BeIlow Mesaj tarihi: Ekim 21, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 21, 2004 arkadaşlar aragorn un günlüğünü çaldım işte alıntılar :P birinci gun: oldurulen yuzuktayflari: 4. pekiyi. hobbitlerle bulu$tum. 40 mil yurudum. bir kokarcanin derisini yuzup yedim. hala kral degilim. dorduncu gun: dagda hobbitlerle kaldim. boromir bayagi can sikici. kral degilim. altinci gun: oldurulen ork: sifir. hayal kirikligi. sert ve erkeksi gorunu$um var. oley! gimli'nin kicina tekme atmak istiyorum fakat kendimi tutuyorum. hala kral degilim. onuncu gun: ozur dilerim son zamanlarda fazla yazmadim. morianin madenleri cok karanlik. buyuk bi balrog gorduk. bugun de kral degilim. onbirinci gun: oldurulmu$ ork: 7. cok iyi. legolas benden daha yaki$ikli galiba. aceba kral olsaydim beni begenir miydi? yirmisekizinci gun: frodo'yu cok ho$ buluyorum. ama bi hareket yapmayi denersem sam benim aazima sicacak galiba. ayrica tuylu ayaklari da pek ho$ degil. hala kral degilim. otuzuncu gun: lothloriendeyiz. galadriel galiba benle flort ediyordu. orospu kari. boromirle lafladik. fena degilmi$. yikandim. oley! ama yine kral degilim. otuzikinci gun: oldurulmu$ ork: 0. legolas bana bir golge ve tehdidin kafasinda buyudugunu soyledi. ibne midir nedir. hayir, kral degilim. otuzucuncu gun: oldurulmu$ ork: binlerce. cok iyi. boromiri orklar oldurdu. yazik. elimde cesurca oldu ama $imdi ibne oldugundan eminim. allah rahmet eylesin. gimlinin erkekliginden de $upheliyim. hala kral degilim ama boromir galiba oyle oldugumu du$unuyordu. belki kan kaybindan olabilir. otuzdorduncu gun: frodo mordor'a gitti. tek ba$ina gidecekti ama sam'i da goturdu. niye acep. allahim, bu filmde benden ba$ka herkes ibne mi? kendim hakkinda da emin degilim. kahretsin, hala kral degilim. sevgili gunluk, simdik gimli ve legolasla fangorn ormanindayiz. dun gece arwen'i ruyamda gordum, sesi biraz garip geliyordu. sanki oyle uzaktan geliyormus gibiydi, ve biraz da ebleh konusuyordu. nedenini hala anlamis degilim. acaba bir seysi mi var? gondor'a ulastigimizda cepten aricam, ormandan almiyor. kral olunca yeni bir cep telefonu alcam.. otuzbesinci gün: uruk tayfasini kovaliyoruz, pippin'le merry'i kacirdilar hayvanlar. gimli kosamiyor, hep arkada kaliyor; yavasliyoruz onun yüzünden. legolas ceylan gibi sekiyor, canim benim.. kral olucam insallah. otuzdokuzuncu gün: cayirda otururken rohan'lilar geldi, altima siciyodum korkudan. neyse ki elf pelerinleri kamuflajli, fark etmeden gectiler. sabahtan devam edicez güneye dogru, o taraflara bakalim bir de. legolas'in kulaklari cok güzel. gönüllerin kraliyim.. (gerrain, 17.03.2003 15:44 ~ 15:47) 69. uncu gün: hala mery ve pippin i bulmaya calýsýyoruz bugun kodumunun legolas safagýn kýrmýzý olmasýndan falan gece kan dokuldugunden bahsetti bu herýf ya müneccim boku yedi bunu deliler turnikeye almýs. (pawnofdeath, 17.03.2003 15:45) sevgili günlük, rüyamda yine arweni gördüm. o bal dudaklarýyla yamacýma yaklaþýp içimi titreten öpücükler konduruyordu. tam þey olcakken (birileri okur diye açýkça yazamýyorum günlük, senden çekindiðimden deðil, hem legolas hem gimli her an bi falso yapabilecekmiþ gibiler) uyanmýþým. bir de ne görim bizim düldül dudaklarýmý yalýyor. meðer yaralanmýþým, sürüklenmiþim nehirde de emektar gelmiþ beni bulmuþ. þimdi ben arweni nasýl öpcem ayný þehvetle. çok düþünceliyim günlük, bi o kadar da mutsuzum... yarýn gene yazarým (kosimina, 17.03.2003 15:45) sevgili günlük, frodoyla yaþadýðýmýz aþký birine anlatmaz isem çýldýricim. cinselliði yeniden keþfediyorum. kýllý ayaklarý, minicik elleri, pürüzsüz cildi... sokmuþum yüzüðüne, frodo ile mutlu bir hayat istiyorum ben. yeþil pancurlu bir aþk yuvamýzm olmasýný istiyorum, sarýlmak istiyorum ona. ahhh frodo ahhhh... (mortifera, 17.03.2003 15:47) ellinci gün: gandalf'in kirki cikti bugün; gimli sagolsun helva kardi, onu yedik. fangorn'dayiz hala. galiba kaybolduk ama cocuklara söylersem tefe korlar beni, "ne bicim ranger'sin sen" diye. legolas'in eli bacagima degdi bugün, kasti mi yapti acaba.. alemin krali geliyor... (gerrain, 17.03.2003 15:50) ellibirinci gün: sevgili günlük, bugün ne oldu anlatsam inanmazsin: gandalf'la karsilastik! ölmemis! ölmüs de, geri yollamislar.. önce saruman sandik cok korktuk, ama allahtan gandalf'mis. cok iyi yaa!.. kral olucam heralde kesin.. (gerrain, 17.03.2003 15:53) elliikinci gün: ulan iyi ki gandalf geldi, yoksa kayboldugumuzu itiraf etmek zorunda kalcaktim. gandalf cok sahane rohan ati yapmis kendine. yalni
Guzin_Abla Mesaj tarihi: Ekim 21, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 21, 2004 ...[signature][hline]Aşk acısı,gönül yarası... Derdiniz ne olursa olsun... Anlatın ablanıza,bulsun size çare... www.guzinabla.com
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ekim 21, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 21, 2004 alem buysa kral benim.. LoL[signature][hline]İnsanlar çabuk yükselenleri severler. Fakat hiçbirşey toz ve tüy kadar çabuk yükselemez. en ince yerim bileğim..!?!
Chiptech Mesaj tarihi: Ekim 21, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 21, 2004 ehh baydı yarısında okuyamadım valla. :)[signature][hline]Cermy, 19 Ekim 2004 20:50 tarihinde demiş ki: herşeyim var ama hiçbirşeyim yok.. sözlükte çiptek e entry girmek için tık! özel ders olayı. bi sürü kisi var istediginizi seciyosunuz ayagınıza kadar geliyo. daha ne?:)
Diablo Mesaj tarihi: Ekim 21, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 21, 2004 ''legolas ceylan gibi sekio canım benim'' koptum ya ahha[signature][hline]Bilginin efendisi olmak için çalışmanın uşağı olmak koşuldur
Maedhros Mesaj tarihi: Ekim 21, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 21, 2004 zauhah su copy paste hatasıda olmasa çok güzel :D[signature][hline]msn/mail mail icq
Venator Mesaj tarihi: Ekim 21, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 21, 2004 Gondor'a ulastigimizda cepten aricam, ormandan almiyor. kral olunca yeni bir cep telefonu alcam.. Yarıldım ya burda :)
BeIlow Mesaj tarihi: Ekim 21, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 21, 2004 said: Maedhros, 21 Ekim 2004 22:13 tarihinde demiş ki: zauhah su copy paste hatasıda olmasa çok güzel :D olcak o kadar hepsini baştan yazamam :D[signature][hline]Msn : [email protected] [spo1=Gandalf Balrog Geyiği Okumak için Tıkla]- yuuu şaaaal naaat paaaaaasss! - rahat ol canım gitti çocuklar bizbizeyiz... - yuuu.. ha... hmm... ee naber aslan? dipte değişiklik var mı? - yok be baba bildiğin gibi... biraz ateş biraz karanlık hiç bi numara yok... karıya kıza hasret kaldık aşşağıda... - sorma be bize de istarisin dediler sonsuz kudret dediler ama yaş oldu üçbin... ötmüyor artık kuş...[/spo]
Griswold Mesaj tarihi: Ekim 21, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 21, 2004 ilk yarısı muhteşem:) kalan kısmında bazı yerler okunamıyor&bayıyor:D ama komik hakkaten:) ilk yarıcı kısmın orijinal hali: http://homepages.nyu.edu/~amw243/diaries/aragorn.html [signature][hline]öss nubisi hiç bitmeyen efsaneler MSN:[email protected] [Bu mesaj Heffer tarafından 21 Ekim 2004 22:29 tarihinde değiştirilmiştir]
Wendigo Mesaj tarihi: Ekim 21, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 21, 2004 ekşi de var bu hatta altına bayaa bş devam ettirilmiş geyik olarak ilgilenenler için http://sozluk.sourtimes.org/show.asp?t=aragorn+un+gizli+gunlugu[signature][hline]lost in sorrow nights! dark one, be my guide, light my path! follow the energizer tav$ani gizli ninja
Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 21, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 21, 2004 wendigo senin bu yaptığın ''aramaya inanın'' kavramının çok farklı ve aşmış bir hali olsa gerek hehe[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.''
elvyn Mesaj tarihi: Ekim 21, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 21, 2004 *!bir de şu elendili çekebilsem kınından, ınghh, emniyet kilidi nerdeydi bunun...* gibisinden devam ettirilebilir.[signature][hline]if you believe in something, that something begins gain money...
screamer Mesaj tarihi: Ekim 21, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 21, 2004 Bir yerden sonra pokunu çıkarmışlar[signature][hline]Lil'Alur for Shar
arcane Mesaj tarihi: Ekim 21, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 21, 2004 olmamış :).[signature][hline]fleş of folın encıls
Popeye Mesaj tarihi: Ekim 21, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 21, 2004 said: lord_elvyn, 21 Ekim 2004 22:43 tarihinde demiş ki: *!bir de şu elendili çekebilsem kınından, ınghh, emniyet kilidi nerdeydi bunun...* koskoca adamı kına soktun ya mezarda kemikleri sızlayacak[signature][hline]Don't be afraid of the dark! Be afraid of what it hides! neter, 07 Eylül 2004 23:08 tarihinde demiş ki: dur gidip soyuniim o zaman
Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 21, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 21, 2004 ben söyledim ona elendil diye dövmeyin hehe[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.''
elvyn Mesaj tarihi: Ekim 21, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 21, 2004 .[signature][hline]if you believe in something, that something begins gain money... [Bu mesaj lord_elvyn tarafından 21 Ekim 2004 23:48 tarihinde değiştirilmiştir]
somebody Mesaj tarihi: Ekim 21, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 21, 2004 gayet komik.[signature][hline]Old man : In the church, they say to forgive.. Creasy : Forgiveness is between man and God. My job is to arrange the meeting ... (Denzel Washington - Man on Fire )
Durlag Mesaj tarihi: Ekim 21, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 21, 2004 said: Bellow, 21 Ekim 2004 21:53 tarihinde demiş ki: legolas ceylan gibi sekiyor, canim benim.. ahahahaha[signature][hline]Bow down before the one you serve, You're going to get what you deserve -------------------- Ariakan the YIILLAAANNN Merc..(RIP)(tss) Ariakan the KELEBEEEEK GayZerker..(RIP) Kanki the GAY DR00D.. Ariakan the UbaAAHR BM..
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ekim 21, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 21, 2004 - Beni kolgezen diye dublajlamışlar, gerçekten inanılmaz.Insan kral falan diye dublajlar. Kendime not ; Menerjerinle görüş.[signature][hline]I'd like to try to live my life again. I'd like to see where I was going wrong.
Sly-One Mesaj tarihi: Ekim 21, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 21, 2004 anduril. narsil.[signature][hline]abeo nihilum demonstrere quod abolesco dum te defendo
somebody Mesaj tarihi: Ekim 21, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 21, 2004 geçmişe baktığımda aklıma takılan sorulardan biri de şeydir hep; acaba koca üç ciltlik yüzüklerin efendisini okumak gereksiz miydi değil miydi ? bi türlü cevabını bulamadım . siz ne diyonuz ?[signature][hline]Old man : In the church, they say to forgive.. Creasy : Forgiveness is between man and God. My job is to arrange the meeting ... (Denzel Washington - Man on Fire )
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 21, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 21, 2004 Gerekliydi[signature][hline]Hangi cüce erkek, hangisi kadın anlamıyorlarmış.... Sanki kendi kadınlarını anlıyorlar.
Halfmumi Mesaj tarihi: Ekim 21, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 21, 2004 [spo1=Yarılma tehlikesi içerir.]hala kral degilim ama boromir galiba oyle oldugumu du$unuyordu. belki kan kaybindan olabilir. otuzdorduncu gun: frodo mordor'a gitti. tek ba$ina gidecekti ama sam'i da goturdu. niye acep. allahim, bu filmde benden ba$ka herkes ibne mi? kendim hakkinda da emin degilim. kahretsin, hala kral degilim. ellidördüncü gün: edoras'a geldik bugün. burada bir kral var theoden diye, bunamis galiba. gandalf aktara gitti, ilaclik malzeme alacak onun icin. cok güzel yemek cikmis kalede, birer kutu da bira actik; sahane takiliyoruz gimli'yle. legolas sarki söylüyor.. alem buysa kral benim.. eowyn de bana hasta olmus galiba.. yalniz arwen dün gece rüyama girdi, cok kötü bakiyordu. bir de elrond'un sesini duyar gibi oluyorum sabahtan beri, "zifirini skerim senin" diyor sanki.. atmisdorduncu gun: yahu uc gundur birsey yazamadik ama naparsin savas iste.bugun gandalf geldi.ibne anca savas sonuna gelir hep zaten.eomer'i de getirmis,zati hec gozum tutmadiydi eomer'i.bi de eowyn'e namus bekciligi yapmiyor mu!!!biz burda ulkesini kurtaralim,prens efendi bizden hemsiresini esirgesin.var mi oyle yagma gunluk be? 103. gun elrondla konustum bi buyugunu gonder istet kizimi dedi.. ben de koyun en yaslisi gandalfdan rica ettim.. kirmadi beni. elf lokumu ve mordor papatyasi alip gidip istiycez. yuzuk olayina gelinceeeeeee.. kih kih kih.. bilmiyo okuzler asil amacimi.. saniyolar ki insanlik icin baris icin.. sikerim oyle kardesligi. bi punduna getirip alicam o yuzugu arwenime.. dunyalar feda olsun sana kepce kulakli dilberim benim.. lan gunluk lan seviyorum olm ben.. neyse neyse legolas geliyo yine.. ulan bu dagda tasta .. arada arwen olmasa yumurta gibi cocuk aslinda biliyon mu.. hadi yalars..[/spo] HASTA BİRŞEY! lol! Helal olsun,iyi kopardı :)[signature][hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining UYARI!:Evcil yaşayanlar için uygun değildir! 00:00:00:00:01
somebody Mesaj tarihi: Ekim 21, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 21, 2004 said: Cuce, 22 Ekim 2004 01:00 tarihinde demiş ki: Gerekliydi tamam cüce. gerekliydi belki de. nickin yüzüklerin efendisinden mi geliyor ?[signature][hline]Old man : In the church, they say to forgive.. Creasy : Forgiveness is between man and God. My job is to arrange the meeting ... (Denzel Washington - Man on Fire )
Öne çıkan mesajlar