cetoritto Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 Canım Kardeşim ve Arkadaşım da gerçekten kral filmlerdir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 ağlamalık film şey var working life of senko ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 ağlama http://www.itusozluk.com/image/life-is-beautiful_273332.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeoStyle Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 copry başlıgı açıp yok olmuş :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
interperez Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 Bi hanım arkadaş binjip diye bi film söylemişti. İzledim ağlamadım.O izlemiş ağlamış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 katkın için teşekkürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marv Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 I Am Sam (2001) Mutlaka öneririm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 bak şeyinde finali üzücüydü ya ai diye bi film vardı robot bi veled vardı sonunda deniz anası bulacam derken pili mi bitiyodu noluyodu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 ai? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 yapay zeka http://www.imdb.com/title/tt0212720/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marv Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 senko said: bak şeyinde finali üzücüydü ya ai diye bi film vardı robot bi veled vardı sonunda deniz anası bulacam derken pili mi bitiyodu noluyodu His love is real. But he is not. Aynen katılıyorum, etkileyici filmdi. Edit: copry said: ai? Artificial Intelligence: AI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 NeoStyle said: copry başlıgı açıp yok olmuş :) Yok burdayım indirmeye başladım bile ^^ Kişisel olmasın , herkesler yararlansın diye dışarıdan takip ediyorum.) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 Artificial Intelligence ı çok önceden izlemiştim yaa hatırlamıyorum iyiyse bir daha izlerim bir ara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 böyle konu olmaz ki bişi yazcaz onu izledim diceksin başka bişi yazcaz onu da izledim diceksin click izle bence adam sandlerlı gülerken ağlarsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 Ağlaya ağlaya ölüp gitmek istiyorsan aha şu birebir. En odun arkadaşlarımı bile salya sümüğe boğmuştur. http://www.imdb.com/title/tt0095327/ Şöyle başlıklar açmayın bilae, aklıma hep bu geliyor. Bi fena oluyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 Hah işte onu diyorum ben de doruk Benimle ilgili kısım bitti işte şimdi herkes ağladığı filmleri yazsın. Arada sırada girip topiğe bakarız indiririz ağlarız izlemediklerimizden. koca topicte 3 tane film çıktı indirebileceğim izlemediğim o yüzden onu izledim bunu izledim muhabbeti olmaz dediğin gibi .)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 niye ağlıyorsunuz arkadaşım probleminiz nedir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 titanic filminin son sahnesinde 1-2 damla gözyaşı akmıştı, onun dışında o tür filmler izlemediğimden pek ağladım diyemem. bide şöyle bi top 10 listesi buldum, tavsiye ederim. http://www.the-top-tens.com/lists/top-ten-saddest-movies.asp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 O listede La vita è bella( hayat güzeldir) olmaması talihsiz olmuş ama güzel liste. 2 sini izlemedim indiririm onları da elimdekiler bitince. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sunthewhich Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 My name is Sam I am Sam miş. Prdn Tatlı Nigar Bu 2 filmi her izlediğimde ağlarım, boş geçmem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 avrat milletine daya ıssız adamı, net. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 bide şeyin filmi var halil sezayi o da öyle galiba ıssız adam gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeoStyle Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 ee ne indiriyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 russian institute 3d edition Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar