Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Warhammmar 40k

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:

Lancer yapiyorum simdi ve 2 poset extra parca cikti fazladan resmen, bir kismini rhino/razorback primaris icin kullanacagim extra antenler vs, bir tane servo-skull hub lazim, o da Repulsor exec'dan cikiyor sanirsam dekor olarak.

Mesaj tarihi:

Magenta linkindeki renk magenta degil. Adi magenta da magentayla alakasi yok. İns. Gercekten gordugumuz gibidir renk. Magenta ile vermillion arasinda yesille mavi arasindaki kadar fark var. 

Mesaj tarihi:

Slaves to Darkness Spearhead'i yapistirdim. Skaventide box'tayim. Stormcast yabistirma bitti sayilir Skaven'a daha baslamadim.

3 tane Spearhead orudusu bitirip casual takilmaca suan icin plan ama gonlumde 2k'lik Slaves to Darkness var. Boyamasi sikintili ancak o noktaya daha gelemedim 😄 Slap-chop yapip gecmeyi dusunuyorum hersey icin. 

Foto koyayim dedim ama imgura upload et vs usendirdi gozunuzde canlandirir istediginiz gibi 🙂 

Mesaj tarihi:

Astar boyasini attiktan sonra genel renk neyse gri, kahverengi vs ona boyayabilirsin tek renk olarak, detaylari vs da sonra alistikca renklendirirsin sonra mat vernik.

Youtuedaki zilyon tane soyle teknikler boyle teknikler falan onlara basta cok takilmaya gerek yok, boyadikca geliyor zaten onlar el alisip firca istedigin yere gitmeye baslayinca.

• Yeni Oluştur...