Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Warhammmar 40k

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:

Ben combi-plasma verdim 4x sternguard'a, sergeant da heavy bolter olacak. Ben silah dagitimini kurallardan ziyede elim biriken silahlara gore ve rule of cool'a gore seciyorum birlige uygun sekilde.

Ama chapter'in olayi melee oldugu icin  asil kullanmadigim silah bolt rifle benim, 20-25 tane birikti  arada kesip kesip dekor yapiyorum base icin asd

Mesaj tarihi: (düzenlendi)

Burdaki captain, chaplain ve bolterli olanlar mevcut terminatorlarle ayni zaten, Assault ve Ancient olanlar yeni.

(diger bir farkli terminator captain daha var Leviathan kutusundan cikan)

Bundan sonra bir tek vanguard veterans kaliyor henuz refresh yememis bu edisyon, onlarida yakinda duyururlar.

Norak tarafından düzenlendi

Bu kill team kutulari ne kadar kaliyor satista normalde? 2024 kutusu.

Bir ara bir kutu scouts alacagim muhtemelen seneye (bu seneki kotamiz dolu 👀), elimdeki mevcut scoutlara eklemek icin, 3x5 scout ekibi olarak.

Diger mevcut Companylere uymayan elimdeki hafif birlikler icin yeni Company ekleyecegim orduya. Scout, outriders vs.

Mesaj tarihi:
Norak, 26.09.2025 11:40 tarihinde dedi ki:

Bu kill team kutulari ne kadar kaliyor satista normalde? 2024 kutusu.

Bir ara bir kutu scouts alacagim muhtemelen seneye (bu seneki kotamiz dolu 👀), elimdeki mevcut scoutlara eklemek icin, 3x5 scout ekibi olarak.

Diger mevcut Companylere uymayan elimdeki hafif birlikler icin yeni Company ekleyecegim orduya. Scout, outriders vs.

Satistan kaldirmazlar scoutlari. 40k unitesi cunku esasen. En kotu sezon bitince normal 40k kutusunda satmaya devam ederler. OoP olmaz ama. 

• Like 1
Mesaj tarihi:

O degilde, bu gecende cikan 4x yeni sm combat patroller limitli seri cikti sacma sekilde lel, alacaksaniz ertelemeyin ama cogu bitmis bile:

white scars, imperial fists, salamanders, raven guard

Mesaj tarihi:
Norak, 27.09.2025 22:51 tarihinde dedi ki:

2 bolum daha var bundan sonra 🤣

Su çok iyiydi ya. 

Kill Lupercal i de yeni seyredebildim. Beklediğimden güzeldi.

Mesaj tarihi:

AOS kutulari uzdu. Neyse para cepte kaldi sdf.
Skaven kutusu fena degil gibi gerci. Skaventide yarisiyla bunu birlestirince ilginc bi 2k list cikarsa alabilirim.
Once Slaves to Darkness 2k list'i boyamam lazim ama 😄

Bende yeni combat patrol neyin alacam diye onceden birikenleri boyuyorum bam bam 🧐

Ayrica akseuarlarim iyice azalmisti, ebayden bir tane karisik akseuar pakedi patlattim, baya gider bunlar.

s-l1600.webp

Mesaj tarihi:

Marine kutusundaki her seyden 2 tane var bende sndk.

Eldar baslamak icin christmas box bekliyordum, eldar kutusu cikmadi ;/

Tau baslayasim da var aslinda battlesuitler ilgimi cekiyor. Ote yandan Tau kendine saygisi olan adam ordusuymus gibi gelmiyor falan. Zor bir karar verecegim bu kis ahah

Mesaj tarihi:

taunun tek olayi oyun japonyada satsin diye cikarilmis bir irk olmasi degil mi asd

eldar icin Exodites gelecek diyorlar belki seneye, dinozorlara binen eldar familyasi

• Yeni Oluştur...