sharky Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 valla profesyonel cihazlarla bile 100 mbit lik bir networkte 15 mB/sn ile transfer yapamazsınız.[signature][hline]Q: How many IBM cpu's does it take to do a logical right shift? A: 33. 1 to hold the bits and 32 to push the register. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
postaci Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 şirkette 8mb/sn ile transfer yaptığımda çok şükür diyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Larethian Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 Asmis bi network lazim ona ...[signature][hline]Her şey daha iyi bir Online Gaming için... Arqas World: Zenith & Enlil. Ada.net Krisha From Lowca [SwG] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Beğim makina vindovs ikspi şimdi bunun gücü negadar?[signature][hline]Korax, 27 Ağustos 2004 15:58 tarihinde Brook'a demiş ki: Dünya ahiret bacım olsun.. Ayda görürsem affetmem. [spo1=Paticik Halay ekibi] _o_ _o_ _o_ _o_ ..|.....|.....|.....| ./ ./ .../ .../ Tey,Tey,Teyyy.. Soldan Sağa:Paskal,Koraks,Tora ve Llama,Paticiğin Resmi,Tescilli Halaycıları.. Powered bY Korax & Pascal. Pati halay ekibi kurucuları ve başları.. [/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 said: Larethian, 19 Ekim 2004 01:14 tarihinde demiş ki: Asmis bi network lazim ona ... 100 mbitlik bir network ile yapılamaz. Hem teorik hem de pratik olarak. İstediğin network deviceları kullan.[signature][hline]Q: How many IBM cpu's does it take to do a logical right shift? A: 33. 1 to hold the bits and 32 to push the register. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceday Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 ben 10-12 rahat alıyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Zaten maximum 12 civarı alınabilir. 13 falan olamaz yani :) 13 görüyorsanız da, işletim sisteminizi değiştirin, yanlış hesaplıyordur. :D[signature][hline]Q: How many IBM cpu's does it take to do a logical right shift? A: 33. 1 to hold the bits and 32 to push the register. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 34mbps baglantı ile uo serverı kuran zihniyetede ben edeyim :)[signature][hline]regrubmah retsamdnarG Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cingan Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 said: RazorJimmy, 19 Ekim 2004 12:34 tarihinde demiş ki: P4 2.6 512Mb DDR400 (Kepazelik) ULWD SCSI Controller + 2x20Gig SCSI HDD Sınırını bilmediğim bir bağlantı.. Ancak bu sunucu avaturkteydi, sponsorumuzun değişme ihtimali var bu durumda 2Gb ramli bir makineye geçilecek.. Zamanında 34mbit bağlantım varken UO serverı kurmayan kafamın içine edeyim ben.. Yaşşa Razor! baska server bulalım su avalondanda kurtulalım! oyunun donması falan kalksın! bak sen bunu hallet bır daha jaıle gırmıyecegım! :)[signature][hline]Legendary Swordsmanship Lord Cingan Legendary Archer Cingan Barbarian Legendary Tailoring Vakko Olmuşken En İyisi Olsun!... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
togi92 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 oo kac gun dah kapali dmeek bu yani[signature][hline]İMZA !!!!????????!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cingan Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 daha beklerız sanırım sponsor bulmak sorun degıl ama bulunan sponsor avaturk gıbı olmasın! :([signature][hline]:yapma: Legendary Swordsmanship Lord Cingan :yapma: Legendary Archer Cingan Barbarian :yapma: Legendary Tailoring Vakko :-P Olmuşken En İyisi Olsun!... :-P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odrin Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 bağlantı sınırı koçnette ne kadarsa o kadar.Herşey iyi guzel ama bi de server çalışsa daha da iyi olacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deluna Mesaj tarihi: Ekim 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2004 Belki saçma olacak ama ; (Tabi bilgisayarın özellikleri iyi olmak kaydıyla) 1.seçenek: Bağlantı = 512 mbit yada 1024 mbit Ram = 2 gb ddram yada üstü misal 4gb (1gb ramler varmış diye duydum o yuzden soruyorum) Bw = 4000gb yada üstü 2.seçenek: Bağlantı = 2048 mbit yada 4096 mbit Ram = 512 mb ddram yada 1gb ddram ram hepsi 400MHz Bw =4000 gb civarı birkac tane farklı serverla beraber olması kosulu yada sadece uo hizmeti vermesi durumunda hangisini önerirsiniz ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Ekim 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2004 512 mbit mi? kbit olmasın? ----------------------------- işin yok ise: http://forum.paticik.com/view.php?id=93438[signature][hline]--- -- - Saygılarımla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deluna Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 pardon yanlış yazmışım kbit biraz hızlı yazdımda karıştırmışım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar