Katibim Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 arkadaşlar nereye açsam diye düşündüm en son burada karar kıldım bu parfümü kullanan varmıdır nasıldır kokusu ? Fiyatı 100-150 arası değişiyor daha ucuza bulabileceğim bir yer varmı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 yeni aldırdım ben yurtdısından. guzel, hafif, yaz kokusu. trendyol, markafoni, limango sitelerinden birinde 125ml olanını 145TL'ye görmüştüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 yırmuh şeklinde olan di mi? ben de kullanıyorum, bence iğrenç bi parfüm kimse kullanmamalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Katibim Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 "roket adam" said: yırmuh şeklinde olan di mi? ben de kullanıyorum, bence iğrenç bi parfüm kimse kullanmamalı http://www.smbilgi.com/sanalxml/122/images_buyuk/46687.jpg budur abi işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 nah gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 Ben Davidoff Coolwater ile beraber almıştım davidoffu kenara attım bunu kullanıyorum en beğendim özelliğide kalıcı gibi ya uzun süre takılıyosun... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 micheal kors varken bunlar parfüm mü yea. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eski Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 attiude bence extreme mı neydı adıda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar