DraculaVigorous Mesaj tarihi: Nisan 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2004 Demin starics'de weaponları dolaşırken scepter gördüm. Aklıma böyle one handed şeklini benim seçeceğim (mul edit) bir fikir geldi. Bana konuyla ilgili yardımcı olabilecek arkadaş aranıyor. Mul edit nasıl yapılır?:(özellikle hangi programlarla + diğer bir grafiği kapatmadan?) one handed nasıl ayarlanır?(twohands ile olmuyor,layer ile mi olacak vs. vs.)[signature][hline]Dracula Mager[Humanity] Cesur Yurek = Ulrich Honorsword,WhiteOne [Army of Freedom] Herşey Moonglow içindi... Nasıl imza seviyoruz?-Paticik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
berkinyum Mesaj tarihi: Nisan 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2004 2 ay falan önce sormuş olsaydın sana gerçekten yardım edebilrirdim. 2 aydır evimde bazı sepeplerden dolayı bilgisayar yok sphere ve UO dan uzağım. Ama yinede hatırladıklarımı bir soyleyim. Şimdii yeni tasarladıgımız bitmap yani bmp uzantılı grafiği mul dosyasına eklemekte kullanılan çeşitli programlar var. Micelengello yada yazılışı neyse :) , Mul edit, Inside UO gibi programlar sana yardımcı olacaktır. Bilgisayarım olsa local da denemiş olduğum unicorn ve mare tasarımlarımı göstermek isterdim. Staj olayımda sorun çıkmassa haziran itibariyle yeniden yardımcı olmaya çalışırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arion Mesaj tarihi: Nisan 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2004 berkinyum mul edit hakkında açıklamayı yapmış zaten Microangelo gibi programlarla yapman gerektiğini belirtmiş. Two Handed - One Handed olayını mul editi yaptıktan sonra hazırladığın script in içine twohands Y veya twohands N olarak tanıtırsan istediğin sonucu alabilirsin.[signature][hline]Her şeyin en iyi açıklaması zamandır! Amentes Admin Amentes Amentes Forum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaVena Mesaj tarihi: Nisan 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2004 Mul Edit Icin Gerekli Programların Isımlerini Veriyim.. InsideUo GumpEditor Verdata Patcher Anim Calculator Michelangelo Avatar Patch .. Bu Programlarıda Programlar [signature][hline]Bazıları Vardır Ki; Sonsuzluğu Ölümlü Bir Bedende Yaşayan Ve Bazıları Ba Vardır Ki; Ölümsüzlüğü Yaşayıp Da Ölümsüz Olmayı Hiç Arzulamayan..... [Bu mesaj RaVena tarafından 06 Nisan 2004 11:57 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DraculaVigorous Mesaj tarihi: Ekim 21, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2004 Yalnız ben şunu da istemiştim: -Sadece Paperdoll'da görünmesin o yeni silah.Aynı şekilde oyun ekranında (milletin koşturduğu alanda felan fistan.) da görünsün. Yani tamamen yeni gifler mi hazırlamak lazım.Yada bunları nasıl aktarmak lazım[signature][hline]Dracula Mager[Humanity] Cesur Yurek = Ulrich Honorsword,WhiteOne [Army of Freedom] Herşey Moonglow içindi... Nasıl imza seviyoruz?-Paticik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kerhuzad Mesaj tarihi: Ekim 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2004 onun içinde açıklamayı ge-ta yapmııştı 175 çizim yapman gerekiyormuş.[signature][hline]Her zaman her şey olabilir asla şaşırma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DraculaVigorous Mesaj tarihi: Ekim 21, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2004 Yaparım işte o sorun değil. Nasıl aktaracağım lazım :)[signature][hline]Dracula Mager[Humanity] Cesur Yurek = Ulrich Honorsword,WhiteOne [Army of Freedom] Herşey Moonglow içindi... Nasıl imza seviyoruz?-Paticik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kerhuzad Mesaj tarihi: Ekim 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2004 aramaya gir başlatan kısmına ge-ta yaz uo emulator bölümünde arat grafik modifikasyon olucak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Ekim 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2004 daha önce de söylenmiş; "michelangelo" kullanacaksın animasyon eklemek için. bir indir o tavsiye edilen programları, biraz karıştır... sonra kafana takılan şeyler olurda gelip burada sorarsan daha sağlıklı cevaplar da alırsın ayrıca...[signature][hline]is all that we see or seem but a dream within a dream? Edgar Allan Poe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Larethian Mesaj tarihi: Ekim 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2004 6 nisan son mesaj ve bugun atılan cevap mesajı ile ilginç ozamandan bu yana kasıyormusun ? :P[signature][hline]Her şey daha iyi bir Online Gaming için... Arqas World: Zenith & Enlil. Ada.net Krisha From Lowca [SwG] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar