Norak Mesaj tarihi: Eylül 15, 2025 Mesaj tarihi: Eylül 15, 2025 Elimdeki ekstra silah, kafa, kol vb vs kullanabilmek icin 5x tane govde aldim bakalim sternguard, Assault Intercessor olacaklar gibi.
deadwoll Mesaj tarihi: Eylül 15, 2025 Mesaj tarihi: Eylül 15, 2025 Benim de bir kutu daha sternguard almam lazim 10x yapmak icin de once su jpi ve intercessorlari bitirecegim. Oyunda sternguardlar bolterla cok iyi su an.
Norak Mesaj tarihi: Eylül 16, 2025 Mesaj tarihi: Eylül 16, 2025 Ben combi-plasma verdim 4x sternguard'a, sergeant da heavy bolter olacak. Ben silah dagitimini kurallardan ziyede elim biriken silahlara gore ve rule of cool'a gore seciyorum birlige uygun sekilde. Ama chapter'in olayi melee oldugu icin asil kullanmadigim silah bolt rifle benim, 20-25 tane birikti arada kesip kesip dekor yapiyorum base icin asd
Norak Mesaj tarihi: Eylül 22, 2025 Mesaj tarihi: Eylül 22, 2025 Norak, 19.07.2025 23:11 tarihinde dedi ki: yilbasina dogru komple terminator seti. ba dum tiss https://www.warhammer-community.com/en-gb/articles/wr9feecy/assault-terminators-are-an-unstoppable-force-and-an-immovable-object-in-one-indomitable-package/ 1
fenris Mesaj tarihi: Eylül 22, 2025 Mesaj tarihi: Eylül 22, 2025 Bunları boyaması çok zevkli olur ya. Necronlari bitiremedim.
Norak Mesaj tarihi: Eylül 23, 2025 Mesaj tarihi: Eylül 23, 2025 (düzenlendi) Burdaki captain, chaplain ve bolterli olanlar mevcut terminatorlarle ayni zaten, Assault ve Ancient olanlar yeni. (diger bir farkli terminator captain daha var Leviathan kutusundan cikan) Bundan sonra bir tek vanguard veterans kaliyor henuz refresh yememis bu edisyon, onlarida yakinda duyururlar. Eylül 23, 2025 Norak tarafından düzenlendi
Norak Mesaj tarihi: Eylül 26, 2025 Mesaj tarihi: Eylül 26, 2025 (düzenlendi) Bu kill team kutulari ne kadar kaliyor satista normalde? 2024 kutusu. Bir ara bir kutu scouts alacagim muhtemelen seneye (bu seneki kotamiz dolu ), elimdeki mevcut scoutlara eklemek icin, 3x5 scout ekibi olarak. Diger mevcut Companylere uymayan elimdeki hafif birlikler icin yeni Company ekleyecegim orduya. Scout, outriders vs. Eylül 26, 2025 Norak tarafından düzenlendi
deadwoll Mesaj tarihi: Eylül 28, 2025 Mesaj tarihi: Eylül 28, 2025 Norak, 26.09.2025 11:40 tarihinde dedi ki: Bu kill team kutulari ne kadar kaliyor satista normalde? 2024 kutusu. Bir ara bir kutu scouts alacagim muhtemelen seneye (bu seneki kotamiz dolu ), elimdeki mevcut scoutlara eklemek icin, 3x5 scout ekibi olarak. Diger mevcut Companylere uymayan elimdeki hafif birlikler icin yeni Company ekleyecegim orduya. Scout, outriders vs. Satistan kaldirmazlar scoutlari. 40k unitesi cunku esasen. En kotu sezon bitince normal 40k kutusunda satmaya devam ederler. OoP olmaz ama. 1
Norak Mesaj tarihi: Ekim 3, 2025 Mesaj tarihi: Ekim 3, 2025 O degilde, bu gecende cikan 4x yeni sm combat patroller limitli seri cikti sacma sekilde lel, alacaksaniz ertelemeyin ama cogu bitmis bile: white scars, imperial fists, salamanders, raven guard
fenris Mesaj tarihi: Ekim 3, 2025 Mesaj tarihi: Ekim 3, 2025 Norak, 27.09.2025 22:51 tarihinde dedi ki: 2 bolum daha var bundan sonra Su çok iyiydi ya. Kill Lupercal i de yeni seyredebildim. Beklediğimden güzeldi.
Norak Mesaj tarihi: Ekim 6, 2025 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2025 yilbasi kutulari belli olmus, bunun yanina 1-2 tane de combat patrol ve hoop al sana 3 kutuda full ordu: 40k https://www.warhammer-community.com/en-gb/articles/tqw4l4sz/muster-mighty-forces-with-seven-new-warhammer-40000-battleforce-boxes/ AOS https://www.warhammer-community.com/en-gb/articles/x02hi8xs/amass-a-new-army-with-four-age-of-sigmar-battleforce-boxes/
Anelor Mesaj tarihi: Ekim 6, 2025 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2025 AOS kutulari uzdu. Neyse para cepte kaldi sdf. Skaven kutusu fena degil gibi gerci. Skaventide yarisiyla bunu birlestirince ilginc bi 2k list cikarsa alabilirim. Once Slaves to Darkness 2k list'i boyamam lazim ama
Norak Mesaj tarihi: Ekim 6, 2025 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2025 (düzenlendi) Bende yeni combat patrol neyin alacam diye onceden birikenleri boyuyorum bam bam Ayrica akseuarlarim iyice azalmisti, ebayden bir tane karisik akseuar pakedi patlattim, baya gider bunlar. Ekim 6, 2025 Norak tarafından düzenlendi
deadwoll Mesaj tarihi: Ekim 6, 2025 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2025 Marine kutusundaki her seyden 2 tane var bende sndk. Eldar baslamak icin christmas box bekliyordum, eldar kutusu cikmadi ;/ Tau baslayasim da var aslinda battlesuitler ilgimi cekiyor. Ote yandan Tau kendine saygisi olan adam ordusuymus gibi gelmiyor falan. Zor bir karar verecegim bu kis ahah
Norak Mesaj tarihi: Ekim 6, 2025 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2025 taunun tek olayi oyun japonyada satsin diye cikarilmis bir irk olmasi degil mi asd eldar icin Exodites gelecek diyorlar belki seneye, dinozorlara binen eldar familyasi
Norak Mesaj tarihi: Ekim 7, 2025 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2025 Yeni fiyatlarda uygulamaya gecmis hayirli olsun
Öne çıkan mesajlar