Norak Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2025 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2025 3 tane yeni Combat Patrol, bir kac tane daha gelecek ilerde bu sene icinde: https://www.warhammer-community.com/en-gb/articles/6etmdqh1/new-combat-patrols-for-tyranids-black-templars-and-space-wolves/
Norak Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2025 Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2025 Garajimiz doluyor yavastan, repulsor bitince LR redeemer'a basladim zaten yeni, bu ay bitmeden 2 arac daha yapacagim. agustosta 3 arac daha gelecek.. 2
Norak Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2025 Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2025 (düzenlendi) 1 saate summer preview, baya yeni birsey gosterecekler, iricek bir terminator kutusu gelecek diyorlar assault terminatorler falan herbisi : Temmuz 18, 2025 Norak tarafından düzenlendi
Norak Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2025 Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2025 yeni killteam necrons vs deathwatch birtakim karakterler ve yeni combat patroller: https://www.warhammer-community.com/en-gb/articles/meznaevz/the-big-summer-preview-champions-of-the-first-founding/
fenris Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2025 Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2025 Yeni deathwatch killteam güzel ama eskisi bi acaip güzeldi ya...
Norak Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2025 Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2025 Combat patrollerin bazilarina satilmayan seyleri itelemisler caktirmadan, atv, invictor falan, ama o iron hands CP nedir.. Simdilik cuzdani kaptirmadik, lol Birde o hoverbike sonradan yeni outriders birimi olarak cikabilir muhtemelen belki seneye yeni edisyonda.
deadwoll Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2025 Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2025 Atv su an 40k metasindaki en iyi unit ya. Haksizlik etmemek lazim. Invictoru da kullaniyor bazi listler.
Norak Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2025 Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2025 (düzenlendi) 20 puan daha sey yapip impulsor daha mantikli sanki, ama atv setinden meltagun cikiyor o acidan faideli olabilir baska araca koymak icin vs Onun disinda CP en iyi yonu indirim saglamasi eger o birimleri zaten alacaksan, misal iron hands cp dandik ama zaten 10x heavy intercessors +1 techmarine alacaksan en iyi cp oluyor bir anda asd, tek ihtiyacin zaten milyon tane olan uygun decal, turretler de bonus dekor. Bende Company Heroes olmasa Imperial Fists CP'u eklerdim listeye, ama zaten yilbasina dogru komple terminator seti gelecek diyorlar onu almak daha iyi olacak. Temmuz 19, 2025 Norak tarafından düzenlendi
Norak Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2025 Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2025 LR Redeemer'da bitti, alevli ve sicak oldugu icin biraz kirmizi ve tuplu oldu, extra 1-2 parca falan 2. Impulsor'a basladim dun araclarda isin sirri vernik ve daha cok vernik Spoiler 1
Norak Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2025 Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2025 o degilde, yeni HH promo resimlerinde eski Glaive tank var arkada solda, demekki geliyor plastik hali ^_^, oyle random koymazlar, almak istedigim 2 HH tankindan biri. (ayrica terminatorler falan var ortada)
deadwoll Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2025 Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2025 ATV’nin ikamesi impulsor degil de Jump pack intercessors. 2k boyayinca 40k oynamaya da basladim. Cok garip sinerjiler var.
deadwoll Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2025 Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2025 Horus Heresy’nin bu edition’da satislari patlamis diyorlar. Bayagi bir modeli oyundan kaldiracaklarmis.
Norak Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2025 Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2025 Mevcut orduya uymayan devasa absurd saturnine zirhlari ve dandik kural degisikleri falan filan
deadwoll Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2025 Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2025 Hem oyle hem de adamlar eski ordulardan bayagi bir uniti emekli etmeye kalkmis. Millet 40k’da hala firstborn marineleriyle oynuyor. Legendse giden 10 20 yillik modellerin yasini tutuyor sjd.
Norak Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2025 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2025 Yeni araclar gelmeden mevcut olanlarin hepsini bitirdim sonunda totalde 12+ arac olacak: bir tane custom Razorback command araci olarak, 2 tanesi 30k, Drop pod dekor sayilir, asd.
Norak Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2025 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2025 Frostbite, 06.05.2025 09:41 tarihinde dedi ki: Yok bro işim gücüm lore benim Kafayi yemeden guncel lore takibi icin linke gidiyoruz (burdan indirilemiyor uyelik vs ama kronolojik referans olarak aliyoruz hazir listeyi), burda ortada bir yerde Warzone Fenris: Wrath of Magnus var, ordan baslayip yukari gidiyoruz sirayla. Burasi wh40k ilk icadindan beri ilerlemeyen hikaye ve random campaginler vs yerine hikayenin ve campaign'in ilk kez ilerlemeye basladigi nokta ve su an devam ediyor. Bunlarin pdfleri hep var ilgili yerlerde pdf isminde (the lore) oluyor. https://warhammer-vault.com/ 1
Norak Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2025 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2025 yeni grey knights codexinden enteresan bilgiler.. Spoiler
Frostbite Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2025 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2025 Bu terminus decree icin ne diyorsunuz? Horus heresy kadar olmasada bir iç savaşa neden olurmu? Birde gw galiba imparator icin hikayeyi kaos dark king vb gibi bir biçime sokmaya mı hazırlanıyor? Birde tamam grey knights ında bu olay olursa koca bir imparatorluğu karşına alman olası duruyor (sen kimsin yani) en azından custodeslerin yarısı biçmez mi bunları. Aklımda deli sorular..
Norak Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2025 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2025 (düzenlendi) 11 degilde 12. edisyonda bir buyuk olaylar falan bekliyorum ben bu mevcut devam eden hikayenin finali olarak, 11'in ortalarina dogru baslayabilir, emperor memperor, warhammerin 40. senesi 2027 Mevcut grey knightlari sifirlayip/yokedip yeni figurlere yol acacaklar boylece primaris scale falan Era of Ruin kitabinda ilginc bilgiler var ^_^ ayrica. Hikayenin basi olarak da surdan baslanabilir, bu kanal izlenebilir lore acisindan Bu gathering storm oncesi 40k pek gerekli degil bence HH haric. 1 2 Ağustos 6, 2025 Norak tarafından düzenlendi
fenris Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2025 Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2025 Frostbite, 06.08.2025 13:45 tarihinde dedi ki: Bu terminus decree icin ne diyorsunuz? Horus heresy kadar olmasada bir iç savaşa neden olurmu? Birde gw galiba imparator icin hikayeyi kaos dark king vb gibi bir biçime sokmaya mı hazırlanıyor? Birde tamam grey knights ında bu olay olursa koca bir imparatorluğu karşına alman olası duruyor (sen kimsin yani) en azından custodeslerin yarısı biçmez mi bunları. Aklımda deli sorular.. Pek sevilmedi sanki. Millet birbirine girsin diye yapılmış ama ne bileyim.... Yarısını kesmeleri çok olası degil Thousand Sons'un içinden geçmişti custodesler.
Frostbite Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2025 Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2025 Ben yanlış anlatmışım sanırım. custodeslerin yarısı alır bunları bence.bir yerde okumustum galiba.custodesler zaten marine kesme amacıyla olusturulmus bir birlikmiş
Norak Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2025 Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2025 (düzenlendi) custodes + sistes of silence i nasil gececekler trilyon tane baska orduyu saymiyorum orda duran.. Emberor boh dese olur zaten hepsi buharlasir, orduya bile gerek yok Ama ben sahsen orduyu yeni guncel scale'a getirmek icin GW numarasi olarak dusunuyorum, firstborn falan kalmayacak, eski GK'i ortadan kaldirip komple. GW'un lore kismi urun satma merkezinin etrafinda donuyor cunku, oteki turlu degil. Once yeni figur satmak, sonra diger hersey. Ağustos 7, 2025 Norak tarafından düzenlendi
Norak Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2025 Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2025 o degilde, bu saturnine'lar omuzlar olmadan daha iyi duruyor
Norak Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2025 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2025 ilginc bir detay eger impulsor araci almayi dusunuyorsaniz almayin, gladiator alin, tamamen ayni model ve gladiator kutusundan daha cok parca cikiyor, impulsor parcalari dahil + 3 farkli gladiator yapilabildigi icin. Ufak bir modifiye ile impulsor'in acik olan arkasini bile kapatmak mumkun.
deadwoll Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2025 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2025 Tek sorun gladiator hep out of stock, bulmasi zor. Impulsor da cp’lerden falan yer yerden ciktigi icin asiri ucuz ve kimse almadigi ocin hep stokta ;(
Öne çıkan mesajlar