Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Google Heads up display Glasses

Kanuni

Öne çıkan mesajlar

BabacumMostors said:

karatan, herhangi birisinin umurunda neden oalsın ki? kimsin? özel bir mevkin bir statün mü var? nedir yani senin dışındaki insanlar için sokaktan geçen biri değil misin?

bu nasıl bir ego patlamasıdır, kim senin hayatını ne yapsoın? benim hayatımı ne yapsın? Bay Rastgele'nin hayatını ne yapsın?

Hocam birisinin size kamerasının objektifini doğrultmasını normal mi karşılarsınız? Yani ben mi çok abartıyorum acaba nedir? Sonuçta bu aleti takan birisinin ne niyetle kullandığını bilebilir miyiz?
Hadi olayın dışında kalmayı geçtim bu aleti kullanarak birilerinin istatistiksel malzemesi olmak size normal mi geliyor?
Sosyal ağlarda paylaş

objektifden neden korkacağım ki? ben o anda eğer ki utanılacak bir şey yapmıyorsam bir yabancının makinesinde enstantaneden başka bir şey olmayacağım belki güzel bir pozun parçası olacağım

bundan neden korkayım?

istaatistik malzemesi olmak için fazla bir şey yapmamıza gerek yok zaten her gün kullandığımız çeşitli google hizmetleriyle yeteri kadar malzeme oluyoruz herhangi bir haber sitesine girdiğinde de bağlandığın ip nin bulunduğu konuma göre de bir iststiksin zaten, ona göre reklamlar çıkıyor

bence sen olayı biraz dardan alıyorsun, az geri al, direksiyonu biraz daha kır bir de öyle dönmeyi dene
Sosyal ağlarda paylaş

BabacumMostors said:

objektifden neden korkacağım ki? ben o anda eğer ki utanılacak bir şey yapmıyorsam bir yabancının makinesinde enstantaneden başka bir şey olmayacağım belki güzel bir pozun parçası olacağım

bundan neden korkayım?

istaatistik malzemesi olmak için fazla bir şey yapmamıza gerek yok zaten her gün kullandığımız çeşitli google hizmetleriyle yeteri kadar malzeme oluyoruz herhangi bir haber sitesine girdiğinde de bağlandığın ip nin bulunduğu konuma göre de bir iststiksin zaten, ona göre reklamlar çıkıyor

bence sen olayı biraz dardan alıyorsun, az geri al, direksiyonu biraz daha kır bir de öyle dönmeyi dene

Doğru malesef bir tarafından bulaşmışız bu işin içine ama buna bir şekilde engel olmak da yine bizim elimizde.
https://encrypted.google.com/ Ben en azından buradan başlıyorum.

Şu aletin de cep telefonu gibi yaygınlaştığını düşünün ve sokaktaki her insanın istisnasız kullandığını...

Bu teknolojik gelişme size rahatlık, özgürlük, mutluluk mu getirecek böylelikle? Zaten cep telefonları tarafından alınan özgürlüğümüz iyice elden gidecek.

"cihan-ârâ cihan içindedir ârâyı bilmezler
ol mahiler ki derya içredir deryayı bilmezler" aynen böyle balık gibi yaşar gideriz artık.

Başka bir konu ama biraz alakası var.
Geçenlerde diablo3 çıktı biliyorsunuz ve oyun içinde açık artırma sistemi var. Blizzard öyle çakal bir firma ki her yapılan alışverişten kendine bir pay alıyor. Yani biz oyun oynuyoruz item düşürüyoruz sonra onu satıyoruz ama kumarda olduğu gibi hep oynatan kazanıyor. Şu işi ciddi ciddi ticari amaçla oynayan kişi resmen Blizzard'ın çalışanı gibi oluyor. Adam çalışıyor Blizzard kazanıyor. Ama adama sorsan memnun musun diye - evet oyun çok keyifli çok zevk alıyorum arada da item düşürüp satıyorum para kazanıyorum, der.
Ha belki de bu gözlükte kullanım çok eğlenceli olacak ama resmen birilerinin malzemesi durumunda olacağız. Sırtımızdan tonla para kazanacaklar ve bizlerde mutlu mesut yaşayıp gideceğiz. Ben bunu kabul edemem. Yine taktir sizlerindir...
Sosyal ağlarda paylaş

en nihayetinde kullananların sorunu

foursquare, instagram kullanan biri değilim twitter hesabım var daha tweetim yok

fb hesabı da işte duruyor arada insanların doğum günün fln hatırlıyorum

ama bunların varolması beni germiyor, ne oldklarını nasıl kullanıldıklarını bilmek onları kullanıyor olmayı gerektirmez

"niye varsınız aln siz!" diye girişmenin de alemi yok, yoğun kullananlar yavaş yavaş hamur beyinli tüketiciler haline geliyorsa bu açıkcası benim de işime gelir, bie farkım olur zaten farkın varsa tabandan uzaklaşırsın

hatta mümkünse daha fazla olsun bu tür şeyler, azı karar çoğu zarar derler ya işte kararında kullanamayanların yanında benim farkım oluyor kullanacaksam da daha etkin kullanıyorum

şu gözlük eğer ki bir "arzu"mu değil de bir "ihtiyacım"ı giderecekse alırım elbet

germe kendini annem, yavuklunla el ele dolaşırken mobeselere de el salla
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...