Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

DnD Online!!!

Elandoriel

Öne çıkan mesajlar

O topicte birkaç kişinin de demiş olduğu gibi, bikaç güçlü büyücü darmadağın eder yeni karakterleri.
Kim kimle pvp yapabilir kim kimle yapamaz da kasacağından kaldırıvermişler.
Bence mantıklı bir karar. Hem nedendir bilmem, oldum olası pvp sevmem:D (çok mmorpg oynadım sanki ehuh)[signature][hline]öss nubisi
hiç bitmeyen efsaneler
MSN:[email protected]
Sosyal ağlarda paylaş

Guclu buyuculer nıe ortalıga dalsınkı?..
Buyucu dedıgın agır olur karızmatık olur 2 kelimesiyle senı dumura cevirir ya da deli olur..
Zaten oyuna bi guard sistemi koyarsın cowled wizard gibi..
hani cokda zor olmas herhalde..[signature][hline]Nature and nature's Laws lay hid by night.God said ''Let newton be'' and all was light..
Sosyal ağlarda paylaş

Dünyanın en güzel MMORPG si geliyoooooooooooooor.

Bu arada yeni nesil MMO larda pvp kavramını pek göremezsiniz, pvp diye yanıyorsanız ateşinizi söndürecek oyun yok. Ki bence böyle daha eszvkli.[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on
Ealos Tsaark, A Freedom Fighter from Eclipse.
fedaykin, 29 Eylül 2004 12:41 tarihinde demiş ki:
Cehennemde Hollandalılar, Brezilyalılar olacak zira onlar kafir...
Cennette Araplar olacak zira onlar Müslüman...

Benim yerim şimdiden belli, kombine bilet aldık :)
Sosyal ağlarda paylaş

ya bakalım bence wowla karşılaştırma yapıcaklar bunu bakalım hangiis ben wow derim ama bunu da sevebilirim[signature][hline]Uzaklardan bir yerlerden bir çığlık duyarsanız bilin ki o çığlık ümidini yitirmiş birinin çığlığıdır o yüzden siz siz olun ümidinizi kaybetmeyin
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Suark, 18 Ekim 2004 20:41 tarihinde demiş ki:
Guclu buyuculer nıe ortalıga dalsınkı?..
Buyucu dedıgın agır olur karızmatık olur 2 kelimesiyle senı dumura cevirir ya da deli olur..

Belli olmaz adamın dalacağı tutar:) guard sistemi hede hödöyle uğraşacaklarına toptan kaldırmışlar, iyi de etmişler.
Bence wowla kıyaslamak gereksiz. Ben şahsen seneye öss belası bitince buna başlayacam:)[signature][hline]öss nubisi
hiç bitmeyen efsaneler
MSN:[email protected]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...