Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İndirim/Kampanya Başlığı

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
steam indirim başlığından esinlenerek belki böyle bir topic yararlı olabilir,vatanın rutin %25 kampanyaları dışında da güzel indirimler kampanyalar oluyor fakat gözden kaçıyor belki birilerine yararı olur.
Mesaj tarihi:
Sorieno said:

Vatan yaza kadar indirim yapmayacak mıymış bir daha? Tüm teknoloji mağazalarıyla ortak anlaşma yapılmış, hiç biri indirime gitmeyecekmiş. Söylenti tabii.
kan cıkarım pc toplıcam vatanı beklıyorum
Mesaj tarihi:
Sorieno said:

Vatan yaza kadar indirim yapmayacak mıymış bir daha? Tüm teknoloji mağazalarıyla ortak anlaşma yapılmış, hiç biri indirime gitmeyecekmiş. Söylenti tabii.

az once telefon eddım vatana dogru aynen %25 kaldırdık fılan dedı hos guvende olmazda
Mesaj tarihi:
blackwolf said:

Sorieno said:

az once telefon eddım vatana dogru aynen %25 kaldırdık fılan dedı hos guvende olmazda

Biraz detaylı anlatabilir misin, ne dediler tam olarak?
Mesaj tarihi:
Sorieno said:

blackwolf said:

Sorieno said:

Biraz detaylı anlatabilir misin, ne dediler tam olarak?

Aradımda kesın bısı yok aslında ne bıtdı dıyolar ne baslıcak dıyolar
Mesaj tarihi:
valla kampanya saylanır mı saylanmaz mı bilmiyom ama vatanda kredi kartlı alışverişe %18 indirim mi ne başlamış galiba

daha doğrusu direkt kdv kalkmış

http://www.vatanbilgisayar.com/
Mesaj tarihi:
Yarın yeni bir Vatan mağazası açılıyormuş. Bundan hareketle haftasonu 25% indirim olabilir diye düşünüyorum, daha doğrusu umuyorum.

Zaten 2 haftalık 25% intervaline denk geliyor haftasonu da.
Mesaj tarihi:
Silphatos said:

teknobiyotik

Sitemizdeki tüm Aerocool fare ve mousepad ürünlerinde kullanabileceğiniz %30 indirim kuponu:
OGZAERO30

ulan mousepad alasım vardı. steelseries buldum 30 liraya. kargo 8 lira dedi. yuh emenike dedim vazgectim.

bu kupon kodu da ise yaramadı bu arada.
Mesaj tarihi:
toggie said:

Silphatos said:

teknobiyotik

Sitemizdeki tüm Aerocool fare ve mousepad ürünlerinde kullanabileceğiniz %30 indirim kuponu:
OGZAERO30

ulan mousepad alasım vardı. steelseries buldum 30 liraya. kargo 8 lira dedi. yuh emenike dedim vazgectim.

bu kupon kodu da ise yaramadı bu arada.

tüm Aerocool fare ve mousepad ürünlerinde, steelpad alırken yazdıysan normal
  • Yeni Oluştur...