fir3blad3 Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 İş yerinde ortak kullanılan bir adet hotmail adresi mevcut. Gelen maillerin çıktıları alınıp siliniyor. Silinen mailler 1 hafta içinde de silinmişler kısmındanda siliniyor. Onlara ulaşmak imkansız oluyor. Bende windows live maili kullanıyorum ordan silinmiş mailleri depolama klasörlerine atıyorum. zahmetli iş ve iicene sıkmaya başladı. Şimdi sorum şu: Silinmiş/gönderilen mailleri otomatik olarak yedeklemem mümkün müdür? Windows maili kullanmam şart değil, Thunderbird te falan extension aradım bulamadım. Başka bir program var mı bu işi yapabilecek? (klasör açıp silinen mailleri oraya gönderilmesinide denedim fakat arkadaşların kafasına basmadığı için maalesef o da olmuyor) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuki Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 gmail kendi başka mail server'lardan download yapıyor istersen. Böyle bir yöntem deneyebilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 Yandex ile yedekleme yapabilirsin. Sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kithnos_1 Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 POP , Imap falan kullanarak Google a çektir mailleri. Ya da en temizi Gmail'e ya da Yandex'e , forwarding ver . Yedek medek uğraşma bi daha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BramStoker Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 şifreni verirsen yandex yedekliyor. istersen orijinal e-posta hesabındaki gelen maili siliyor ve sadece yandex'teki yedekte olanını tutuyor. istersen her iki tarafta birden kalıyor mailler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 outlook eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 mailleri şu haliyle her zaman yedekleyemiyorum bana otomatik yapacak bi program lazım. Şirket maili olduğu için başka hesaplara bağlamak istemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar