idilik Mesaj tarihi: Nisan 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2012 idilik said: kolonoskopiden sonra gelip şöyle yazacakmışsın gibi geliyor: ''hiç te abartılacak, korkulacak bir olay değilmiş'' eheh, ben bildiiiimmmm.... geçmiş olsun! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Nisan 6, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2012 aynen öyle valla, zaten dediğim gibi ne kıcıma girecek boruyu gördüm, ne bir cümle duydum , hiç bir şey bilmiyorum yani. he dün gece sabaha kadar yaşananlar zor ama , kesinlikle bu kadar hayati önem taşıyan bir tarama için rahat rahat katlanılır, yani ailesinde kolon kanseri olan, yada bağırsaklarındaki sorundan şikayetci olupta kolonoskopiden korkanlar varsa, korkmayın valla bak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Nisan 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2012 Geçmiş olsun hocam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sacros Mesaj tarihi: Nisan 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2012 tinu said: sonuç olarak sakın korkmayın gerçekten, yani acaba ile yaşamak tam bir salaklıkmış, bu kadar kolay olacağını hiç düşünmemiştim. Olay bu. Sen yine de ağır yağlı yiyeceklerden, kızartmalardan, hamur işinden, toleransın düşükse süt ve süt ürünlerinden fazla tüketmesen iyi olur. Tekrar geçmiş olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Nisan 6, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2012 teşekkürler herkese, uzun senelerdir yaşadığım korku bitti, çok rahatladım gerçekten, bundan sonra kesinlikle beslenmeye dikkat etmek lazım, doktorda zaten diyet verdi, özellikle bu activia gibi probiyotik yoğurtlardan her gün 1 tane yememi önerdi, bağırsakları gerçektende koruyormuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeoStyle Mesaj tarihi: Nisan 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2012 geçmiş olsun bro Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2012 hadi gecmis olsun, kafa rahatligi cok onemli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Nisan 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2012 rahatlamışın gibi baya ya bence 2 değil her yıl yaptır hatta 6 ayda falan dfgh geçmiş olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Nisan 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2012 HocaEfendi said: babana allah rahmet eylesin. sanada gelmiş geçmiş olsun.. korkacak bişey yokmuş bak.. sevindim senin adına. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Nisan 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2012 bu olayın gerçekleşmesi çok rahatlatmışsa, pek hayırlı olmamış gibi asasdasdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Nisan 6, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2012 valla dediğim gibi ne kıçıma giren boruyu gördüm , ne başka bir şey , zaten olay bittikten sonra da yarım saatte kalktım eve geldim, e malum yerlerimde bir ağrı sızıda olmadığına göre , muhtemelen ekstra bir durum yaşanmamış :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Nisan 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2012 geçmiş olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Nisan 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2012 girdimi demeye gelmiştim girmiş. geçmiş olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Nisan 6, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2012 rapora bakılırsa taaa dibine kadar girmiş hemde :) gidebildiği en uzak noktaya kadar bakmış arkadaşlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2012 caps var mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Nisan 6, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2012 var :) hatta dvd var, akşam mısır patlatıp izliycem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Nisan 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2012 tuvalete soktun kardeş eyvallah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Nisan 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2012 geçmiş olsun bu arada. kanser zamanında teşhis edildiği sürece korkulacak bir şey değil pek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar