Marty Mesaj tarihi: Nisan 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2012 sen gelmis 10 yillik arkadasini internette hic tanimadigin insanlarin onune hikaye diye atmissin. diyosun ki arkadasim bilmemne yapmis, ben boyle arkadas istemiyorum. bu basligi gorse acaba o senin gibi arkadas ister mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kalten Mesaj tarihi: Nisan 9, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2012 Ben kimim arkadasım kim kime ne anlatmısım ?İsim mi vermişim facebook profil linklerini mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Nisan 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2012 Kız arkadası dovmerk ne lan Nikah yok cocuk yok kız siktiri cekemiyo mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cihant Mesaj tarihi: Nisan 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2012 Benzer bir olay başıma geldi.anaokulu, ilkokul ,orta okul arkadaşımla uzun zamandır görüşmüyorduk,son 2 senedir gene beraber takılıyoruz.kız arkadaşıyla iyiler güzeller fln bi gün geliyo ayrılıyorlar.o aksam da son kez kızla konusmak için gidiyolar ben de varım.benim arkadaş kıza vurmuş,elalemin ortasında ağza alınmayacak laflar etmiş vs. Çocuk net bir şekilde öfkesini kontrol edemiyor yoksa yıllardan beri tanıyorum dostu için canını verenlerden. Biz de o aksam kıza bisey yaparsa tutalım diye yanındayız. O akşam ayrıldılar ertesi hafta barıştılar. Yaklaşık 3 ay yine beraber kaldılar kısa bi süre önce de ayrıldılar,kesin olarak. Ayrılırken de gene tartışmışlar bizimki vurmanın eşiğine gelmiş, vurmamak için dışarıya çıkarken ayakkabılarını bağladığı sırada kız sinir krizi geçirip arkasından gelmiş şarap şişesiyle kafasına girişmiş , 5 dikiş attılar çocuğa. Şimdi biz arkadaşlık vazifemizi yaptık çocukla konuşup yardımcı olmaya çalıştık. Kızın manyak olduğunu bilmeden yüklendik çocuğa az daha hayatından oluyordu . Senin yerinde ben olsam diğer kızlarla olan ilişkilerine bakardım, zira benim arkadaşın diğer kızlarla öyle bir problemi olmadı. Ama sen işin kolayına kaçıp arkadaşına sırt çevirmeye yatkınsın gibi görünüyor,kendi seçimin en nihayetinde burdaki kimseyi bağlamaz ne yaptığın. Ama 10 senelik arkadaşını bi kız meselesi için hele kızın gerzek arkadaşları sana şerefsiz dedi diye yersiz gurur yapıp arkadaşına bileneceksen arkadaşına laf etmeden önce bi aynaya bak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Nisan 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2012 kız beğenmiyosa ayrılsın. çiftler barışır sen kötü olursun. arkadaşın daha kaç kız değiştirir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kalten Mesaj tarihi: Nisan 9, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2012 Ya 50 kere dedim zaten geldiginde konusucam verdigi reaksiyona göre tavır alırım ama muhtemelen su durumda selam aleyküm selam seviyesine düşücek diyorum.NE kızın arkadası serefsiz dedigi için(o ayrıntıyı insanların adama ne gözle baktıgını göstermek için vermiştim) nede kızın 3 aylık hatrı için 10 senelik arkadasıma sırt filan çevirdigim yok. Kendisi muhtemelen sizin gibi bakacagı için ve yardımcı olmaya çalıstıgımda atar filan yapmaya kalkıp iyice boka sardırcagı için bastan bence selam aleyküm selam olucaz diyorum. Hiç bişey demeden afferin olm çok güzel yapmısın demek sanırım muhtesem arkadaslık ama ben okadar iyi bir arkadas degilim yapcak bişey yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kalten Mesaj tarihi: Nisan 9, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2012 elesso said: kız beğenmiyosa ayrılsın. çiftler barışır sen kötü olursun. arkadaşın daha kaç kız değiştirir.. Derdim onların ilişkisinin nasıl gittigi ayrıldılar mı barıstılar mı filan degil.İnsanlara karsı öfkesini kontrol edemeyip fiziki şiddet uygulamaya kadar vardıran bir insanı napalım buda böyle bana zararı yok deyip kabul etmek yada adamla konusup destek almasını saglamak arasında seçim yapıcam.Muhtemelende konusmaya çalıstıgımda atar yapacak ve destek olayıda yalan olacak iyice sinirim bozulup arkadaslık yara alıcak. Atıyorum 3 gün sonra baska bir arkadasım gider olmayacak bişey için aynı bu herifin kızı dövdügü gibi gider arkadaşını döver onada tepki veririm noluyoruz birader derdin ne diye çünkü normal bir davranıs degil.O insanda bir sorun oldugunun göstergesi olan bir davranıs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Nisan 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2012 arkadasım yüzünden bana laf dicekler cok da fifi. Haa arkadasını tanıyamadıysan o problem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar