deadwoll Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2025 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2025 Dedigim bildigin yagli boya abi. Windsor and Newton vs. siyah renk al, mineral spirits veya turpentin ile incelt wash kivamina gelsin. Sonra recesslere ince bir fircayi dokundur. Oil wash zaten recess boyunca kendisi yayiliyor capillary action sayesinde. Cok kolay haziramasi da uygulamasi da. Maliyeti de sonsuz sayida figur icin 5 dolar falan olabilir. Yaptigim uygulamalardan foto koyacagim. Dedigim gibi en az bir kere dene Bunlarda butun recesslerde rivetlerin cevresinde falan oil wash var mesela.
Norak Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2025 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2025 acik renkte guzelde simsiyah siyah ustunde belli olmuyor o pek o sekilde, minik bir gri boya damla olarak yapiyorum oyle cikinti yerlere arada ben o acidan, anca oyle gozukuyor.
deadwoll Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2025 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2025 Yok siyah ustune degil de mesela techmarine boyamissin ya, onun metallerine shade olarak atinca veya kirmizinin girintilerine atinca guzel duruyor. Onun icin soyledim. Yoksa black templar boyarken cok gerek yok haklisin.
deadwoll Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2025 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2025 Ben de nisanda boyadiklarimi dumpliyim aklima gelmisken: 2
Norak Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2025 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2025 (düzenlendi) o oil seysini birde cubbelerde kullaniyorum ben boyle pamuk gibi bembeyaz olmasin diye Bende bu ay sword brethren aldimdi 2x onlara bakacagim, ordan cikan bolter ve chainswordlar lazimdi crusaderlar icin onlari ayirmam lazim, biten baselere kurukafa falan ekliyorum, orklari hafif yesil, taulari hafif mavi, daemonlari kirmizimsi yapiyorum. Bir tane boyle dev gibi bir kurukafa var onu da anca arac ustune koyabilirim herhalde. Mayıs 6, 2025 Norak tarafından düzenlendi
deadwoll Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2025 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2025 Skulls pakedini alacagim ben bir dhaa pegasusa gittigimde. Base’de kurukafalar acayip guzel duruyor cidden.
Norak Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2025 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2025 Techmarine'in sagina soluna biraz daha oil ekledim simdi, servo-arm kisimlarina, gri borulara vs, cok yapinca da rengi degisiyor yesil gibi oluyor, ayarlamak lazim. O skulls pakedi guzel baya birde cok sayicak, 2 tane full chapter/orduya yeter bir pakedi rahat. 120 tane falan alyen kafatasi var, gerisi insan, boynuzlu olanlar biraz tasiyor disari gerci.
Norak Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2025 Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2025 ilk parti bladeguard bitti komple ustune birde bits kavanozuna giristim dekor mekor biraz budadim kestim falan silahlar, kalan dreadnought parcalari vs, bi ara base icin ot seysi de alicam 200'luk paketler var. 1
fenris Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2025 Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2025 millet nelerle uğraşıyor ya. önce 10 dakkalık komik bişeydir sandım. yok, bir saatten fazla röportaj kasmışlar.
SethValor Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2025 Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2025 Ben de JoyToy koleksiyonu yapıyorum. 3
Norak Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2025 Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2025 Joytoylar guzel cidden, ama minilere alisinca kocaman geliyor bana o figurler asdg, o degilde, HH yeni edisyon geliyor:
deadwoll Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2025 Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2025 Ben joy toy alsam onu da boyarim. O yuzden evlerden irak hahah
Norak Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2025 Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2025 Titus pegasusa gelmis bu arada alacaksaniz : https://www.pegasusoyuncak.com/urunler/lieutenant-titus/
Norak Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2025 Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2025 deadwoll, 06.05.2025 10:54 tarihinde dedi ki: Cult of Paint'teki eleman sürekli kullanıyor, nasıl yapılacağını anlatan videoları da var. Sunlara baktim bu arada, ben siyah icin mithril silver boyasi var metalik taneli, bunu iyice sulandirip aralara, zirh vidalarina vs suruyorum firca ucu ufacik bir damla 2-3 adama yetiyor zaten adam basi 1dk suruyor max, asiri sulu oldugu icin kendi dagiliyor zaten gidecegi yere gloss ustunden dizliklerin arasina vs, cok sulu olunca siyah rengi de cok degistirmiyor oyle rengi degistiren highlight gibi olsun istemiyorum zirh siyah sonucta, highlight olayini pek sevmiyorum, asiri dibine girmeden cok belli olmuyor disardan. Onun disinda iste siyah olmayan yerlere silahlar zincirler vs bendeki oil'i suruyorum hem aralara girsin hemde cok temiz cillop gibi gozukmesin diye.
Norak Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2025 Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2025 HH 3rd ed kutusu Leak olmus lel, iron warriors vs salamanders demisler 50 figur var kutuda:
deadwoll Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2025 Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2025 Fiytina 500 dolar demisler. Cok pahali eger o rakamla gelirse. Normalin neredeyse 2 kati. Heresy era modelleri pek ilgimi cekmiyor olmus bitmis bir doneme ait olduklari icin ama bazi hh modelleri cok tatli. Fiyatlari uygun olsa alir kitbash veya proxy icin kullanirim.
Norak Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2025 Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2025 $500 onu sizdiran calan vs kimse onun satmaya calistigi fiyattir, ama release hali $200-250 altina da inmez buyuk ihtimal kutu olarak, cok figur var icinde 3x combat patrol ediyor ortalama.
Norak Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2025 Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2025 ilk 30k animasyonu: We follow the Princeps of one of Terra’s last loyal Titans in the closing hours of the Siege of Terra, as she gets an opportunity to deliver a decisive blow to the traitor forces.
SethValor Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2025 Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2025 Ben bu Warhammer+ a üye oldum ama Türkiye' de yokmuş, VPN ile de beceremedim. Nedir bunun yolu?
Norak Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2025 Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2025 cevap torrent Bende bu esnada Chaplain Grimaldus'u guncelledim, Chaplain kafasi koydum, servitorlari kullanmadigimdan reliclerin hepsini sigdirdim, orkun kafasindaki de relic, lol, bir bayrak bitmedi tam olarak henuz. Onun disinda 50 tane chaplain gerekmediginden motorcu chaplain'i bitirdim modifiye ettim biraz, silah tutan eli kirmadan ikiye ayirmak gerekti power maul icin 1 saat falan surdu herhalde kesmesi... kitbash yapmasinlar diye kasmislar resmen, Castellan/Lieutenant oldu bir adet : orjinal hali surda https://www.warhammer.com/en-GB/shop/Primaris-Chaplain-on-Bike-2020 1
Frostbite Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2025 Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2025 Ya bu bayraktaki ve kalkanlardaki iskeletler ne için kullanılıyor? Ölmüş düşman desem yok saygı duyuluyor gibi ölmüş chapter marine galiba? Adamlarda kemiğe kadar israf yok ya ne güzel
deadwoll Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2025 Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2025 Abi azizlerin iskeletleri olabiliyor. O tarz bannerlar oyunda genelde space marinelerde ancient of the chapter’da falan oluyor ve buff veriyor unite ama esas olarak sisters of battle’da o tarz ikonografiler var. Onlar zaten silahli katolik rahibesi direk. Tanklari var paletli kilise.
Öne çıkan mesajlar