SeaGle Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 Hepinizin mi midesinde sorun var lan? Randevu alamıyorum Bursa'daki bütün gastroenteroloji (c/p yapıyorum elbette, yazılır mı lan bu) randevuları dolu. Ölücem lan doktora gitmem lazım.
calimero Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 netten kastırmadın mı hacıt? tam dakikasında f5 spam yaparsan yakalıyorsun...
SeaGle Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 Ya okuldu projedir falan unutuyorum. Midem coşup da aklıma gelince de randevu olmuyor. En son geçen gün 4 mayıs için fln vardı, ona da 1 ay önceden randevu alamazsınız dedi. Bugün de kaçırmışım her yer dolu. Medical park gibi fln özel hastahanelere gitsek, endoskopi yaptıklarında fark alıyorlar mı acaba yoksa o tetkikleri de sgk mı karşılıyor anlaşma üzerinden? En son özel hastahaneler de bakıyordu çünkü sgk ya diye biliyorum.
wastyrx Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 gastro sadece mideye bakmıyor ki agalit
benjani Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 SeaGle said: Ya okuldu projedir falan unutuyorum. Midem coşup da aklıma gelince de randevu olmuyor. En son geçen gün 4 mayıs için fln vardı, ona da 1 ay önceden randevu alamazsınız dedi. Bugün de kaçırmışım her yer dolu. Medical park gibi fln özel hastahanelere gitsek, endoskopi yaptıklarında fark alıyorlar mı acaba yoksa o tetkikleri de sgk mı karşılıyor anlaşma üzerinden? En son özel hastahaneler de bakıyordu çünkü sgk ya diye biliyorum. 100tl filan fark alırlar.
Soimyr Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 SeaGle said: Bursa. SeaGle in bursalı olmadığını iddia edeceğei gelicek topicler için rezerve ediyorum.
Öne çıkan mesajlar