Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

DnD Online!!!

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
pvp yokmus oyunda...fıs yanı..
Hep baldurs gate online olmasını ıstemısımdır;ama adamlar mahvetmisler ya..[signature][hline]Nature and nature's Laws lay hid by night.God said ''Let newton be'' and all was light..
Mesaj tarihi:
Guclu buyuculer nıe ortalıga dalsınkı?..
Buyucu dedıgın agır olur karızmatık olur 2 kelimesiyle senı dumura cevirir ya da deli olur..
Zaten oyuna bi guard sistemi koyarsın cowled wizard gibi..
hani cokda zor olmas herhalde..[signature][hline]Nature and nature's Laws lay hid by night.God said ''Let newton be'' and all was light..
Mesaj tarihi:
Dünyanın en güzel MMORPG si geliyoooooooooooooor.

Bu arada yeni nesil MMO larda pvp kavramını pek göremezsiniz, pvp diye yanıyorsanız ateşinizi söndürecek oyun yok. Ki bence böyle daha eszvkli.[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on
Ealos Tsaark, A Freedom Fighter from Eclipse.
fedaykin, 29 Eylül 2004 12:41 tarihinde demiş ki:
Cehennemde Hollandalılar, Brezilyalılar olacak zira onlar kafir...
Cennette Araplar olacak zira onlar Müslüman...

Benim yerim şimdiden belli, kombine bilet aldık :)
Mesaj tarihi:
ya bakalım bence wowla karşılaştırma yapıcaklar bunu bakalım hangiis ben wow derim ama bunu da sevebilirim[signature][hline]Uzaklardan bir yerlerden bir çığlık duyarsanız bilin ki o çığlık ümidini yitirmiş birinin çığlığıdır o yüzden siz siz olun ümidinizi kaybetmeyin
Mesaj tarihi:
said:
Suark, 18 Ekim 2004 20:41 tarihinde demiş ki:
Guclu buyuculer nıe ortalıga dalsınkı?..
Buyucu dedıgın agır olur karızmatık olur 2 kelimesiyle senı dumura cevirir ya da deli olur..

Belli olmaz adamın dalacağı tutar:) guard sistemi hede hödöyle uğraşacaklarına toptan kaldırmışlar, iyi de etmişler.
Bence wowla kıyaslamak gereksiz. Ben şahsen seneye öss belası bitince buna başlayacam:)[signature][hline]öss nubisi
hiç bitmeyen efsaneler
MSN:[email protected]
  • Yeni Oluştur...