Tyrion Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 Patiler DH Lise1 sorusu gibi olcak o yüzden forgive me, ama msn/hotmail servislerine ulaşamıyorum. işler güçler yarım kaldı, cortlardımı servisler yoksa ben mi cortladım..? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 Şuan denedim; e-mail hesabına girdi, msn'e de girdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 ankara civarında mısın? eğer öyleyse şu anda ankara'nın linkleri cortladı. ttnet ta.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrion Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 Yok istanbuldayım, eBuddy falan acıo ama yaramıyorki işime maillere ulaşamıyorum. muhtemelen TTnet kaynaklı bişey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrion Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 Google DNS le halletim acıldı meret. saolun patiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kithnos_1 Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 Hotmail'den iş yapmayın abi içim burkuluyo :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar