Myshkin Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 Ben çok oyun oynamadığım için daha söyleyemiyorum. Sizinkiler neler? Oynadıklarımdan pataponu çok beğendim bir tek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Nisan 2, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2012 beyler =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osirix Mesaj tarihi: Nisan 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2012 Valkyria Chronicles 2 Metal Gear Solid: Peace Walker God of War: Chains of Olympus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Nisan 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2012 valkyria chronicles 2 jeanne d'arc tactics ogre: let us cling together iki tane daha yazasım var ama: persona 3 portable disgaea 2: dark hero days Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VashTheStampede Mesaj tarihi: Nisan 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2012 Uzun zamandır sürekli elimin altında olan 2 oyun var sıkıldıkça yine onlara sarıyorum hatta. 1) Persona 3 Portable 2) Final Fantasy Dissidia (012 oldu tabi o versiyon çıkınca) Ayrıca 3. oyun olarak bence PSP'deki en iyi aksiyon oyunu olan Final Fantasy: Crisis Core var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Nisan 19, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2012 indirmeye başladım bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar