aquila Mesaj tarihi: Mart 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2013 anneler haric. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karatan Mesaj tarihi: Mart 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2013 BabacumMostors said: karatan, herhangi birisinin umurunda neden oalsın ki? kimsin? özel bir mevkin bir statün mü var? nedir yani senin dışındaki insanlar için sokaktan geçen biri değil misin? bu nasıl bir ego patlamasıdır, kim senin hayatını ne yapsoın? benim hayatımı ne yapsın? Bay Rastgele'nin hayatını ne yapsın? Hocam birisinin size kamerasının objektifini doğrultmasını normal mi karşılarsınız? Yani ben mi çok abartıyorum acaba nedir? Sonuçta bu aleti takan birisinin ne niyetle kullandığını bilebilir miyiz? Hadi olayın dışında kalmayı geçtim bu aleti kullanarak birilerinin istatistiksel malzemesi olmak size normal mi geliyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mart 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2013 objektifden neden korkacağım ki? ben o anda eğer ki utanılacak bir şey yapmıyorsam bir yabancının makinesinde enstantaneden başka bir şey olmayacağım belki güzel bir pozun parçası olacağım bundan neden korkayım? istaatistik malzemesi olmak için fazla bir şey yapmamıza gerek yok zaten her gün kullandığımız çeşitli google hizmetleriyle yeteri kadar malzeme oluyoruz herhangi bir haber sitesine girdiğinde de bağlandığın ip nin bulunduğu konuma göre de bir iststiksin zaten, ona göre reklamlar çıkıyor bence sen olayı biraz dardan alıyorsun, az geri al, direksiyonu biraz daha kır bir de öyle dönmeyi dene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mart 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2013 ha eğer ki biri benim fotoğrafıma fa bakıp "ahuahuah tipini siktiğimin" derse internete hoşgeldik, kendi ayıbıdır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karatan Mesaj tarihi: Mart 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2013 Saeros said: sülale dendi bakalım anneler olaya ne zaman dahil olucak Hocam kusura bakmayın ama karşımdakinin üslubuna göre cevap vermek adetimdir. Adam olana adam gibi yazar konuşur tartışırız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Mart 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2013 millet bu gözlükleri alacak metroya binecek ayakta gidip metroda oturan yolcuların göğüs arasını shareliyecek oooo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mart 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2013 karatan said: Saeros said: sülale dendi bakalım anneler olaya ne zaman dahil olucak Hocam kusura bakmayın ama karşımdakinin üslubuna göre cevap vermek adetimdir. Adam olana adam gibi yazar konuşur tartışırız. haklısın ben de özelden küfredeceğim şimdi akilaya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2013 Cidden diyorum birisi, ben ve eşim bir yerde otururken bu gözlükle bana baksın o gözlüğü alıp münasip bir yerine sokarım. =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mart 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2013 yalamak en iyisi, gözlükle yaklaşanların gözlüğünü yalıyorum ben, bidaha yaklaşmıyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mart 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2013 aquila said: karatan said: Teknoloji gps li vibrator yapsa kullanırsınız hemen. Ne güzel biz de vukat var diye bütün mahalle geliriz. Şenlik olur değil mi hanima hediye alirsin yildonumunde. AHSFFDHDFGFDHGFDGDF Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karatan Mesaj tarihi: Mart 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2013 BabacumMostors said: objektifden neden korkacağım ki? ben o anda eğer ki utanılacak bir şey yapmıyorsam bir yabancının makinesinde enstantaneden başka bir şey olmayacağım belki güzel bir pozun parçası olacağım bundan neden korkayım? istaatistik malzemesi olmak için fazla bir şey yapmamıza gerek yok zaten her gün kullandığımız çeşitli google hizmetleriyle yeteri kadar malzeme oluyoruz herhangi bir haber sitesine girdiğinde de bağlandığın ip nin bulunduğu konuma göre de bir iststiksin zaten, ona göre reklamlar çıkıyor bence sen olayı biraz dardan alıyorsun, az geri al, direksiyonu biraz daha kır bir de öyle dönmeyi dene Doğru malesef bir tarafından bulaşmışız bu işin içine ama buna bir şekilde engel olmak da yine bizim elimizde. https://encrypted.google.com/ Ben en azından buradan başlıyorum. Şu aletin de cep telefonu gibi yaygınlaştığını düşünün ve sokaktaki her insanın istisnasız kullandığını... Bu teknolojik gelişme size rahatlık, özgürlük, mutluluk mu getirecek böylelikle? Zaten cep telefonları tarafından alınan özgürlüğümüz iyice elden gidecek. "cihan-ârâ cihan içindedir ârâyı bilmezler ol mahiler ki derya içredir deryayı bilmezler" aynen böyle balık gibi yaşar gideriz artık. Başka bir konu ama biraz alakası var. Geçenlerde diablo3 çıktı biliyorsunuz ve oyun içinde açık artırma sistemi var. Blizzard öyle çakal bir firma ki her yapılan alışverişten kendine bir pay alıyor. Yani biz oyun oynuyoruz item düşürüyoruz sonra onu satıyoruz ama kumarda olduğu gibi hep oynatan kazanıyor. Şu işi ciddi ciddi ticari amaçla oynayan kişi resmen Blizzard'ın çalışanı gibi oluyor. Adam çalışıyor Blizzard kazanıyor. Ama adama sorsan memnun musun diye - evet oyun çok keyifli çok zevk alıyorum arada da item düşürüp satıyorum para kazanıyorum, der. Ha belki de bu gözlükte kullanım çok eğlenceli olacak ama resmen birilerinin malzemesi durumunda olacağız. Sırtımızdan tonla para kazanacaklar ve bizlerde mutlu mesut yaşayıp gideceğiz. Ben bunu kabul edemem. Yine taktir sizlerindir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Mart 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2013 abi sen halka satılan teknolojinin insanliga hayir icin yapildigini falan mı zannediyordun ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2013 abi matrixten yeni mi ciktin sen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mart 19, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2013 Uydulara olum mobeselere katliam ceplerde foto cekimine son, no more durbun teleskop. Gozlugu almamda alan adam bana esime kumsalda baksa so what yani :) Bu ne kiskanclik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mart 19, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2013 Herkes abi diyor adama boy kg kas orani kac sende herkes korkmus bi anda ahhah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2013 herkes herkes abi diyo zaten, haci, dayi, yigen, olm tarzi kullanimlar da var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mart 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2013 en nihayetinde kullananların sorunu foursquare, instagram kullanan biri değilim twitter hesabım var daha tweetim yok fb hesabı da işte duruyor arada insanların doğum günün fln hatırlıyorum ama bunların varolması beni germiyor, ne oldklarını nasıl kullanıldıklarını bilmek onları kullanıyor olmayı gerektirmez "niye varsınız aln siz!" diye girişmenin de alemi yok, yoğun kullananlar yavaş yavaş hamur beyinli tüketiciler haline geliyorsa bu açıkcası benim de işime gelir, bie farkım olur zaten farkın varsa tabandan uzaklaşırsın hatta mümkünse daha fazla olsun bu tür şeyler, azı karar çoğu zarar derler ya işte kararında kullanamayanların yanında benim farkım oluyor kullanacaksam da daha etkin kullanıyorum şu gözlük eğer ki bir "arzu"mu değil de bir "ihtiyacım"ı giderecekse alırım elbet germe kendini annem, yavuklunla el ele dolaşırken mobeselere de el salla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2013 NE YANIMDAKI KADINA MI BAKICAKLAR, YO DOSTUM YOOOOOOOO! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mart 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2013 ihtiyacım etek altı çekim memelere zum yapmak olursa zaten tez vakitte kırarlar ağzımı rahatlarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mart 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2013 YANINDAKİ KADIN KADRAJIMI SÜSLEYECEK SOLUK BENİZLİ! AVOVOVOVOVOVOVOVOVOVOVO..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mart 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2013 come to islam we have çarşaf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mart 19, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2013 aquila said: herkes herkes abi diyo zaten, haci, dayi, yigen, olm tarzi kullanimlar da var. Of be abi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2013 benim bir tatile ihtiyacim var galiba ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mart 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2013 yıllık iznini kullan? ayrıca zaten evden dışarı çıkıyorsanız günlük ortalama 50-200 arası kamera sizi çekiyor her daim(ülkesine göre) np o yüzden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wyand Mesaj tarihi: Mart 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2013 aquila forum botu mu? 66k post ne yahu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar