 hakkaten yahu zavallı darwinden ne istiyorsunuzki :( adamın fikirlerindeki bir kaç yanlışlığı politikalarına alet ederek çıkarlarını savunuyor adamlar yahu dark'ın dediği harbiden belli adamların amacının bilim adına tartışma yapmak olmadığı evrimi 200 yıl önce yaşamış bir adamcağızın ...... sıçarak çürütmeye çalışmalarından belli. Rahat bırakın şu adamcağızıda artık huzur içinde yatsın.[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.''
navyamphs Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 Hmm, biraz düşündümde dark biraz haklı :) Yani hem kendim tam olarak bilmediğimi söylüyorum, hemde ahkam kesiyorum. Farkında olmadan birde ön yargıyla yaklaşmışım konuya. Neyse zararın neresinden dönülürse kardır. İndirdim The Origin of Species'i, okuyorum. Biraz kasıyor ingilizcesi ama olsun. Bitirince anladığımı yazarım. Bu arada birde Darwin'in hayatını indir National Library'den. Baya ilginç bi hayatı var. Hafiften şizofrenlik felam. Hatta ilginç bazı noktalar varmış. Darwin-Komünizm-Hitler felam. Bana 1-2 hafta müsade. Ev ödevimi yapayım, sonra daha sıkı tartışırız.[signature][hline] Efendiler, benim yaptıklarım için bende bir olağanüstülük aramayınız. Bendeki tek olağanüstülük Türk olarak doğmamdır. Mustafa Kemal
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 Origin Of species güzeldir onu okuduktan sonra birde adamın söylediklerini bilimsel olarak yanlışlayan ve doğrulayan makaleler oku iki tarafında görüşünü oku ondan sonra verdiğin karar daha sağlıklı olur =)[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.'' [Bu mesaj Ardeth tarafından 22 Eylül 2004 19:37 tarihinde değiştirilmiştir]
dark-dr Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 navyamphs ehe cok buyuk adamsin gozumde artik. insanin hatali davrandigi cok olur da bunu duzeltmek icin caba sarfetme erdemine sahip insan sayili.
MUAMMER Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 tartışma alevlenir bazen söner ama gerçekler her zaman yakıcı niteliğe sahiptir tıpkı darwinin görüşlerinin çürütüldüğü ve bu konunun hala tartışılmaya açık bir konu olması gibi...
Sly-One Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 pardon bab pls.[signature][hline]abeo nihilum demonstrere quod abolesco dum te defendo
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 daha tartışılıyor henüz ama Darwinin teorisi yıkılırda adam kötülenirse üzülürüm. Öyle bir durumu politikalarına alet edecek bir sürü adam sırada bekliyor çünki. Adamın sadece fikirine değil getirdiği akımın olumlu yönlerinede bakmak lazım. Neyse umarım bu sene genetiğe geçebilirim.[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.''
Vampire Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 said: MUAMMER, 22 Eylül 2004 21:44 tarihinde demiş ki: tartışma alevlenir bazen söner ama gerçekler her zaman yakıcı niteliğe sahiptir tıpkı darwinin görüşlerinin çürütüldüğü ve bu konunun hala tartışılmaya açık bir konu olması gibi... hoca, okuma yazma varmi? Sizi ilk sayfadan bidaha alalim, buraya kadar bastan bi yine oku, ha hala ayni seyde inat ediyosan, en yakin balkona gidip kendini bosluga birakiyosun ve hayatin anlami evrimin her ayrintisini oturup tanridan dinliyosun öbür tarafta...Hey allahim ya, daha ne var tartisilcak, ortaya tartiscak bisey koyda tartis, tartisilcak cok sey var diyosun, eee hani nerde? Susup ortaya yem atip kacmasana, varsa tartiscak bisey getir koy masaya herkes görsün...[signature][hline]Dont make me more aggressive than devil...
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 Evrim geçirip geçirmediğimizi tartışacaksak durumdaysak evrim geçirmişiz demektir. İlk atalarımız yani evrimsiz halimiz ancak UNGU ANGA BUM BUM derken bizler evrimin bizi geliştirmesi sayesinde tartışabiliyoruz en basitinden. Yani bizleri o atalarımızdan bu hale getiren evrimin, maymunu insana evrimleştiremeyeceğini tartışmaya gerek yok.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Kızımız Duru
dark-dr Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 abi zaten temelde baktigin zaman tek hucreli hayvanindan baligindan kusuna insanina kadar her bok temelde ayni dna yi tasiyo, demek ki bunlar ayni yerden geliyolar. evrimin var oldugu anlamak icin alim olmaya gerek yok.
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 her canlı glikoliz enzimlerini üretmek için gereken dna parçasına sahip ve dünya üzerindeki ilk canlı üzerine yapılan teorilere bakılırsa öyle bir ortamda bir hücrenin kullanabileceği en ekonomik enerji üretme yollarından biri glikoliz ve evrimsel açıdanda her zaman bir canlıya gerekli olabilecek hatta neslini devam ettirmesine yardım edecek bir özellik olduğu için bütün canlılar her kuşak boyu taşımıştır, dünya üzerinde eksiksiz her canlıda glikoliz için gereken dna parçaları vardır ve aynıdır (tabi bunun için virüsleri cansız saymamız gerek) benim kanıt olarak bildiğim ve saydığım budur.[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.'' [Bu mesaj Ardeth tarafından 23 Eylül 2004 01:16 tarihinde değiştirilmiştir]
Foxx Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 said: MUAMMER, 22 Eylül 2004 21:44 tarihinde demiş ki: tartışma alevlenir bazen söner ama gerçekler her zaman yakıcı niteliğe sahiptir tıpkı darwinin görüşlerinin çürütüldüğü ve bu konunun hala tartışılmaya açık bir konu olması gibi... MUAMMER son zamanlarda gordugum en bomba kisiliklerden birisin. Buyuksun abi...
Makaveli Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 said: sheref, 20 Eylül 2004 22:45 tarihinde demiş ki: Cemaat falan mı kurmak amacındasın?? mürit avına çıkmış gibi bir havan var Paticik Tarih bölümü burası... Evrim teorisi Tanrı Darwin falan biraz daha felsefe karalama defterine bi deneme falan yazabilirsin bunlar ile ilgili. Ahahahah gece gece bittim, yapma etme guzel kardesim :)[signature][hline]-Makaveli-
-Mandrake- Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 said: Foxx, 23 Eylül 2004 02:31 tarihinde demiş ki: said: MUAMMER, 22 Eylül 2004 21:44 tarihinde demiş ki: tartışma alevlenir bazen söner ama gerçekler her zaman yakıcı niteliğe sahiptir tıpkı darwinin görüşlerinin çürütüldüğü ve bu konunun hala tartışılmaya açık bir konu olması gibi... MUAMMER son zamanlarda gordugum en bomba kisiliklerden birisin. Buyuksun abi... heuheueehueh aynen,büyüksün MUAMMER tarih bölümünde katılımcılığı arttırmanı bekliyoruz çok enteresan bir insansın,bölüme olan talebi arttırdın resmen[signature][hline]%70 i sadece su olan bir kadın için değmez...
navyamphs Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 Beyler, ben bir hata yaptım, konuyla dalga geçtim. Ama hatamı anladım. Sizin yaptığınız ne peki ? Burası tarih bölümü, mizah değil. Adamın kişiliğini değil, konuyu tartışın.[signature][hline] Efendiler, benim yaptıklarım için bende bir olağanüstülük aramayınız. Bendeki tek olağanüstülük Türk olarak doğmamdır. Mustafa Kemal
-Mandrake- Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 iyide esas muammerin pardon MUAMMER in mesajları konuyla dalga geçer gibi ve aksine MUAMMER forumun en eğlenceli kişiliklerinden biri bence[signature][hline]%70 i sadece su olan bir kadın için değmez...
huun Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 niye mizah bolumunde adamin kisiligi tartisilabiliyor mu ? :D bunun disinda adam hakli . evrim hakkinda kendince bildigi dogrulari yazmis siz ne ayaksiniz murit avi okuda gel bomba adamissin vs . farkli goruslere yer yoksa her fikir saplantidir bilimsel degildir demokrat degildir .[signature][hline]You must be silent in front of my famous presence .
_Diablo_Tyrael_ Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 Darwinzim ölsün çürüsün yok edilsin!..[signature][hline]Daha önce hiç görmediğin aklın sınırlarını yıkacak bir yolculuk için Paranormal sırlara açılan kapı UFO NET
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 ben dün darwini yıktım.[signature][hline]sistre+cila=900 milyon... ona göre
BlackRose Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 ya bi de arkadaş darwin değil darvin'in evrim teorisinin yıkıldığını anlatmak istemiş, niye bu kadar karşı çıktınız ki? tamamen doğru söyledikleri de[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 Darvin'in evin teorisi yok mobilyları var bi tek :p http://www.darvin.com/[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.''
mikado Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 Oda guzel :)[signature][hline]Kaybettigim seyler arasinda en cok aklimi ozluyorum.
Numb Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 said: horacegoesskiing, 23 Eylül 2004 11:27 tarihinde demiş ki: ben dün darwini yıktım. +1 bir önceki günde ben yıkmıştım yerine iki katlı bir villa yapmayı düşünyorum. gerçi emin diyilim.[signature][hline] "kadınlara mı gidiyorsun? kırbacını unutma!"
Öne çıkan mesajlar