deadwoll Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2025 Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2025 Kill Team bayagi eglenceli oyun. Oynayabilmek icin terrain + bir tane kt box yetiyor. Hatta komunitede terraini olanlar varsa terrain de gerekmiyor basta. 2500 lira harcayip istediginiz takimla oynayabilirsiniz hic bir handikap olmadan. Yeni kutulardan tokenler de cikiyor. Pegasus’ta oynaniyor haftada 1 2 gun. 40k oynayanlar direk angels of death squadi toplayip geliyor kendi ordularindan. Foto da dun oynadigimiz bir oyundan Goremongers vs. Exaction Squad. Geyik muhabbetiyle yydira yaydira oynayarak 3 saatte falan bitirdik. Ustune de goremongers vs. Plague marines patlattik. 2 saat civari da o surdu. Ilk maci ben ikinci maci arkadas kazandi. Cogu takimin unique flavor’i var. Oynama sekilleri bayagi degisiyor. 1
Norak Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2025 Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2025 (düzenlendi) bu yeni armorlar buyuk baya , primarisler astartes gibi kaliyor yaninda lol, ama duzgun gozuken centurion squad olarak kuıllanilabilir. Mayıs 24, 2025 Norak tarafından düzenlendi
Norak Mesaj tarihi: Haziran 2, 2025 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2025 Bu sene bitmeden yeni combat patrol dalgasi gelecek diyorlar, cuzdani hazirlayin
Norak Mesaj tarihi: Haziran 3, 2025 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2025 Rogue Trader serisini bitirdim, Eisenhorn kitaplarina baslayacagim simdi, soyle bir okuma sirasi buldum short, audio drama vs dahil hepsi, dogrudur herhal, short storylerin hepsi magos icinde zaten bu sirayla gidiyor; Pestilence (short story) Master Imus’ Transgression (audio drama/short story) Regia Occulta (audio drama/short story) Xenos (Eisenhorn #1) Missing in Action (short story) Malleus (Eisenhorn #2) Backcloth for a Crown Additional (short story) The Strange Demise of Titus Endor (short story) Hereticus (Eisenhorn #3) The Curiosity (short story) Playing Patience (short story) Ravenor (Ravenor #1) Thorn Wishes Talon (audio drama/short story) Ravenor Returned (Ravenor #2) Ravenor Rogue (Ravenor #3) Gardens of Tycho (short story) The Keeler Image (short story) Perihelion (short story) The Magos (Eisenhorn #4) Pariah (Bequin #1) Lepidopterophobia (Medea Unbound) (short story) Penitent (Bequin #2) Pandaemonium (Bequin #3) Born to Us (short story) 1
Norak Mesaj tarihi: Haziran 3, 2025 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2025 Bu ay ve gecen ay aldiklarimla birlikte 3000 puani gectim sanirim toplamda, simdilik 70 SM + 5 arac, bunlarin yarisini falan boyadim, bir bu kadar daha kaldi, lol
Norak Mesaj tarihi: Haziran 5, 2025 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2025 (düzenlendi) Titus'u da crusade'e kattik cok sukur en buyuk kafatasina da bir islev cikti boylece. Haziran 5, 2025 Norak tarafından düzenlendi
deadwoll Mesaj tarihi: Haziran 5, 2025 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2025 Eline saglik. Hepsi bitince bir de diaroma bekliyorum artik sergilemek icin.
Norak Mesaj tarihi: Haziran 5, 2025 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2025 Almasi cogunlukla bu sene biterde boyamasi bu sene biter mi bilmiyorum, toplamda 2 tane 80x company + 20x command ekibi + 13-14 arac falan olacak outriderlar haric arada ebaydan exclusive rare vs olanlari da aliyorum tek tek.
Öne çıkan mesajlar