Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

yarına kolonoskopi.

tinu

Öne çıkan mesajlar

aynen öyle valla, zaten dediğim gibi ne kıcıma girecek boruyu gördüm, ne bir cümle duydum , hiç bir şey bilmiyorum yani.

he dün gece sabaha kadar yaşananlar zor ama , kesinlikle bu kadar hayati önem taşıyan bir tarama için rahat rahat katlanılır, yani ailesinde kolon kanseri olan, yada bağırsaklarındaki sorundan şikayetci olupta kolonoskopiden korkanlar varsa, korkmayın valla bak
Sosyal ağlarda paylaş

tinu said:

sonuç olarak sakın korkmayın gerçekten, yani acaba ile yaşamak tam bir salaklıkmış, bu kadar kolay olacağını hiç düşünmemiştim.

Olay bu. Sen yine de ağır yağlı yiyeceklerden, kızartmalardan, hamur işinden, toleransın düşükse süt ve süt ürünlerinden fazla tüketmesen iyi olur. Tekrar geçmiş olsun.
Sosyal ağlarda paylaş

teşekkürler herkese,
uzun senelerdir yaşadığım korku bitti, çok rahatladım gerçekten, bundan sonra kesinlikle beslenmeye dikkat etmek lazım, doktorda zaten diyet verdi, özellikle bu activia gibi probiyotik yoğurtlardan her gün 1 tane yememi önerdi, bağırsakları gerçektende koruyormuş.
Sosyal ağlarda paylaş

valla dediğim gibi ne kıçıma giren boruyu gördüm , ne başka bir şey , zaten olay bittikten sonra da yarım saatte kalktım eve geldim, e malum yerlerimde bir ağrı sızıda olmadığına göre , muhtemelen ekstra bir durum yaşanmamış :)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...