Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Uyuyamıyorum

deadwoll

Öne çıkan mesajlar

Yaklaşık 10-12 gündür sabaha kadar oturup, sabah kalkıp dolaşıp, alışverişimi yapıp, varsa işlerimi halledip kahvaltımı yapıp 11 gibi falan uyuyorum.

İlk başlarda normal 6-7 saat uyuyordum, 17-18'de kalkıyordum, sonra dedim düzene sokayım uykumu, bir gün boyunca hiç uyumadım. Ama gece de uykum gelmedi, gece yine oturdum.

Sabah 8 gibi yattım sonra, 12'de kalktım, 16'ya kadar oturup tekrar yatıp 2 saat uyudum. O uykuyla tekrar sabahladım, dün işte 5-6 saatlik uyku uydum yine. Kalktığımda gözlerim kan çanağıydı ve hala uykum vardı. Gece uyurum diye kendimi oyaladım vs. derken saat sabahın 8'i oldu.

İşin komik yanı şu an hiç uykum yok ve genelde de uyku böyle uyuma isteği değil de yapacak bir şeyler bulamayıp uyuyım bari diyip yatağa girmekten ibaret; zaten sıkılıp kalkıyorum sonra.

Yorulmuyorum da diyemeyeceğim, çıkıp koşuyorum, bisiklet falan sürüyorum ya da bir şeylerle uğraşıyorum, gece dışarı çıkıyoruz vs. ama yok uyuyamıyorum da uyuyamıyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

Depresyon değil ya, keyfim yerinde (hoş keyfi yerinde olan adam depresyona giremez diye bir kaide yok da girsem farkında olurdum herhalde :P)

Şimdi yatağa kıvrılacağım bakalım, papatya çayı falan içtim, kafeinli şeyler de tüketmedim. Şöyle temizinden 8 saat uyusam çok mutlu olcam.

nn
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...